هنگام خرید یک یخچال تجاری، باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید: نگرانی های مربوط به فضای کف، ظرفیت یخچال، محتویات یخچال، هزینه های اولیه و هزینه های نگهداری، سهولت استفاده و هر نیاز خاص دیگر. بسیاری از ملاحظات جزئی مطرح می شوند که ممکن است در نگاه اول مشخص نباشند. به عنوان مثال، اگر شما صاحب یک رستوران کوچک هستید، و آشپزخانه تنگ و شلوغ است، ممکن است بخواهید یک یخچال ویترینی تجاری روی صفحه کار را در نظر بگیرید که دارای سطوحی مناسب برای غذا باشد تا بتوانید از سطح بالایی برای تهیه غذا استفاده کنید.
همچنین، به خاطر داشته باشید که تامین کنندگان اغلب پیشنهادات سفارشی دارند که می توانند برای مطابقت بهتر با نیازهای شما تغییر کنند. به عنوان مثال، برخی از تامینکنندگان ممکن است بتوانند چرخهایی را به یخچالهای خود اضافه کنند تا آنها را متحرک کنند، در حالی که سایر تامینکنندگان ممکن است در عرضههای سفارشی خود محدودتر باشند. به دلیل این تنوع بین تامین کنندگان، قبل از اینکه به تامین کنندگان نزدیک شوید، در مورد نیازهای خاص خود شفاف باشید.
موارد زیر نمونه ای از یخچال هایی را نشان می دهد که در بازار امروز نسبتاً محبوب هستند:
یخچال های درب جامد
یخچال درب جامد
یخچال های درب جامد در رستوران ها بسیار محبوب هستند و به طور معمول از مصرف انرژی بالایی برخوردار هستند. آنها معمولاً با فولاد ضد زنگ ساخته می شوند و برای نگهداری مواد فاسد شدنی و به ویژه غذاهای خام مفید هستند. بسیاری از آشپزخانه های تجاری از آنها برای نگهداری مواد تازه و آماده نشده در نزدیکی سرآشپزها استفاده می کنند. واحدها می توانند از 10 تا بیش از 60 فوت مکعب فضای ذخیره سازی داشته باشند، با عرض آنها از کمتر از 20 اینچ تا بیش از 80 اینچ.
یخچال های درب شیشه ای و نمایشگر
یخچال درب شیشه ای
یخچال های درب شیشه ای و فروشندگان نمایشگر اغلب در فروشگاه های مواد غذایی یافت می شوند تا مشتریان به راحتی محتویات آنها را شناسایی و انتخاب کنند. آنها همچنین به صاحبان فروشگاه کمک می کنند تا تشخیص دهند چه زمانی اقلام خاص نیاز به ذخیره مجدد دارند. برخلاف یخچال های درب جامد و فولادی ضد زنگ، یخچال های درب شیشه ای معمولاً با غذاهای آماده تهیه می شوند. این مدلهای یخچال اغلب به جای درهای چرخان دارای درهای کشویی برای حفظ فضا و جلوگیری از مسدود کردن راهروها هستند.
یخچال های زیر پیشخوان و رومیزی
یخچال زیر پیشخوان
یخچال و فریزرهای زیر پیشخوان باعث صرفه جویی در فضا در عملیات سرویس غذای شلوغ می شوند و به گونه ای طراحی شده اند که در زیر کانترهای ارتفاع استاندارد قرار بگیرند. این یخچال ها در بسیاری از ترکیبات در و کشو موجود هستند. کسب و کارهایی که مایل به استفاده از سطح بالایی برای تهیه غذا هستند، باید یخچال های روی میز کار را به جای آن در نظر بگیرند، زیرا دارای سطوح مناسب برای مواد غذایی هستند.
یخچال های رولی
یخچال های رول این قفسه ندارند (خالی) و کف یخچال هم سطح با کف است. این میتواند برای انجماد/سرد شدن مکرر قفسههای پخت مفید باشد، زیرا قفسههای پخت را میتوان به راحتی در صورت لزوم از یخچال «غلت کرد» و «خنک کرد». با استفاده از یک یخچال رول، نیازی به انتقال دستی هر تابه ورق نخواهید داشت که می تواند در زمان و تلاش زیادی صرفه جویی کند. یخچالهای رولاین در آشپزخانهها و نانواییهایی که نیاز به خنککردن در مقیاس بزرگ محصولات پختهشده وجود دارد، محبوب هستند.
نمونه پرسش و پاسخ جامعه
س: آیا باید یخچالی با کمپرسور نصب شده در بالا یا پایین تهیه کنم؟
پاسخ: یخچال های تجاری با کمپرسورهای نصب شده در بالا، ذخیره سازی بیشتری را امکان پذیر می کنند و خنک تر می شوند زیرا هوای گرم به سمت بالا تخلیه می شود. واحدهایی با کمپرسورهای پایین نصب شده برای سرویس آسان تر و معمولاً ارزان تر هستند. از نظر فضایی، کمپرسور نصب شده در بالا ممکن است برای بسیاری از مصرف کنندگان بهتر باشد، زیرا دسترسی به محصولات آسان تر است. با این حال، برخی از کمپرسورهای نصب شده در بالا نیاز به ترخیص در قسمت بالایی دارند. این می تواند باعث از دست دادن فضای ذخیره سازی در بالا در مقایسه با واحد نصب شده در پایین شود (جایی که می توانید فضای ذخیره سازی را درست در بالای دستگاه نگه دارید).
س: بخش بهداشت ما نیاز دارد که تجهیزات ما متحرک باشد. آیا واحدهای برودتی با کاستور وجود دارد؟
پاسخ: اکثر واحدهای تبرید دارای گزینههایی برای چرخکنها با هزینه اضافی هستند (یک نکته قابل توجه این است که یخچالهای رولاین و رولترو با چرخکنهای استاندارد یا بهعنوان آپشن ارائه نمیشوند، بنابراین مراقب باشید این نوع واحدها را خریداری نکنید. اگر به آنها موبایل نیاز دارید). همچنین شایان ذکر است که برخی از تولیدکنندگان یخچال را با کاستورها به عنوان یک گزینه استاندارد بدون هزینه اضافی ارائه می کنند.
س: این ممکن است یک سوال احمقانه باشد، اما آیا یخچال های درب شیشه ای محصولات را به اندازه یخچال های درب جامد خنک نگه می دارند؟
پاسخ: تفاوت واقعی ندارد، اما یک قانون کلی خوب این است که بهتر است غذاهای آماده و مواد غذایی را در یخچال های درب شیشه ای نگهداری کنید، در حالی که محصولات غذایی خام و آشپزخانه را در یخچال های درب استیل نگه دارید.
پاسخ ها