مهدی صمدی

مهدی صمدی

تاریخچه مختصری از تبرید تجاری

سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های رفاه، رستوران‌ها و خانوارها به دلایل مختلفی به راه‌حل‌های خنک‌کننده متکی هستند و از یخچال لبنیاتی استفاده میکنند. سوپرمارکت‌ها باید محصولات خود را برای فروش مجدد خنک نگه دارند، فروشگاه‌های رفاه نوشیدنی‌های خود را برای مشتریان خنک نگه می‌دارند، رستوران‌ها مواد خود را با تازگی در یخچال نگهداری می‌کنند، و خانواده‌ها در سرتاسر جهان خریدهای سرد خود را در یخچال‌های خود بسته‌بندی می‌کنند تا اقلام را برای یک ماه تازه نگه دارند. بیایید نگاهی به تاریخچه تبرید تجاری بیندازیم، از جمع آوری برف - تا کامیون ها و اتاق های یخچال دار!

 

راه حل های تبرید اولیه

انسان های اولیه نیاز به خنک کردن را برای تازه تر نگه داشتن مواد غذایی خود برای مدت طولانی تری تشخیص دادند. مردم ساختمان هایی را برای ذخیره برف و یخ برپا می کردند - عایق بندی شده با کاه و خاک اره. غذاهایی مانند گوشت و سبزیجات اغلب در این ساختمان ها نگهداری می شد تا تازه بماند. در دوران ویکتوریایی، خانه‌ها دارای چیزی بودند که به عنوان «شبکه خانه خنک» شناخته می‌شد - اتاق کوچکی در خنک‌ترین قسمت خانه که به جز یک پنجره کوچک بلند، عایق‌بندی شده بود. غذا روی قفسه های چوبی چیده می شد و ساکنان اغلب یخ و برف را در این انبارها بسته می کردند تا غذای خود را برای مدت طولانی تری تازه نگه دارند.

 

حرکت بعدی به سمت تبرید تجاری ظهور جعبه های یخ بود که اساساً جعبه های عایق بندی شده با اندازه های مختلف بودند که حاوی بخش هایی از یخ برای خنک نگه داشتن دستگاه بودند. این زمانی بود که یخ صنعت بزرگی بود و یک کامیون یا اسب و کالسکه با یک جعبه یخ بزرگ پر از بلوک‌های بزرگ یخ به اطراف سفر می‌کردند. خانواده‌ها یخ مورد نیاز خود را از بلوک یخی بزرگ‌تر جدا می‌کردند، و این زمانی بود که صنعت خنک‌کننده واقعا شروع به رشد کرد.

 

پیشرفت های تبرید تجاری

اولین واحد تبرید تجاری واقعاً مؤثر در حدود سال 1867 به شکل واگن راه‌آهن یخچال‌دار به وجود آمد. واگن‌های راه‌آهن با پناهگاه‌های یخ در دو طرف، با شکاف‌هایی برای جریان هوا از طریق واگن ساخته شده بودند. باد از روی یخ عبور می کند و جریان ثابت هوای خنک را در داخل ماشین تضمین می کند. این امکان حمل و نقل انبوه غذاهای تازه را در سراسر آمریکا فراهم کرد.

 

با ظهور الکتریسیته و کار بسیاری از دانشمندان محترم در زمینه خنک سازی از طریق استفاده از مواد شیمیایی فرار، یخ تولید شده به صورت مکانیکی به واقعیت تبدیل شد و جهان را برای همیشه تغییر داد. اولین استفاده های تجاری از یخ تولید شده به صورت مکانیکی در صنایع آبجوسازی و بسته بندی گوشت آمریکا بود. این خنک‌سازی مکانیکی برای توزیع مواد غذایی تازه در فواصل طولانی ضروری بود، و در دهه 1920 سازمان‌های توزیع کننده مواد غذایی بزرگ از کامیون‌های خنک‌شده مکانیکی برای حمل و نقل غذاهای تازه استفاده می‌کردند، در حالی که این غذاها را در اتاق‌های سردخانه‌ای مانند آنچه امروز می‌بینیم ذخیره می‌کردند.

 

یخچال های تجاری مدرن

در طول قرن بیستم، جهش های تکنولوژیکی بزرگی در صنعت تبرید تجاری انجام شد. گازهای فراری که در فرآیند خنک‌سازی استفاده می‌شوند، مانند آمونیاک، اغلب نشت می‌کنند و مواد غذایی را آلوده می‌کنند - بنابراین حرکت به سمت گازهای غیر مضر ضروری است. تبرید تجاری نیز به گونه‌ای توسعه داده شد که سبک‌تر، کم‌هزینه‌تر و آسان‌تر در صنایع تجاری بیشتر به‌دست آید.

 

امروزه سازگاری با محیط زیست یک پیش نیاز برای تبرید تجاری است و پیشرفت‌های تکنولوژی شامل استفاده از درب‌های نمایشگر شیشه‌ای، ترموستات‌های دیجیتال، دریچه‌های انبساط الکترونیکی، کویل‌های با کارایی بالا و روشنایی LED برای بهره‌وری بیشتر انرژی است.

 

راه حل های تبرید تجاری در کوازولو ناتال

همانطور که از مطالب بالا به وضوح می توان فهمید، یخچال تجاری از زمان دفن مواد غذایی در زیر زمین و بسته بندی اتاق ها با یخ راه طولانی را طی کرده است! اکنون تمرکز بر روی اطمینان از این است که راه حل های تبرید تجاری تا حد ممکن سازگار با محیط زیست هستند و Just Refrigeration این را در هنگام تولید واحدهای تبرید تجاری خود در نظر داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که ما ارائه می دهیم، همینجا با ما تماس بگیرید.

مهدی صمدی
مهدی صمدی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋