نارنجک بانمک

نارنجک بانمک

مطالب مفید و آموزنده از خودم و چیزایی که از کانال ها و پیج ها و سایتای مختلف میخونم
 ۳ نفر را دنبال می کند

مرکز ملی فضای مجازی طرح «اینترنت طبقه‌بندی‌شده» را آغاز کرد

مرکز ملی فضای مجازی طرح «اینترنت طبقاتی» را کلید زد



اینترنت طبقات ,اخبار تکنولوژی ,خبرهای تکنولوژی

در نشست عصر سه‌شنبه شورای‌عالی فضای مجازی که با حضور سران قوا برگزار شد، آیین‌نامه اجرایی کمیته «تسهیل فعالیت کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال» به تصویب رسید. 

به گزارش خبرآنلاین، به‌دنبال این تصمیم، طرحی که از آن به‌عنوان «اینترنت تفکیکی» یا «اینترنت طبقاتی» یاد می‌شود، برای گروه‌هایی مانند خبرنگاران و فعالان کسب‌وکارهای آنلاین در دستور کار قرار گرفته است.

  

امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی نیز، روز سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ در همایش «اینترنت و آینده ایران» اعلام کرد بازگشایی IP برخی کسب‌وکارها یکی از نخستین اقدامات کمیته خواهد بود. او آغاز فعالیت آزمایشی ستاد تسهیل اقتصاد دیجیتال و باز کردن دسترسی برخی کسب‌وکارها را نشانه‌ای از شروع اجرای طرح اینترنت تفکیکی با هدف حمایت از رشد اقتصاد دیجیتال عنوان کرد؛ موضوعی که واکنش‌هایی در میان حاضران به همراه داشت.

 

همزمان با این تحولات، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، از اعطای اینترنت تفکیک‌شده برای خبرنگاران خبر داد و از آن با عنوان «اینترنت آزادتر» یاد کرد.

 

 

نارنجک بانمک
نارنجک بانمک مطالب مفید و آموزنده از خودم و چیزایی که از کانال ها و پیج ها و سایتای مختلف میخونم

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋