مهدی صمدی

مهدی صمدی

به راحتی در خانه خامه درست کنید!

همیشه وقتی از پشت شیشه ویترین یخچال قنادی ها عبور میکنیم شیرینی های خامه ای عجیب دلبری میکنند...

در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه خامه را  برخی کرم ها را به شما عزیزان توضیح دهیم تا در منزل برای مجالس و مهمانی های خود تبدیل به یک شیرین پز ماهر شوید!

طرز تهیه خامه آماده

اجزاء

دو پیمانه پودر قند.

سه دانه سفیده تخم مرغ.

دو قاشق غذاخوری شیر خشک.

یک قاشق چایخوری وانیل مایع.

یک قاشق چای خوری آب لیمو.

یک دانه نمک

طرز تهیه

تخم مرغ ها را با نمک با همزن برقی بزنید.

سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید.

وانیل، شیر و آب لیمو را به هم زدن ادامه دهید.

بعد از قوام خامه، آن را در ظرفی با پوشش پلاستیکی قرار دهید، سپس از آن استفاده کنید.

طرز تهیه خامه شیرینی پزی

از این خامه برای پر کردن دسرهایی مانند کاپ کیک و دونات استفاده می شود و می توان آن را با طعم وانیل یا کاکائو تهیه کرد.

 

اجزاء

یک لیوان شیر مایع پرچرب.

پودر قند سه و نیم قاشق غذاخوری.

یک قاشق غذاخوری و یک چهارم آرد سفید ریز.

یک قاشق غذاخوری و یک چهارم آرد نشاسته.

یک قاشق چایخوری عصاره وانیل مایع.

سه عدد زرده تخم مرغ.

طرز تهیه

یک قابلمه کوچک روی آتش بیاورید و شیر مایع را در آن بریزید.

شیر را بگذارید تا بجوشد.

سپس وانیل مایع را به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگری زرده تخم مرغ، نشاسته، شکر و آرد را بریزید.

مواد را خوب با هم مخلوط کنید سپس یک چهارم شیر را روی آن بریزید

به تدریج حرارت دهید تا هیچ توده ای ایجاد نشود.

سپس مخلوط را در بقیه شیر داغ بریزید.

مخلوط را روی آتش بگذارید و مواد را با هم مخلوط کنید تا بجوشد.

خامه را از روی حرارت بردارید و در ظرفی متوسط   بریزید.

سپس روی خامه را با کیسه نایلونی بپوشانید و تا زمان استفاده نگه دارید.

طرز تهیه کرم

 

طرز تهیه کرم کاسترد

و کرم کاسترد در بسیاری از غذاهای دسر مانند اکلر یا دونات فیلینگ استفاده می شود و یا می توان آن را به عنوان میان وعده برای کودکان سرو کرد:

 

اجزاء

یک فنجان شکر نرم.

دو قوطی شیر مایع.

نصف پیمانه پودر کاسترد.

چهار قاشق غذاخوری گلاب.

طرز تهیه

یک قابلمه متوسط   را روی حرارت بگذارید و کاستارد و شیر مایع را داخل آن بریزید.

سپس شکر و گلاب را به مخلوط اضافه کنید.

مواد را بگذارید تا خوب به هم بچسبند و آماده استفاده شوند.

طرز تهیه خامه فرم گرفته

اجزاء

یک چهارم پیمانه شیر خشک.

یک چهارم پیمانه آرد نشاسته.

سه فنجان آب خالص.

طرز تهیه

شیر، نشاسته و آب را در همزن برقی بزنید.

سپس آن ها را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

سپس مخلوط را به مدت پانزده دقیقه در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید قبل از استفاده کاملا خنک شود.

 

 

 

 

طرز تهیه کرم شانتی

اجزاء

یک فنجان کره گیاهی.

یک و نیم قاشق غذاخوری عصاره وانیل.

یک قاشق چایخوری پوست لیمو.

یک فنجان پودر قند.

سفیده دو تخم مرغ.

طرز تهیه

سفیده تخم مرغ، وانیل و پوست لیمو را در همزن برقی بریزید.

مواد را پنج دقیقه با همزن بزنید تا بافت کرمی شود.

سپس در حالی که به هم زدن ادامه می دهید به مخلوط شکر نرم اضافه کنید.

کره گیاهی را به مخلوط اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مخلوط خامه ای را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید.

آخرین به روز رسانی: 24 مه 2020

 

خامه یکی از مهم ترین دستور پخت های فرانسوی است که در تهیه بسیاری از غذاها و انواع شیرینی ها استفاده می شود و قدمت آن به فرانسوی توسط سرآشپز "کریم بولایت" برمی گردد.خامه طعم خاصی دارد که به غذا می افزاید. طعم فوق العاده ای است که به یکی از اصول آشپزی در همه کشورها تبدیل شده است، جایی که از آن در دستور پخت پاستا، دستور مرغ، غذاهای گوشتی و انواع سوپ استفاده می شود، علاوه بر آن در دستور پخت دسرهای خوشمزه مانند کیک استفاده می شود. کیک و گتو همچنین یکی از اصول اولیه فیل کردن و تزیین کیک و دونات و اکلر می باشد.بنابراین امروز تمامی روش های تهیه خامه برای پخت و پز و شیرینی را با شما مرور می کنیم.

 

طرز تهیه خامه برای غذاهای اصلی

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه خامه آشپزی

خامه آشپزی همان خامه ای است که می توان در تهیه بسیاری از دستور پخت ها و غذاهای اصلی مانند سوپ، غذاهای گوشتی و مرغی و تمامی غذاهای ماکارونی از آن استفاده کرد و به روشی آسان و سریع تهیه می شود:

 

اجزاء

یک فنجان پنیر خامه ای.

یک لیوان شیر مایع.

یک فنجان پنیر موزارلا.

نمک و فلفل سیاه.

دو عدد تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری روغن نباتی.

طرز تهیه

شیر و روغن را در یک کاسه شفاف متوسط   بریزید.

سپس پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به شیر اضافه کنید.

مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

بگذارید مواد یک ساعت بماند.

تخم مرغ ها را بزنید و روی مخلوط قرار دهید.

سپس تمام مواد را در همزن برقی بریزید.

مواد را با همزن بزنید تا قوام خامه غلیظی به دست آید.

طرز تهیه خامه سفید

اجزاء

یک فنجان پودر قند بسیار ریز.

سفیده دو تخم مرغ.

یک قاشق غذاخوری آب لیمو.

یک قاشق غذاخوری پودر وانیل.

طرز تهیه

همزن برقی بیاورید و پودر قند و وانیل را داخل آن بریزید.

سپس سفیده تخم مرغ و آب لیمو را به آنها اضافه کنید.

مواد را به مدت پنج دقیقه خوب با هم بزنید.

به هم زدن ادامه دهید تا یک قوام خامه ای غلیظ به دست آید.

خامه را در یک کاسه عمیق بریزید و در صورت نیاز استفاده کنید.

طرز تهیه خامه جایگزین

اجزاء

فقط یک چهارم فنجان شیر مایع.

یک سوم فنجان کره نرم.

طرز تهیه

کره را در یک کاسه کوچک روی حرارت متوسط   یا در مایکروویو ذوب کنید.

سپس شیر را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

 

 

طرز تهیه خامه مناسب برای پخت و پز

اجزاء

چهار فنجان شیر مایع.

آب یخ.

یک قاشق غذاخوری آرد سفید.

طرز تهیه

شیر را در قابلمه روی اجاق بجوشانید.

سپس شیر را روی آب یخ قرار دهید.

شیر را با آب یخ به مدت یک ربع بزنید تا بافت غلیظی به دست آید.

سپس یک قاشق آرد سفید بریزید.

به هم زدن ادامه دهید تا بافت به قوام خامه غلیظ برسد.

و اگر خامه مخصوص شیرینی است، آرد سفید را با آرد نشاسته جایگزین کنید.

طرز تهیه خامه برای دسر

طرز تهیه کرم

 

 

 

طرز تهیه خامه با شکلات

از این طرز تهیه خامه برای تزیین کیک، کاپ کیک و بستنی استفاده می شود:

 

اجزاء

یک چهارم کیلوگرم تکه های شکلات تلخ.

نیم کیلوگرم شکر سفید ریز.

یک لیوان آب.

سه قاشق غذاخوری روغن نباتی.

طرز تهیه

آب را در قابلمه ای روی اجاق گاز بریزید.

سپس روغن را به آب اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.

سپس تکه های شکلات تلخ را به آنها اضافه می کنیم.

شکلات را چند دقیقه بگذارید تا کاملا ذوب شود.

قابلمه را از روی آتش برداشته و می گذاریم تا آرام شود.

شکر را خرد کنید تا مانند پودر یکدست شود.

سپس شکر را خوب الک کنید.

پودر قند الک شده را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید.

به هم زدن و هم زدن مواد ادامه دهید تا بافتی منسجم به دست آید.

خامه را در یک کاسه عمیق بریزید و روی آن را بپوشانید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه خامه سفید کیک

این طرز تهیه خامه به صورت تخصصی برای پر کردن کیک و قالب کیک یا گتو می باشد که توسط:

 

اجزاء

دو پیمانه پودر قند.

یک قاشق غذاخوری وانیل.

دو فنجان لیموناد.

هفت سفیده تخم مرغ.

مقدار مناسب آب

طرز تهیه

آب را در یک قابلمه پهن روی اجاق گاز بجوشانید.

سپس مقدار کمتری را روی آن قرار دهید.

سفیده تخم مرغ و آب لیمو را در آن بریزید.

سپس پودر قند و وانیل را به آنها اضافه کنید

مواد را خوب با هم هم بزنید تا یکدست شوند.

خامه را از روی آتش بلند کنید و بگذارید تا آرام شود.

طرز تهیه خامه برای تزیین کیک

اجزاء

یک فنجان کره نرم.

یک فنجان گیلاس.

دو فنجان شکر سفید آسیاب شده.

هشت قاشق غذاخوری شیر مایع.

کمی نمک.

یک قاشق چایخوری عصاره وانیل.

طرز تهیه

یک کاسه متوسط   بردارید و روغن و کره را در آن بریزید.

گیلاس و کره را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس شکر ریز و نمک را به مخلوط اضافه کنید.

به هم زدن خوب ادامه دهید.

سپس به مخلوط وانیل و شیر اضافه کنید تا کرم منسجمی به دست آید.

مهدی صمدی
مهدی صمدی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋