به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی اخبار ، جمعیت امام علی(ع)، همه ما این نام را به عنوان یکی از خیریههای میشناسیم که در شرایط سخت و بحرانی که آحاد جامعه نیاز به کمک داشته باشد وارد عمل میشود و با جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی در قالب یک خیریه کارهای عام المنفعه را انجام میدهد.
اما چند روزی است که همین نام و خیریه تبدیل به تیتر یک اخبار شده ، اما اینکه بر سر زبانها افتادن نه برای انجام کارهای خیرانه بلکه به دلیل انجام برخی اقدامات غیر قانونی بوده که توسط عدهای از اعضایش انجام شده است، کارهای غیر قانونی ای که منجر به بازداشت این افراد شد.
دوم تیر ماه بود که خبر بازداشت شارمین میمندی نژاد رئیس جمعیت امام علی (ع) به همراه مرتضی کی منش و کتایون افراز از دیگر اعضای جمعیت امام علی(ع) توسط سایت رسمی این جمعیت منتشر شد؛ خبری که پس از ۸ روز توسط سخنگوی دستگاه قضا تایید شد.
پس از دستگیری این سه نفر تعدادی از طرفداران آنها در فضای مجازی اقدام به طرفداری از این سه نفر کردند و به نوعی هواخواه دوستانشان درآمدند، اما بر اساس شواهد و قرائن موجود بازداشت این افراد به دلایل امنیتی بوده است.
با یک سرچ کوچک در فضای مجازی اطلاعات بسیاری درباره همدستی این سه نفر با اعضای ضد انقلاب و گروهک منافقین موجود پیدا میشود البته اظهاراتی هم از شارمین میمندی نژاد وجود دارد که در آن مبنای اسلام و رسالت پیامبر را زیر سوال برده است.
پس از کش و قوسهای فراوان و گمانهزنیهای متعدد درباره چرایی علت بازداشت این سه نفر سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود علاوه بر تایید بازداشت این سه تن علت بازداشت شان را هم امنیتی خواند.
به گفته سخنگوی دستگاه قضا بازداشت این سه نفر ارتباطی با سازمان و تشکل مردم نهادشان نداشته و آن طور که از صحبتهای اسماعیلی مشخص شد این افراد به دلایل شخصی که خودشان انجام دادهاند توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
اما موضوع مهم این است که این دلایل امنیتی چیست؟ بر اساس برخی شواهد ارتباط با عناصر خارجی، اظهار نظرهای امنیتی، ارتباط با گروهکهای ضد انقلاب همچون منافقین، توهین به مقدسات از جمله افعال مجرمانه و اقدامات ناصوابی است که گفته میشود توسط میمندی نژاد، کی منش و کتایون افراز انجام شده است.
علاوه بر این اقدامات اشتباه که در فضای مجازی به این سه نفر منتصب شده است ارتباطات غیر قانونی دیگری هم از این سه نفر با برخی خارج نشینان هم برملا شده و گفته میشود که این افراد هنگام کمکرسانی در مناطق محروم از افرادی که نیازمند کمک بودند فیلمهای تهیه میکردند و این فیلمها را در اختیار شبکههای خارجی و ضد انقلاب میدادند.
البته جمعیت امام علی(ع) هم عناوین اتهامی سه تن از بازداشت شدگان را اقدام علیه امنیت ملی خوانده است.
علاوه بر اظهارات گفته شده از میمندینژاد که در زمینه توهین به پیامبر اکرم (ص) موجود است صدای دیگر نیز از او وجود دارد که در آن به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توهین میکند.
اما براساس آنچه در فضای مجازی منتشر شده این گروه در قالب خیرین به فقرا کمک میکردند، اما اظهارات خلاف واقع را خوراک شبکههای موانع و خارجی نشین میکردند البته هنوز کیفرخواست این متهمان به دادگاه ارائه نشده و هنوز از عناوین دقیق اتهامات این سه نفر اطلاعات کافی موجود نیست، اما آنچه که مشخص و محرز است امنیتی بودن جرم آنها است.
گروه های خیریه دیگری هم هستند که هم اکنون در کشور به فعالیت میپردازند اما هیچکدام یک از این گروه های خیریه چنین اقداماتی انجام ندادهاند.
پاسخ ها