Mohsen Haghighi

Mohsen Haghighi

 ۳ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه کباب تابه ای قهوه خانه ای با سس گوجه فرنگی

کباب تابه ای(kaba tabei) قهوه خانه ای یکی از بهترین غذاهای ایرانی که با گوشت چرخ کرده تهیه میشود میباشد.یک کباب بسیار ساده و سریع که با پیاز ترکیب شده و در ماهیتابه با روغن سرخ میشود و به همراه سس گوجه فرنگی پخته میشود.کباب تابه ای با برنج کته و یا نان سنگک و سبزیجات سرو میشود.

 

 مواد لازم جهت تهیه کباب تابه ای:

 

گوشت چرخ کرده :۸۰۰‌گرم

پیاز متوسط: دو عدد

سیر :دو الی سه حبه

رب گوجه :یک قاشق غذاخوری

گوجه :۳ الی ۴ عدد

نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر پاپریکا،پودر سیر،زردچوبه هرکدام نصف قاشق چایخوری

روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب تابه ای قهوه خانه ای 

1.ابتدا باید پیاز را با رنده ریز رنده کنیم و سپس اب پیاز را بگیریم. بعد از آن سیر را رنده میکنیم و همراه با پیاز به گوشت چرخکرده اضافه میکنیم.

 

2.سپس ادویه هار ار نیز به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم.سپس همه مواد را با دست کامل با هم مخلوط میکنیم تا یک مایع کباب عالی را داشته باشیم. سپس درب ظرف را سلفون کشده و اجازه میدهیم در یخچال نیم ساعت استراحت کند.

 

3. داخل ماهیتابه روغن میریزیم تا کامل چرب شود. سپس مواد را کامل داخل تابه ریخته و سپس کامل پخش میکنیم و کف ماهیتابه میخوابانیم و ماهیتابه راروی اجاق گذاشته و اجازه میدهیم تا سرخ شود.

 

4.سپس داخل یک ظرف دیگر شروع به درست کردن سس کباب میکنیم. دو قاشق غذاخوری رب را داهل ظرف ریخته و کمی آب جوش باهاش قاطی میکنیم و هم میزنیم تا یکدست رب در آب حل شود.

5.سپس به مخلوط سس کمی زعفران برای رنگ و بوی بهتر اضافه میکنم. من کمی زردچویه و آویشن نیز اضافه میکنیم.

6. این مخلوط را داخل ماهیتابه میریزیم و اجازه میدهیم با کباب ها سرخ شود. سپس کمی پوره گوجه فرنگی را که از قبل اماده کرده ایم را به ماهیتابه اضافه میکنیم. 

 

7. این مورد سلیقه ای است و شما میتوانید کمی سماق قرمز را به سس اضافه کنید تا هم رنگ و هم طعم بهتر را داشته باشیم.

 

8. بعد از 15 دقیقه پختن کباب تابه ای آماده است و میتوانید با برنج کته سرو کنید و لذت ببرید.

 

نکات 

 

این غذا را حتما روی حرارت ملایم بپزید تا آبدار شود.
آب پیاز را بگیرید و سپس با گوشت مخلوط کنید تا کباب ترد شود.
گوشت و پیاز و ادویه ها را با هم خوب ورز دهید و بافت کباب را ورز دهید تا هنگام پخت شل نشود.
اگر طعم خاصی می خواهید زعفران را با کره مخلوط کنید و بعد از سرخ شدن روی کباب تابعی بمالید.
در صورت امکان از تابه یا گریل نچسب برای کباب کردن بدون روغن استفاده کنید.
مخلوط گوشت گوسفند و گوساله یک ترکیب عالی، آبدار و لذیذ از گوشت برای کباب تابعی است.
به ضخامت گوشت توجه کنید اگر خیلی غلیظ است، ممکن است مغز آن پخته نشده باشد و یا ممکن است بیش از حد پخته و خشک شده باشد.

منبع : سایت اشپزی meals cook

 

Mohsen Haghighi
Mohsen Haghighi

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋