طرز تهیه مرغ چینی با سبزیجات
طرز تهیه مرغ بادام هندی
طرز تهیه مرغ ترش و شیرین مرغ کانتونی چینی
زمان پخت یک ربع ساعت دو نفر نیم ساعت
اجزاء مرغ
. دو عدد سفیده تخم مرغ
آناناس خرد شده
کلم بروکلی آب پز
سیر
یک لیوان نشاسته
سه قاشق غذاخوری آب
یک و نیم قاشق غذاخوری سرکه سیب
دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذاخوری سس کچاپ
دو قاشق غذاخوری شکر
زنجبیل تازه خرد شده
کنجد
نمک
روغن
طرز تهیه
مرغ را از استخوان خارج کنید، سپس آن را به مکعب برش دهید. سس سویا، آب پرتقال، سرکه سیب، سس کچاپ، شکر، نمک و آب را با هم مخلوط کنید تا سس به دست آید. مرغ را داخل سفیده تخم مرغ و سپس داخل نشاسته بریزید. آناناس، زنجبیل و سیر را در روغن روی اجاق گاز تفت دهید سپس سس را اضافه کنید تا کمی غلیظ شود. مرغ ، کلم بروکلی و کنجد را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
مرغ چینی با پرتقال
زمان پخت یک ربع ساعت دو نفر نیم ساعت
مواد لازم
نیم کیلوگرم سینه مرغ
یک فنجان و یک چهارم نشاسته
یک سوم فنجان سرکه سفید
یک فنجان آب مرغ
نصف فنجان آب پرتقال
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال
دو سوم فنجان شکر
یک چهارم فنجان سس سویا
یک قاشق چایخوری سس تند - به میزان دلخواه
دو عدد تخم مرغ
دو حبه سیر خرد شده
دو قاشق غذاخوری پیاز زرد خرد شده
دو قاشق غذاخوری آب سرد
زنجبیل خشک یک چهارم قاشق
فلفل
نمک
روغن
برنج
پیاز سبز خرد شده برای سرو
طرز تهیه
استخوان و پوست مرغ را جدا کنید. آب و پوست پرتقال ، آب مرغ، سس تند، سس سویا، پیاز، سیر، زنجبیل، سرکه، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا ادویه به دست آید. سینه های مرغ را با نصف چاشنی مزه دار کنید و مرغ را داخل آن بگذارید. نصف باقیمانده ماریناد را در قابلمه ای روی اجاق بگذارید تا بجوشد. دو قاشق غذاخوری نشاسته را با آب مخلوط کنید سپس روی ادویه روی آتش بگذارید و مخلوط را سه دقیقه بگذارید تا بافت آن تشدید شود و سس به دست بیاید. مرغ را با تخم مرغ و سپس با نشاسته مزه دار کنید. روغن را در قابلمه ای روی اجاق گاز داغ کنید، مرغ را در آن سرخ کنید، سپس سس را روی مرغ قرار دهید. مرغ را با برنج و پیاز سرو کنید.
مرغ چینی با کلم بروکلی و سس صدف
مواد لازم
سه سینه مرغ مکعبی بریده شده
چهار قاشق غذاخوری سس سویا
سه قاشق غذاخوری سس صدف
سه حبه سیر له شده
دو لیوان آب
یک تکه بروکلی
سه قاشق غذاخوری روغن نباتی
سه قاشق غذاخوری نشاسته در مقدار کمی آب حل شده
یک قاشق چای خوری شکر قهوه ای
طرز تهیه
روغن را در قابلمه ای گرم کنید و سیر و پیاز را تفت دهید تا نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید تا کاملا پخته شود. سس سویا و سس صدف را به مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. روی مخلوط آب بریزید سپس شکر و کلم بروکلی و نشاسته حل شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود سپس آن را از روی حرارت بردارید. مرغ را در بشقاب سرو قرار دهید.
مرغ چینی با رشته فرنگی
مواد لازم
چهارصد گرم ماکارونی رشته
پانصد گرم مرغ بدون استخوان، به برش های طولی نازک
دو قاشق غذاخوری روغن نباتی
پیاز ریز خرد شده
دو حبه سیر له شده
یک فلفل شیرین سبز، مکعبی خرد شده
دو فنجان کلم ریز خرد شده
یک فنجان قارچ سیاه چینی را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید
دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
یک دانه فلفل قرمز شیرین، مکعبی خرد شده
هویج برش داده شده
یک و نیم فنجان سس سویا
دو فنجان آب مرغ
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه
طرز تهیه
روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. کلم خرد شده، سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. مرغ را با فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید و به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. هویج، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، آب مرغ و سس سویا را به مرغ اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید سپس قارچ چینی را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت پنج دقیقه بجوشد. رشته ها را در ظرفی ریخته و آب جوش و مواد را بریزید و داغ سرو کنید.
مراقب باشید دچار چاقی شکمی نشوید دوستان!
پاسخ ها