این آب میوه ها علاوه بر طراوت و طبیعی بودن، ویتامین ها و مواد مغذی بیشتری را برای تقویت بدن و بهبود سلامت عمومی در اختیار ما قرار می دهند و گزینه مناسب تری برای انتخاب شدن از فریزر ایستاده و یا یخچال شرکتی هستند.
وقتی هوا گرم است نیاز به آبرسانی داریم و میل به نوشیدنی های خنک و خوش طعم داریم. با طراوت ترین آب میوه ها می توانند گزینه خوبی باشند.
با آنها می توانیم از مواد مغذی و خواص رایج ترین میوه ها و سبزیجات در این فصل از سال بهره ببریم. اگرچه لازم است توصیه هایی در مورد مصرف آن در نظر گرفته شود زیرا سوء استفاده از آنها توصیه نمی شود.
در مقاله زیر دستور پخت های مختلفی را به شما پیشنهاد می کنیم تا بتوانید آنها را در خانه تهیه کنید و از پتانسیل کامل آنها لذت ببرید.
با طراوت ترین آب میوه ها: موادی که نمی توان آنها را از دست داد
با درجه حرارت بالا ما احساس می کنیم که غذاها و نوشیدنی های با طراوت بیشتری مصرف می کنیم. سالادها، میوه ها و اسموتی ها در تابستان سفارش روز هستند.
اما، علاوه بر این، ما می توانیم از تمام مزایای آب میوه ها لذت ببریم: آنها نه تنها آب می کنند، بلکه تغذیه می کنند. و زمانی که ما برای کاهش وزن تلاش می کنیم متحد هستند.
می توانید آب میوه ها را با ترکیب میوه ها و سبزیجات مختلف تهیه کنید. منو بی نهایت است. فقط باید در یخچال را باز کنید و به دنبال مواد بگردید.
چه عناصری را هرگز نباید از دست داد؟
توصیه می کنیم بخوانید: ویتامین C از ما در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند
1. پرتقال
اول از همه، این مرکبات کلاسیک بدون توجه به زمان سال است. علاوه بر این، در تابستان ما را آبرسانی می کند و در زمستان از ما در برابر بیماری های ویروسی محافظت می کند.
در واقع، پرتقال ویتامین C زیادی به ما می دهد. همچنین می توان آن را با میوه های دیگر (مانند توت فرنگی، سیب و آناناس) و حتی برخی سبزیجات مانند هویج ترکیب کرد.
یکی از با طراوت ترین آبمیوه هایی است که می توان مصرف کرد!
2. آناناس
آناناس خوشمزه و برای بدن مفید است. حاوی مقدار مناسبی آب در ترکیب خود است، بنابراین به آبرسانی نیز کمک زیادی می کند. می توانید آن را با انبه، شاه توت، گلابی یا انگور ترکیب کنید.
3. هندوانه
یکی دیگر از میوه هایی است که نمی توان آن را برای آب میوه های تابستانی از دست داد. همچنین حاوی آب زیادی است و قند کمی دارد. بنابراین هندوانه را می توان خیلی خوب با خربزه و توت فرنگی مخلوط کرد.
دستور العمل های آبمیوه تازه
علاوه بر آزمایش در آشپزخانه، می توانید با دستور العمل های آسان شروع کنید تا از مزایای میوه ها و سبزیجات فصلی بهره مند شوید.
با غذاهای لذیذی که در ادامه معرفی می کنیم خنک شوید، بخورید و اشتهای خود را کم کنید.
1. آب هلو و گلابی
رنگ زرد و قرمز هلو نشان دهنده وجود کاروتن است. این ترکیبات در تابستان فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار جالبی دارند زیرا به محافظت از ما در برابر تابش خورشید کمک می کند.
گلابی حاوی مقدار مناسبی فیبر، هم محلول و هم نامحلول است. این می تواند عملکرد طبیعی سیستم گوارش و منظم بودن روده را تقویت کند.
عناصر
4 عدد هلو.
2 عدد گلابی.
½ فنجان آب (125 میلی لیتر).
چند قطره آب لیمو (اختیاری).
آماده سازی
میوه ها را خوب بشویید، استخوان ها را جدا کنید و به قطعات (بدون پوست کندن) برش دهید.
به همراه آب در لیوان مخلوط کن قرار دهید تا خیلی غلیظ نشود.
اگر خیلی شیرین است می توانید چند قطره آب لیمو اضافه کنید.
بلافاصله بنوشید (4 لیوان می شود) یا در پارچ در یخچال قرار دهید تا تمام روز سرد بماند. نگهداری بیشتر توصیه نمی شود.
تبلیغات
2. آب سیب و کیوی
کیوی با وجود اندازه کوچک بسیار مغذی است. به لطف فیبر آن به یک ماده غذایی بسیار مورد استفاده برای بهبود یبوست تبدیل می شود.
آنها حاوی دوز خوبی از ویتامین ها هستند و می توانند با میوه های دیگر ترکیب شوند. در این صورت این کار را با سیب (که فیبر می دهد و سیر کننده است) انجام می دهیم.
عناصر
1 عدد سیب قرمز.
2 عدد کیوی
1 لیوان آب.
تبلیغات
آماده سازی
ابتدا سیب را بشویید، هسته آن را بردارید و تکه تکه کنید.
کیوی را بشویید، پوست بگیرید و برش دهید.
در لیوان مخلوط کن سیب ها، کیوی ها و لیوان آب را قرار دهید.
خوب هم بزنید تا یک نوع اسموتی بدست بیاید.
با این مقادیر، آب میوه ای معادل 2 وعده میوه به دست می آید، بنابراین می تواند برای 2 دوز مناسب باشد.
3. آب هویج، خیار و کرفس
آب میوه
بیشتر و بیشتر باید به آب سبزیجات فرصت دهیم. اگرچه شیرین نیستند، اما می توانند جایگزین مناسبی باشند و فرصتی برای وارد کردن سبزیجات بیشتر به رژیم غذایی شما باشند. بنابراین، آنها را می توان قبل از ناهار یا شام میل کرد.
البته می توان آنها را در وعده صبحانه یا اواسط صبح نیز مصرف کرد. در این مورد ما دستوری را برای شما آورده ایم که مقدار خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم را فراهم می کند.
عناصر
3 عدد خیار.
6 عدد هویج.
3 شاخه کرفس.
2 فنجان آب (500 میلی لیتر).
آماده سازی
خیارها را خوب بشویید و برش بزنید (بدون پوست).
هویج ها را بشویید، پوست بگیرید و به مکعب های متوسط برش دهید.
تمیز کردنکرفس، برگ ها را جدا کنید (می توانید از آنها برای دستور دیگری استفاده کنید) و ساقه ها را خرد کنید.
تمام سبزیجات را در ظرف مخلوط کن بریزید.
آب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر خیلی غلیظ است می توانید مایع بیشتری به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.
به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد مصرف شود. با این مقادیر، برای حدود 3 یا 4 وعده آب میوه به دست می آید.
4. آب گیلاس و انبه
انبه تطبیق پذیری زیادی در تهیه آب میوه ها ارائه می دهد، زیرا یک لکه شیرین خوشمزه را فراهم می کند و به خوبی با تعداد زیادی میوه ترکیب می شود.
عناصر
1 دسته.
1 فنجان گیلاس (150 گرم).
½ فنجان آب (125 میلی لیتر).
آماده سازی
انبه را پوست کنده و مکعبی کنید و به مخلوط کن اضافه کنید.
آلبالوها را خوب بشویید و ساقه آن را بردارید و از وسط نصف کنید تا سنگ آن جدا شود.
به همراه آب به مخلوط کن اضافه کنید.
خوب مخلوط کنید و بلافاصله مصرف کنید (در صورت تمایل می توانید تکه های یخ اضافه کنید).
تبلیغات
5. آب خربزه، کیوی و خیار
یک آب میوه سبز غنی برای شروع روز. ویتامین C شما را تامین می کند، سلامت کبد شما را بهبود می بخشد و بدن شما را به طور کامل آبرسانی می کند.
عناصر
2 عدد کیوی
1 عدد خیار.
½ خربزه.
آماده سازی
کیوی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای برش دهید.
خیار را بشویید و خرد کنید.
خربزه را برش دهید و تفاله آن را خرد کنید تا راحت تر مخلوط شود.
همه چیز را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
نکاتی برای تهیه بهترین آب میوه های با طراوت
تقریباً تمام آب میوه ها و سبزیجات طراوت آور و آبرسان هستند و به طور کلی همه گزینه ها معمولاً بسیار خوشمزه هستند.
یکی از رازهای اصلی دستیابی به بهترین آب میوه ها، انتخاب میوه ها در مناسب ترین نقطه آنهاست. برای این کار، ترجیحاً محصولات فصلی را انتخاب کنید و نمونه های بالغ را انتخاب کنید.
این نقطه بهینه شیرینی، وجود مواد مغذی و طعمی بی نظیر را برای ما تضمین می کند.
همه میوهها سالم هستند، بنابراین میتوانید با هر یک از آنها آزمایش کنید: شلیل، موز، پاپایا، لیمو، آووکادو، آناناس، هندوانه و غیره. همچنین برای ترکیب های اصلی تر، مقداری سبزیجات اضافه کنید.
همچنین له کردن کامل میوه ها و اضافه کردن آب تا به دست آوردن بافت مورد نظر ضروری است. به این ترتیب از تمام فیبرها و مواد مغذی موجود در پوست و پالپ استفاده می شود.
بعد از به دست آمدن شیره، می توان آن را مدتی در یخچال نگه داشت یا چند تکه یخ به آن اضافه کرد تا کمی خنک شود. اگر مقدار کمی از آن باقی بماند، می توان آن را در قالب های بستنی قرار داد تا در فرصت های بعدی مصرف شود.
در نهایت، ترجیحاً هیچ نوع شکر یا شیرین کننده ای به آب میوه ها اضافه نشود، زیرا این ماده افزودنی است که به هیچ وجه برای سلامتی مفید نیست. بهتر است به تدریج به طعم طبیعی میوه ها عادت کنید.
در هنگام معرفی این آب میوه های با طراوت چه چیز دیگری را باید در نظر بگیرید؟
آب میوه های به دست آمده با تمام پالپ خود می توانند یک گزینه سالم و معتبر برای خنک شدن در تابستان باشند. علاوه بر این، با داشتن فیبر می توانند به رفع اشتها در هنگام مصرف به عنوان میان وعده کمک کنند.
با این حال، لازم است نکاتی را در مورد مصرف آن در نظر داشته باشید:
توصیه نمی شود از مقدار معادل یک لیوان آب میوه در روز تجاوز کنید. این نمی تواند جایگزین خوردن میوه های تازه کامل شود.
آنها همچنین نمی توانند جایگزین هر وعده غذایی اصلی شوند، اما یک میان وعده با طراوت خوب یا مکمل کاملی برای صبحانه هستند.
بهترین نوشیدنی برای آبرسانی در طول سال و همچنین در تابستان آب است. آبمیوه ها گزینه های خوب دیگری هستند اما هرگز نباید جایگزین دومی شوند. اگر نوشیدن آن برایتان سخت است، سعی کنید با تکههای لیمو یا گیاهان معطر کمی طعمدار کنید.
آنها را نمی توان به عنوان غذاهای معجزه آسا در نظر گرفت، نه برای کاهش وزن و نه برای حل مشکل سلامتی. آنها می توانند راه خوبی برای معرفی بخشی از میوه و سبزیجات در روز باشند، اما بقیه رژیم غذایی و عادات سالم آن چیزی است که تفاوت را ایجاد می کند.
افرادی که از نوعی بیماری (مانند مشکلات کلیوی یا دیابت) رنج می برند، باید مصرف آب میوه ها را با میزان توصیه شده میوه ها و مایعات تنظیم کنند.
در تابستان برخی از با طراوت ترین آبمیوه ها را در حد اعتدال امتحان کنید
امیدواریم تونسته باشید از این دستور العمل ها برای با طراوت ترین آبمیوه های تابستان لذت ببرید! توصیه می کنیم آنها را درست کنید و با دوستان و عزیزانتان به اشتراک بگذارید!
شاید علاقه مند باشید...
پاسخ ها