غذا خوردن در ایران راهنمای کامل غذا شناسی ایران
در ایران بخور
در این راهنما به بررسی دنیای غذای کشور خواهیم پرداخت. در ادامه دستور العمل های مختلف و غذاهای نفیس ایرانی را که می توان در ایران میل کرد، مرور می کنیم، سنتی ترین شیرینی ها و دسرها را می چشیم و بهترین نوشیدنی های ایرانی را می چشیم.
علاوه بر این، این مقاله به عنوان یک راهنما خدمت می کند که در آن می توانید اطلاعات و پیشنهاداتی در مورد اینکه کجا در ایران غذا بخورید، به کدام رستوران در شهرهای اصلی بروید و توصیه هایی در مورد انتخاب آیتم های منو پیدا کنید، زیرا ... زندگی فراتر از آن وجود دارد. کباب!!
غذا خوردن در ایران فراتر از کباب
غذا شناسی ایرانی بسیار غنی و متنوع است و دو رکن اساسی آن را پشتیبانی می کند. از یک سو کیفیت خوب محصولات آن و از سوی دیگر سنت دیرینه تاریخی که در آن مجموعههای فرهنگهای مختلف، غذاهای رایج ایرانی را به شکل امروزی ممکن ساخته است. در مورد قیمت ها، غذا خوردن در ایران برای همه بودجه ها مناسب است.
Bon Appetit یا به قول ایران:نوش جان!
غذا خوردن در ایران در رستوران های سنتی
با اشاره به عنوان مقاله، خوردن در ایران بسیار بیشتر از خوردن کباب است. غذاهای این کشور پیشنهاد بسیار گسترده تری دارد، اما در بسیاری از مواقع یافتن رستوران های مناسبی که بتوانید از غذاهای سنتی اصیل لذت ببرید، آسان نیست.
با وجود این، این کشور شگفتی های واقعی غذا شناسی را پنهان می کند که توریست ها و رستوران های دنج را که سنت، کیفیت و جرقه ای از مدرنیته را در بر می گیرند شگفت زده می کند.
آنها معمولاً محصولات تازه و نفیس پخته شده را ارائه می دهند. خوردن در یکی از آنها ارگاسمی برای کام و فرصتی برای یافتن رفتاری دوستانه و صمیمانه در میان مردم محلی است.
راهنمای پیشنهادی برای ایران:
غذاهای سنتی ایرانی که خوردن آنها را در ایران به شما توصیه می کنیم
1. دلمه
یکی از میراثی که امپراتوری عثمانی در این کشور به جا گذاشت، دستور تهیه این غذای خوشمزه بود. از سبزیجاتی مانند؛ بادمجان، گوجهفرنگی، فلفل یا پیاز که داخل آنها خالی میشود و با برنج، غلات، آجیل خرد شده، سبزیها و ادویهها پر میشود.
واژه «دولما» ریشه ترکی دارد و از کلمه «دولمک» به معنای «پر کردن» گرفته شده است.
فیلینگ این غذا معمولا از گوشت درست می شود. وقتی داغ و تازه با سس و ماست پخته می شوند طعم بسیار بهتری دارند
2. کشکه بادمجام
این یکی از غذاهایی است که در ایران نباید از خوردن آن دست بکشید. محصول اصلی آن بادمجان است و با نعناع، آجیل و کشک (ماست ترش مخصوص غذاهای ایرانی) همراه است. این غذا یک غذای کلاسیک در میان پیش غذاهای این کشور است. به شدت توصیه می شود!
3. آبگوشت یا دیزی
این غذا بسیار شبیه به خورش مادربزرگ مادام العمر است، اما غذاخوری نقش اساسی در تهیه آن دارد. این مراحلی است که باید در مورد نحوه خوردن دیزی اصیل در ایران دنبال کنید تا دستتان را روی سرتان نگذارید و بدانید که وقتی پیشخدمت آن را پشت میز سرو کرد، چه کاری انجام دهید:
ایران مرید
ابتدا نان را برش می زنم و در ظرف خالی که همراه با قابلمه است می گذارم.
آب داخل قابلمه سفالی را بدون اینکه مواد دیگر بریزند روی نان بریزید تا کاملا خیس بخورد. برای این کار، استفاده از انبر را فراموش نکنید زیرا قابلمه آتش می گیرد.
مثل هاون نخود و سیب زمینی و گوشت و گوجه فرنگی را با پتک داخل دیزی خرد کنید.
به محض اینکه همه چیز خوب خرد شد، همه را همراه با نان در کاسه قرار دهید و مطمئن شوید که در آبگوشت نیز خیس بخورد.
اکنون تنها کاری که باید انجام دهید این است که همه آن را بخورید، لذت ببرید!
4. آش رشته
این یکی دیگر از پخته ترین آبگوشت ها در بین خانواده های ایرانی است. یک غذای بسیار کامل که از رشته فرنگی با نخود، اسفناج، لوبیا، پیاز، عدس، کمی ماست، روغن و نعنا درست می شود. یک پمپ واقعی برای معده شما!
5. فسنیان
این غذای نفیس از یک خورش گوشت (اعم از مرغ یا اردک) تشکیل شده است که با محصول ستاره غذاهای ایرانی یعنی انار طبخ می شود. آنها این میوه را به سس خوشمزه ای تبدیل می کنند که طعمی اسیدی و تلخ به خورش می دهد که شما را مجذوب خود می کند و دیگر نمی توانید از خوردن دست بکشید. این سس معمولاً با آجیل و سایر مغزها همراه است و گوشت معمولاً با برنج مربوط به آن سرو می شود.
در ایران در دکه های خیابانی چه بخوریم
خیابان های ایران مملو از دکه های خیابانی است که غذا را با قیمت بسیار ارزان می فروشند. در ادامه در مورد دو مورد از معمولی ترین محصولات صحبت خواهیم کرد:
بلال
بلال ( ذرت کبابی به سیخ ) یکی از محبوب ترین تنقلات خیابانی در ایران است. بلالهای ذرت را روی آتش برشته میکنند و اغلب نمک زده و با نان تازه، جگر گوساله یا سبزیجات تازه سرو میکنند. در فصل برداشت ذرت، فروشندگان بلال به شهرها یورش می برند و با محصولات خود خیابان ها را پر می کنند. سرفه. ایرانی ها دوست دارند بلال تازه با آبلیمو بخورند تا طعم کباب کامل شود.
در سال های اخیر فروش ذرت پخته شده با قارچ و نوعی سس مایونز نیز رواج یافته است. در ظرف هایی به اندازه ایده آل برای یک نفر سرو می شود و وقتی هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری میل می شود.
کباب
ما نمیتوانیم واقعیت را نادیده بگیریم و آن این است که کباب محصول ستاره کشور است، بنابراین هر کجا که برویم یک کبادی (نام مؤسسههایی که در آن کباب میفروشند) در هر گوشهای پیدا میکنیم. اگر اقامت شما در ایران طولانی باشد، احتمالاً به سرعت از این غذا خسته خواهید شد، زیرا بدون شک بیشترین چیزی است که در طول سفر می خورید.
بسته به منطقه ای که در آن قرار داریم انواع مختلفی از کباب وجود دارد که معمولی ترین آنها برنج آب پز با گوشت بره و مرغ سوخاری است. در منطقه خزر سفارش کباب ماهی خاویاری بسیار توصیه می شود و در منطقه تبریز یک کباب دنده ای شگفت انگیز با گوجه فرنگی و فلفل سبز تند سرو می کنند.
به طور کلی کباب هایی که معمولا در ایران مصرف می شود همراه با برنج، گوجه کباب، چغندر یا هویج رنده شده است و معمولا با نان مصرف می شود و با پیاز خام، جعفری و نعناع سرو می شود.
کباب کوبیده
کباب ایران
با خوردن رولی کباب که در ایران به آن عادت دارید خداحافظی کنید. ایرانی ها عرب نیستند بلکه فارس هستند و این در کباب های آنها نیز نمود پیدا می کند. اگر قصدتان این است که آن را با نان رول شده بخورید، باید خودتان آن را جمع کنید یا اگر ترجیح می دهید، می توانید گزینه سنتی را انتخاب کنید و آن را با برنج و گوجه فرنگی سوخاری همراه کنید. خاصیت برنج این است که سماق خشک و زعفران دارد که طعم ترش بیشتری به آن می دهد.
غذا خوردن در ایران در رستوران های فست فود
طی چند سال اخیر یک سری تغییرات و تحولات در کشور در حال وقوع است. آشپزخانه نتوانسته از این حرکت تغییرات مداوم فرار کند و متاسفانه در جستجوی مداوم برای کپی برداری از سبک غربی به ورطه فست فود افتاده است.
جهانی شدن تاثیر خود را داشته است و رستوران های فست فود نمونه بارز آن هستند. این یکی از چیزهایی است که هنگام ورود به کشور توجه زیادی را به خود جلب می کند زیرا همبرگر بارها، پیتزا فروشی ها و غرفه ها با انواع فریتانگا در سراسر مکان پخش شده است.
محصولاتی که بیشترین استفاده را در غذای ایرانی دارند
در غذا شناسی کشور استفاده از ادویه ها و چاشنی هایی که به طعم دادن به غذاها کمک می کند بسیار مهم است. زعفران، دارچین، زنجبیل، زردچوبه و هل از پرمصرف ترین آنها هستند.
برنج
رکن اساسی غذای ایرانی است، زیرا بیشتر غذاها از برنج تشکیل شده یا همراه با آن است. پرمصرف ترین نوع باسماتی ریز و کشیده است که با افزودن زعفران چلو به دست می آید. معمولا با دانه های توت فرنگی، آلبالو و زرشک نیز تهیه می کنند.
نان: انواع نان هایی که در ایران می توانید بخورید
نان (به نام نان یا نون) معمولاً به چهار روش مختلف تهیه می شود:
باربری: با آرد گندم درست میشود و مانند پایه پیتزای نازکی به قطر 40 تا 60 سانتیمتر است و مختص منطقه آذری است (به وضوح تحت تأثیر پیتزای ترکی).
سنگک: مشابه نان قبلی اما با آرد سبوس دار درست می شود و تا حدودی غلیظ (نیم سانتی متر) و دارای سوراخ هایی است که این نوع نان پرطرفدارترین نان در کشور است.
لواش: با آرد سفید تهیه می شود. بافت آن بسیار ظریف است و به صورت تا شده در بشقاب مانند دستمال سرو می شود.
تفتون: خوب مانند لواش اما درشت که از آرد گندم درست می شود. این نوع نان معمولاً با چسباندن آن به دیواره های فر پخته می شود.
میوه
در گوشه و کنار هر خیابان سبزی فروشی با محصولات مرغوب پیدا می شود، زیرا ایرانی ها میوه زیادی می خورند و از آن برای تهیه برخی غذاهای خود نیز استفاده می کنند. انار میوه اصلی است و می گویند میوه بهشتی است و به همین دلیل پرمصرف ترین است و غذاهای بسیار متنوعی با این میوه تهیه می شود.
ماست
ماست در غذاهای ایرانی بسیار استفاده می شود و انواع مختلفی از آن وجود دارد. چیزی که بیشتر جلب توجه می کند کشک است، ماست مخصوصی که یک هفته آب آن خشک می شود. پس از آن زمان مانند سنگ سخت است. کلسیم زیادی دارد و در آشپزخانه بسیار استفاده می شود.
گلچینی از خوشمزه ترین شیرینی ها و دسرهایی که در ایران می توانید بخورید
وقت دسر است! و آن این است که یک غذای خوب ایرانی هرگز نباید بدون دسر یا شیرینی سنتی تمام شود. دسرها معمولاً جنبه هندی دارند، برخی با شیر، برنج، زعفران، آجیل و پسته وجود دارد. شرح و بسط آن بسیار خاص است و برخی واقعاً آثار هنری هستند. از سوی دیگر، شیرینیهای ایرانی بسیار شبیه به شیرینیهایی هستند که در ترکیه یا افغانستان مییابیم، زیرا معمولاً حاوی آجیل، عسل و مقادیر زیادی شکر هستند.
سوهان
این کیک از گلاب، آرد گندم، کره، پسته یا نشاسته تهیه می شود. اندرا، شکر و زعفران و با کارامل پوشانده شده و مانند ستاره می درخشد.
گوش فیل
خمیری است که از آجیل تهیه می شود و به شکل گوش است. در میان همسایگان افغان خود نیز بسیار معمول است.
حلوا
این شیرینی یکی از شناخته شده ترین شیرینی های خاورمیانه است. تهیه آن اساساً از مخلوط آرد، کره و شکر تشکیل شده است. گاهی اوقات با اسانس گل رز تکمیل می شود تا عطری خوش طعم تر به آن بدهد.
وقتی خمیر تازه مخلوط شد، به طور یکنواخت در یک کاسه ریخته و اجازه می دهیم تا خنک شود. سپس روی آن را به شکلی آشکار تزئین می کنیم تا سفت شود. در نهایت، معمولاً آن را به صورت ورقه ای برش داده و همراه با چای یا قهوه در میان وعده ها سرو می شود.
باقلوا
این دسر اصالتا ترکی است. تهیه آن شامل لایه های متناوب خمیر فیلو و تکه های آجیل خرد شده شیرین شده با عسل یا شربت است.
یزد شهری است که بیشتر برای تهیه این دسر شناخته شده است، زیرا آنها نسخه مخصوص به خود را دارند که در آن بادام و پسته خرد شده را با شربت هل و اسانس گل رز ترکیب می کنند.
نوشابه و نوشابه
همانطور که می دانید فروش و مصرف مشروبات الکلی در ایران ممنوع است. ما نمیخواهیم انکار کنیم که هر از گاهی در حالی که غروب آفتاب را از تراس در محله قدیمی یزد تماشا میکنید، از دست دادن یک آبجو میافتید، اما از جنبه مثبت به آن نگاه کنید و فکر کنید که مقدار خوبی از آبجو صرفهجویی خواهید کرد. بودجه سفر خود را که می توانید برای سایر موارد سالم تر استفاده کنید. این بدان معنا نیست که یافتن حتی یک قطره الکل در داخل کشور غیرممکن است، در بین مردم محلی رسم وجود دارد که شراب خود را در خانه تولید کنند، یا اگر جستجو کنید، در نهایت آن را پیدا خواهید کرد. اما شما باید همیشه در نظر داشته باشید که این چیزی غیرقانونی است.
آنها در چندین مارک محلی نوشیدنی مالت گازدار غیر الکلی، مشابه آبجو، با طعم لیمو، توت فرنگی، آناناس، استوایی و غیره وجود دارند. همچنین نوشابه های کلاسیک کولا، پرتقال، لیمو، معمولاً از پپسی یا زمزم (مارک محلی) وجود دارد. کوکاکولا نیز کشور را مستعمره کرده است و شما می توانید محصولات آن را در هر جایی پیدا کنید.
شیک میوه
این گزینه بسیار خوبی برای هیدراته ماندن است، آنها خوشمزه و بسیار ارزان هستند (می توانید آنها را با کمتر از 1 یورو برای هر لیوان تهیه کنید). آنها آنها را در مقابل شما با میوه های طبیعی تهیه می کنند و تقریباً در هر خیابان می توانید فروشنده هایی پیدا کنید. هویج و خربزه دیدنی است و می توان آن ها را با باستانی (بستنی) نیز سرو کرد.
چای یا چای
چای در ایران
این نوشیدنی معمولی ترین نوشیدنی در کشور است و یک نوشیدنی مقدس و معنوی محسوب می شود. تقریباً در هر جایی که تصورش را بکنید می توانید چای بنوشید. خانه ها، مغازه ها، مشاغل، رستوران ها، میادین، اماکن عمومی و غیره. و همچنین بسیار متداول است که مردم شما را به صرف چای در خیابان، خانه یا محل کارشان دعوت کنند. اما اگر واقعاً می خواهید در مناسب ترین محیط یک چای خوب بچشید و تجربه ای اصیل را تجربه کنید، باید سری به چایخانه ها (چایخانه) بزنید. بسیاری از آنها تاریخی هستند و معمولاً در داخل بازار هستند، مکان هایی با هوای معمایی هستند و هر کدام شخصیت خاص خود را دارند. معمولی ترین چای ایران زعفران است.
قهوه
در مورد قهوه چیزی بسیار شبیه به وضعیتی است که قبلاً در مورد فست فود ذکر شد. از روزی به روز دیگر، خیابانها مملو از کافهتریهایی میشوند که با سبکهای بسیار مدرن طراحی شدهاند و سعی در تقلید از مؤسسات غربی دارند. مشکل اینجاست که اکثریت قریب به اتفاق ایرانیان هرگز در زندگی خود طعم قهوه خوب را نچشیده اند، بنابراین در بسیاری از موسساتی که خود را "متخصص قهوه" می نامند، قهوه بسیار مورد علاقه است. یکی دیگر از اشکالات این است که به عنوان یک محصول "باحال" در نظر گرفته می شود، قیمت ها سوء استفاده می کنند. با توجه به روند فعلی، امیدواریم با گذشت زمان این وضعیت بهبود یابد.
خمیر
خمیر یک نوشیدنی بسیار معمولی در کشور است که از ماست مخلوط با آب و نمک تهیه می شود و در یک لیوان با یخ و چند شاخه نعنا سرو می شود.
ماژون
ماجون یک نوشیدنی انرژیزای طبیعی ایرانی است که سرشار از مواد مغذی و آنتیاکسیدانها و مواد معدنی زیادی است. این نوشیدنی حاوی ارزش کالری بالایی است، بنابراین اگر انرژی لازم برای ورزش یا ورزش را میخواهید مصرف آن بسیار توصیه میشود. در ادامه، مواد لازم و مراحلی که برای تهیه آن باید طی شود را به تفصیل شرح می دهیم:
عناصر:
25 گرم گردو
15 گرم پسته
2 پیمانه بستنی وانیلی
1 فنجان شیر
1/2 موز
6 خرما
انجیر خشک 4عدد
1 قاشق غذاخوری آرد نارگیل
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
عسل (تقریباً 1 قاشق غذاخوری)
آماده سازی:
خامه فرم گرفته
گردو، پسته، خرما و انجیر خشک را در آسیاب له کنید.
پودر کاکائو، نارگیل رنده شده، نصف موز، بستنی وانیلی را اضافه کرده و یک لیوان شیر نیز اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود از هم زدن مواد دست نکشید.
مخلوط را در یک لیوان بزرگ بریزید.
چند برش ازموز را روی آن قرار دهید و روی آنها را با عسل و مقداری پسته و گردو بپوشانید.
مقداری خامه فرم گرفته روی آن بریزید و کمی پودر کاکائو بپاشید و حمله کنید!
چند توصیه برای غذا خوردن در رستوران های ایران
شیراز:
رستوران بین المللی هفت خان: ساختمانی مدرن در 4 طبقه که هر طبقه رستورانی با موضوع خاص خود را در خود جای داده است. فست فود، بوفه، باربیکیو و در نهایت توصیه می شود از همه، سنتی، واقع در طبقه همکف. پای بره یک لذت واقعی است.
رستوران سنتی قوان: متخصصین دیزی. به عنوان پیش غذا توصیه می کنیم کشکه بادمجان را امتحان کنید.
اصفهان:
رستوران شهرزاد: مرغ با سس انار و گوشت بره را به شدت توصیه می کنیم.
اعظم بریانی
یزد:
کافه فوکا: متخصصین در کشکه بادمجان.
رستوران سزار
کاشان:
چایخانه عباسی و رستوران سنتی در آن میتوانید با دراز کشیدن روی فرشهایی که در اطراف فوارهای زیبا چیده شدهاند، از غذاهای سنتی ایرانی لذت ببرید.
قم:
رستوران شادقلی خان
نکاتی که باید در مورد غذا خوردن در ایران رعایت کنید
در ایران به عنوان کشوری با اکثریت مسلمان، گوشت خوک طبق دستور قرآن نجس تلقی می شود، بنابراین مصرف نمی شود.
در اکثر رستوران ها، کافه تریاها و به طور کلی در موسساتی که غذا و/یا نوشیدنی می فروشند، خدمات ارائه شده توسط کارگران بسیار کند است، بنابراین گاهی اوقات باید صبور باشید.
در مورد مشروبات الکلی کاملاً ممنوع است، گردشگر خارجی که به ایران سفر می کند نیز نباید مصرف کند زیرا می تواند جرم باشد. آبجوهای غیر الکلی وجود دارد (0,0) که در صورت نیاز می توانند مغز را فریب دهند، اما این یکسان نیست ؛).
مرتبط ها:
گروه جنجالی «۵۰ رستوران برتر جهان» برندگان ۲۰۲۲ را اعلام کرد
پاسخ ها