مهدی صمدی

مهدی صمدی

دسر خوشمزه ایتالیایی!!!

به نظر من این پاستیرا ناپلی است. کیک معمولی عید پاک سنت کامپانیا.

 

 

هر بار که عید پاک فرا می رسد، خانه های ناپلی پر از بویی غیرقابل انکار می شود، رایحه هایی که باعث ایجاد خانواده، تجمع و عشق می شود.

 

من می خواهم La Pastiera را معرفی کنم!

شیرینی معمولی از کامپانیا اما دوست داشتنی در سراسر ایتالیا که دقیقاً برای جشن عید پاک تهیه می شود و در سراسر قنادی ها پشت شیشه یخچال ویترینی دلبری میکند. ما با پاستیرا به تفصیل آشنا خواهیم شد و همچنین کشف خواهیم کرد که چه نوع موادی را بخریم تا آن را کامل کنیم.

 

با این حال، مهمتر از همه، در پایان دستور غذای شخصی خودم را به شما می‌دهم، زیرا - همانطور که می‌توانید تصور کنید - دستور پخت خانواده را همه دارند و هر مادربزرگ آن را بهتر از دیگری درست می‌کند، مهم این است که عطر او در خانه احساس شود. در همسایه ها و اقوام!

 

مواد اصلی

آرد: انتخاب آرد ضروری است، به چیزی خیلی قوی نیاز ندارید. باید از آرد بیسکویت برای درست کردن شیرینی کوتاه خود استفاده کنیم یا بسته آرد را بچرخانیم تا بفهمیم چند پروتئین دارد. ما به آردی با محتوای پروتئین کم نیاز داریم، بنابراین محصولی بین 8 تا 9.5 درصد پروتئین انتخاب می کنیم.

سوت برای شیرینی: همانطور که ممکن است قبلاً در مقالات قبلی من خوانده باشید، سوت و گوشت خوک دو چیز متفاوت هستند. ما سوت را برای درست کردن یک شیرینی خوب انتخاب می کنیم، زیرا سبک تر و خوشمزه تر است.

واقعیت سرگرم کننده: تفاوت بین گوشت خوک و سوپ

هم چربی، هم گوشت خوک و هم سوت یک چیز نیستند. می توان گفت اولی محصولی است که از فرآیند ذوب چربی زیر جلدی حاصل می شود، در حالی که سوئت یک چربی احشایی است.

بیایید چیزی را بیشتر بفهمیم.

از گوشت خوک شروع می کنیم که از گوشت خوک به دست می آید و از قدیم برای سرخ کردن و تهیه خمیر استفاده می شده است. حالا روغن و کره جایگزین شده است. اما گوشت خوک چگونه به دست می آید؟ با ذوب چربی به دست آمده از ناحیه پشتی خوک. این را کوچک برش داده و به آرامی حرارت داده تا زمانی که ذوب نسبی حاصل شود. مایع به‌دست‌آمده فیلتر شده و در شیشه‌های شیشه‌ای نگهداری می‌شود تا خنک شود تا رنگ سفید و قوام نرمی که مشخصه آن است به خود بگیرد.

از طرف دیگر سوئت از چربی احشایی ناحیه آدرنال نشأت می گیرد. در مقایسه با گوشت خوک، لطیف تر و نرم تر است و تقریباً کاملاً عاری از ناخالصی است. در آشپزخانه از آن مانند گوشت خوک استفاده می شود اما برای آماده سازی ظریف تر، همیشه پس از اینکه در معرض فرآیند همجوشی قرار گرفت.

ریکوتا: در اینجا نیز ما با یک انتخاب تعیین کننده برای موفقیت پاستیرا روبرو هستیم. ریکوتا باید کاملاً شیر گوسفند باشد و در صورت امکان یک شب در یخچال بماند تا آب آن از بین نرود یا حداقل آن را کم کند.

گندم: در حال حاضر خرید آن از قبل پخته شده است، اما اگر واقعاً می خواهید کار بزرگی انجام دهید، می توانید آن را خودتان بپزید، 2 یا 3 روز آن را خیس کنید، روزی دو بار آن را بشویید، سپس آن را در آب بجوشانید تا نرم است و سپس مرحله نهایی کلاسیک در شیر است. به شما اطمینان می دهم با حذف قسمت نامطبوع مواد نگهدارنده معرفی شده در محصول صنعتی، محصول بسیار بهتری از نظر عطر خواهید داشت.

رایحه ها: N-A-T-U-R-A-L-I. بله، من یک پرتقال و لیموی رنده شده خوب را به جای استفاده از محصولات صنعتی که به قسمت معطر آن سنگینی و استانداردی بیش از حد می دهد ترجیح می دهم. من می گویم که عطر آن شخصی است: اگر می خواهید اغراق کنید، دوز پرتقال و لیمو رنده شده را افزایش دهید و به شما اطمینان می دهم که نتیجه رضایت بخش تری خواهید داشت.

تولد پاستیرا

تاریخچه این شیرینی بسیار کهن و جذاب است و بدیهی است - همانطور که برای همه چیز کهن و جذاب است - افسانه ها و اسطوره هایی در اطراف آن نقل می شود (و خلق می شود).

 

یکی از داستان های مربوط به تولد پاستیرا می گوید که اولین ساخت این دسر توسط خود پری دریایی پارتنوپه (که تولد ناپل را نیز مدیون او هستیم) بوده است و او فقط برای تشکر از این مکان می خواسته این تهیه را تقدیم کند. به او. مردم تصمیم گرفتند هفت هدیه از طبیعت را که خود پارتنوپ با هم مخلوط کرده بود به او بدهند و بدین ترتیب به پاستیرا جان بخشید. هدایا آرد، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، گندم نرم، آب شکوفه پرتقال، ادویه جات ترشی جات و شکر بود... مقداری از چیزهایی که امروزه هنوز در شیرینی های معمولی می یابیم.

 

طبق افسانه ای که در تاریخ گفته شد، نوارهای پاستیرا باید 7 عدد باشند و مهمتر از همه باید به گونه ای چیده شوند که لوزی ایجاد کنند.

 

این به این دلیل است که - همانطور که قبلاً ذکر شد - مردم به پارتنوپه 7 ماده (آرد، ریکوتا، تخم مرغ، گندم، آب شکوفه پرتقال، ادویه جات ترشی جات، وانیل و شکر) دادند که مخلوط با هم، پاستیرا را تشکیل می دهد. به همین دلیل است که این عدد با نوارهایی که کیک ناپل را می پوشاند تکرار می شود.

 

نسخه های دیگری در اطراف وجود دارد، داستان های دیگری از تاریخ و فانتزی که خیلی خوب با یکدیگر ترکیب می شوند. و در میان بسیاری از داستان ها، حقه بازی وجود دارد و پا در سال 2016 که بر اساس آن نوارهای روی پاستیرا نشان دهنده شبکه های کوچه های ناپل است. این نسخه نیز تکذیب شده است اما بسیاری همچنان آن را دوباره پیشنهاد می کنند. صرف نظر از همه چیز، اگر واقعاً مجبور باشم به یک داستان کوچک تکیه کنم، حداقل یکی را انتخاب می کنم که بیشتر از همه دوست دارم، آن چیزی که بیشتر مرا مجذوب خود کرده است. پس دوست دارم باور کنم که همه اینها کار آژیر پارتنوپ است!

 

در نهایت اگر یک ماده بیشتر یا کمتر اضافه کنید مشکلی نیست! اگر پاستیرا خوب باشد، کسی متوجه نمی شود و یک لحظه ناپدید می شود!

پاستیرا در پذیرایی

به عنوان یک سرآشپز، فقط می توانم به چند تفسیر تاریخی زیبا از شیرینی معمولی کامپانیا اشاره کنم.

 

من معتقدم که هر دستور غذا می تواند زندگی جدیدی به دست آورد، زیباتر و گاهی حتی بهتر شود. در پایان، این وظیفه ما آشپزها است: بتوانیم عدالت را در مورد مواد خود رعایت کنیم.

 

با استفاده از توصیفی که خود او ارائه کرد: "نتیجه غذایی است که به لحاظ بصری عناصر کلیدی دستور غذا را باز می کند: چرخشی از پاستیرا خامه ای پایه ای را برای بستنی کاملی تشکیل می دهد که در کنار آن یک لایه مرواریدی از شیر برنج ریخته می شود. غذا پخته شده با گندم در سمت چپ، رنگ نارنجی وانیل تقلبی و زرده مرکبات را به خود می گیرد، همراه با اسفنج بادام و موس ریکوتا.

مهدی صمدی
مهدی صمدی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋