چیلر در وهله اول چیست؟
اول اینکه به چه نوع ماشینی چیلر می گویند؟ این ماشینی است که هدف آن به معنای واقعی کلمه خنک کردن چیزی است مثل شیرسردکن و آبسردکن. چیلرها به طور کلی در دستگاه هایی مانند تهویه مطبوع و یخچال هایی تعبیه می شوند که از مبرد برای خنک کردن وسایل استفاده می کنند.
حرارت تبخیر برای خنک کردن محتویات یخچال یا فریزر مورد نیاز است. چیلر یک گردشگر آب خنک کننده است، بنابراین با گردش گاز یا مایعی به نام آب خنک کننده یا مبرد، گرما را از داخل می گیرد و در نتیجه داخل آن خنک می شود.
علاوه بر یخچال و فریزر، از چیلرها نیز برای حفظ دمای ثابت در تجهیزات مختلف صنعتی برای مصارف تجاری استفاده می شود. با این حال، به عنوان یک اصل کلی، دستگاهی خواهد بود که در یخچال و فریزر استفاده می شود.
مزایای چیلرها
یخچال ها یا فریزرهایی که دارای سیرکولاتور آب خنک کننده، یعنی چیلر هستند، در مجموع سیستم خنک کننده مستقیم نامیده می شوند. به بیان ساده، تفاوت این است که قسمتی که سرد می شود داخل یخچال باشد یا بیرون. به هر حال، برای چیزهای خارج از آن، اینترکولینگ نامیده می شود.
مزیت نوع خنک کننده مستقیم با چیلر این است که عملکرد خنک کنندگی بالایی دارد. از آنجایی که کولر در داخل است، راندمان خنک کننده خوب است.
این نوع اغلب در یخچال های خانه های مجرد و آنهایی که در هتل ها نصب می شوند و غیره دیده می شود.
مضرات چیلرها چیست؟
عیب سیستم خنک کننده مستقیم این است که مستعد یخ زدگی است. با باز و بسته شدن درب، رطوبت و رطوبتی که از بیرون یخچال وارد یخچال می شود وارد یخچال می شود و به سرعت توسط کولر خنک می شود تا یخ زدگی ایجاد شود. به همین دلیل موارد زیادی وجود دارد که در قسمت خنکتر یخ زدگی ایجاد میشود و عملکرد رانندگی کاهش مییابد.
همچنین، هنگامی که یخبندان یک توده بزرگ را تشکیل می دهد، خراش دادن آن دشوار است و در برخی موارد تعمیر و نگهداری مانند خراشیدن منظم مورد نیاز است.
نوع اینترکولینگ به نوع فن نیز معروف است.
به جای یخچالی که داخل آن کولر باشد، یخچال بیرونی خنک کننده دارد و هوای سرد تولید شده توسط کولر به زور با نیروی برق به داخل یخچال فرستاده می شود و سپس به گردش در می آید.نوع یخچالی که به شما اجازه خنک شدن می دهد نوع خنک کننده نامیده می شود.
به این یخچال های فن دار نیز گفته می شود و رایج ترین نوع هستند. علاوه بر این، وقتی صحبت از یخچالهایی با اندازه معین یا بیشتر به میان میآید، یخچالهای فندار جریان اصلی هستند.
در مورد یخچال های تجاری نیز می توان گفت که میزان پذیرش یخچال های فن دار بیشتر است. زیرا در صحنه های تجاری که نیاز به پخت مناسب و تهیه مواد در مدت زمان محدود است، زمان یخ زدایی وجود ندارد و یخ زدایی نیز هزینه دارد.به همین دلیل است که محصولات فن دار و آسان برای نگهداری رایج هستند.
البته شرایط خاصی از نظر عملکرد خنک کنندگی وجود دارد و این در شرایطی نیست که نیاز به سرد کردن یا منجمد کردن سریع مواد غذایی باشد، اما اصولاً یخچال های فن دار جریان اصلی هستند.
به ویژه، هنگامی که صحبت از فروشگاه های تجاری به میان می آید، میزان رطوبت تولید شده در آشپزخانه به طور غیرقابل مقایسه ای بیشتر از رطوبت تولید شده در یک آشپزخانه معمولی خانگی است و انتظار می رود تعداد دفعات باز و بسته شدن آشپزخانه بسیار زیاد باشد. اگر سیستم خنک کننده مستقیم باشد، انتظار می رود که تکانه تولید یخبندان قابل توجه باشد. در واقع رطوبت و رطوبت زیادی در هوا وجود دارد که ماده ای برای یخ زدگی است، بنابراین جای نگرانی نیست.
حتی با در نظر گرفتن چنین کارایی و زمینه ای، یخچال های فن دار در بین یخچال های تجاری رایج هستند.
پاسخ ها