طرز تهیه نان باگت به صورت مرحله ای
در این مقاله از ، به طور کامل با طرز تهیه نان ساندویچی یا نان باگت آشنا می شوید. نان ساندویچی و باگت از جمله نانهای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان هستند که میتوانید به راحتی در منزل آنها را بپزید.
نان ساندویچی و باگت، دو عضو محبوب سفرههای ایرانی و جهانی هستند که عطر و طعم دلچسبشان، هر ساندویچی را به یک تجربه بینظیر تبدیل میکنند. پخت این نانها در خانه، نه تنها لذت آشپزی را به ارمغان میآورد، بلکه نانهایی تازه، سالم و باکیفیت را به شما هدیه میدهد که در مقایسه با نانهای صنعتی، از ارزش غذایی بالاتری برخوردارند.
در این مقاله، سفری به دنیای پخت نان ساندویچی و باگت خواهیم داشت و بهطور کامل و جامع، مراحل تهیه این نانهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
آرد فانتزی یا آرد نول قوی | 400 گرم |
شیر | 185-195 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
مخمر فوری | 6 گرم |
نمک | 7 گرم |
شکر | 10 گرم |
کره نرم | 40 گرم |
ابتدا آرد را 3 بار الک کنید. سپس مواد خشک را با هم ترکیب کنید. سپس شیر را اضافه کنید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید و به مواد اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید و سپس با همزن برقی بزنید. به خوبی که مخلوط شده کره نرم شده را به آن اضافه کنید و به همزدن ادامه بدهید. تا خمیری نرم و لطیف و کش دار بدست آورید. این خمیر نباید به دست بچسبد. ظرف را چرب کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 45-50 دقیقه استراحت بدهید. دقت کنید مکان استراحت نباید سرد و یا خیلی گرم (کنار بخاری) باشد.
بعد از این زمان حجم خمیر 2-2/5 برابر می شود. آن را از ظرف خارج کنید، پف خمیر را به آرامی بگیرید و به چانه های مساوی تقسیم کنید. روی چانه ها نایلون بکشید و حدود 10 دقیقه به آن استراحت بدهید.
و بعد آن ها را ورز بدهید و با وردنه باز کنید (به صورت بیضی کشیده) بعد دو طرف لایه های خمیر را روی خمیر بیندازید و باز دو لبه ی خمیر را با دست به هم بچسبانید و خوب محکم کنید سپس آن را روی سطح قل بدهید تا لبه ها خوب به هم بچسبند. دقت کنید اندازه ی خمیرهایتان باید یکسان باشند. همه ی قسمت های آن را یک اندازه به شکل استوانه آماده کنید تا نان باگت یکدست و شکیلی تهیه کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیرها را روی آن در کنار هم قرار بدهید، روی آن ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 50-60 دقیقه استراحت بدهید. حجم آن ها 2/5 برابر می شود. فر را روشن کنید و اجازه بدهید داغ شود.
مراحل پخت نان ساندویچی
روی آن ها را با برس، رومال شیر و زرده تخم مرغ بزنید و به مدت 18-20 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 200-210 درجه قرار بدهید. دقت کنید آن ها را نگاه کنید که زیر و روی آن ها نسوزند. دما و میزان حرارت فرها با هم متفاوت هستند. روی فر را نیز روشن کنید که روی آن ها هم کمی طلایی و خوش رنگ شوند. بعد از اینکه از داخل فر بیرون آوردید. روی آن ها کره بمالید و اجازه بدهید نان ها سرد شوند.
خمیرها را رومال بزنید و داخل فر بگذارید
در پایان نان هایی نرم و پوک و خوشمزه ای خواهید داشت. این نان به نان هات داگ معروف است اما می توانید از هر ساندویچی در زیر آن استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
پخت مرحله ای نان باگت
• برای تهیه نان ساندویچی، دقت کنید از مخمر تازه استفاده کنید، در این صورت نان شما پف نمی کند.
• از آرد شیرینی، آرد فانتزی یا آرد نول قوی تهیه کنید.
بری تهیه حتما مواد را از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
• برای خنک شدن نان ها، آن ها را روی توری قرار بدهید تا زیر آن ها عرق نکند و خمیر نشود.
• می توانید بعد از رومال روی آن ها کنجد بپاشید.
• در ابتدای پخت، در فر را باز نکنید تا نان های شما به خوبی پف بکنند.
گردآوری : بخش آشپزی
پاسخ ها