به گزارش گروه استانهای اخبار از اهواز ، نویسندگی انتقال و رساندن نوعی دیدگاه یا پیام از طریق نوشتن به مخاطب است و نویسنده کسی است که این هنر انتقال پیام از راه نوشتن را دارد. او کسی است که خوب حس میکند، خوب میاندیشد و خوب مینویسد.
نویسنده آثار خلاقانهای مانند؛ رمان ها، داستانهای کوتاه، کتابهای کودک، نمایشنامهها و اشعار را میآفریند. او همچنین گاهی مقالات خاص برای روزنامهها و مجلات و مطالب غیر داستانی مانند؛ بیوگرافیها و کتابهای آموزشی و مطالبی برای رسانه، رادیو و تلویزیون مینگارد.
به بهانه آشنایی با این هنر با یکی از افتخارهای نویسندگی استان خوزستان گفتگو کردیم:
مهدی مرادی هستم و دبیر زبان انگلیسی که در مدارس اهواز تدریس میکنم و توانسته ام کتابهای زیادی در موضوع کودک و نوجوان و بزرگسال بنویسم.
از ۱۴ سالگی علاقه بنده به نویسندگی آغاز شد و از همان زمان شروع به نوشتن کردم.
در جوانی تخیل یکی از عواملی بود که باعث شد به نویسندگی بیشتر علاقهمند شوم و با خواندن آثار نویسندگان ایرانی و خارجی این موضوع در من تقویت شد.
آثار من در ۳ حوزه قابل بررسی هستند، شعر بزرگسال، ادبیات کودک و نوجوان و ترجمه و البته کتاب آواز سیبزمینیها نیز به زبان بریل عرضه شده است.
یک زمانی دوست داشتم جای تی اس الیوت باشم؛ که متوجه شدم رسیدن به اون کار خیلی سختی، پس تصمیم گرفتم خودم باشم.
در ابتدا هدف من از نوشتن لذت بود، سپس متوجه شدم که میتوانم با نوشتن خیلی چیز هارو هر چند کوچک جابه جا کنم و به نقد از جامعه خودم بپردازم.
امیدوارم در آینده بتوانم آثاری را بنویسم که از آثار کنونی خودم بهتر باشند.
مقام اگر باعث شده آدم کارش رو بهبود ببخشه ارزشمند هست در غیر این صورت میتونه حتی مانع پیشرفت هم بشه.
قلمی که برای نوشتن کتابهای مفید میچرخد، مقدس و قابل احترام است و نویسندگان که حامی نگهداشت فرهنگ ایران و مروج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی هستند، گاه از بی مهری مردم گلایه دارند.
آنچه از یک ملت و فرهنگ ماندگار میشود در کتابها نوشته شده است که یکی از هنرها بی نظیر به شمار میرود، حامی نویسندگان این گوهرهای فروتن جامعه باشیم.
پاسخ ها