کباب تابه ای(kaba tabei) قهوه خانه ای یکی از بهترین غذاهای ایرانی که با گوشت چرخ کرده تهیه میشود میباشد.یک کباب بسیار ساده و سریع که با پیاز ترکیب شده و در ماهیتابه با روغن سرخ میشود و به همراه سس گوجه فرنگی پخته میشود.کباب تابه ای با برنج کته و یا نان سنگک و سبزیجات سرو میشود.
گوشت چرخ کرده :۸۰۰گرم
پیاز متوسط: دو عدد
سیر :دو الی سه حبه
رب گوجه :یک قاشق غذاخوری
گوجه :۳ الی ۴ عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر پاپریکا،پودر سیر،زردچوبه هرکدام نصف قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
2.سپس ادویه هار ار نیز به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم.سپس همه مواد را با دست کامل با هم مخلوط میکنیم تا یک مایع کباب عالی را داشته باشیم. سپس درب ظرف را سلفون کشده و اجازه میدهیم در یخچال نیم ساعت استراحت کند.
3. داخل ماهیتابه روغن میریزیم تا کامل چرب شود. سپس مواد را کامل داخل تابه ریخته و سپس کامل پخش میکنیم و کف ماهیتابه میخوابانیم و ماهیتابه راروی اجاق گذاشته و اجازه میدهیم تا سرخ شود.
4.سپس داخل یک ظرف دیگر شروع به درست کردن سس کباب میکنیم. دو قاشق غذاخوری رب را داهل ظرف ریخته و کمی آب جوش باهاش قاطی میکنیم و هم میزنیم تا یکدست رب در آب حل شود.
5.سپس به مخلوط سس کمی زعفران برای رنگ و بوی بهتر اضافه میکنم. من کمی زردچویه و آویشن نیز اضافه میکنیم.
6. این مخلوط را داخل ماهیتابه میریزیم و اجازه میدهیم با کباب ها سرخ شود. سپس کمی پوره گوجه فرنگی را که از قبل اماده کرده ایم را به ماهیتابه اضافه میکنیم.
7. این مورد سلیقه ای است و شما میتوانید کمی سماق قرمز را به سس اضافه کنید تا هم رنگ و هم طعم بهتر را داشته باشیم.
8. بعد از 15 دقیقه پختن کباب تابه ای آماده است و میتوانید با برنج کته سرو کنید و لذت ببرید.
این غذا را حتما روی حرارت ملایم بپزید تا آبدار شود.
آب پیاز را بگیرید و سپس با گوشت مخلوط کنید تا کباب ترد شود.
گوشت و پیاز و ادویه ها را با هم خوب ورز دهید و بافت کباب را ورز دهید تا هنگام پخت شل نشود.
اگر طعم خاصی می خواهید زعفران را با کره مخلوط کنید و بعد از سرخ شدن روی کباب تابعی بمالید.
در صورت امکان از تابه یا گریل نچسب برای کباب کردن بدون روغن استفاده کنید.
مخلوط گوشت گوسفند و گوساله یک ترکیب عالی، آبدار و لذیذ از گوشت برای کباب تابعی است.
به ضخامت گوشت توجه کنید اگر خیلی غلیظ است، ممکن است مغز آن پخته نشده باشد و یا ممکن است بیش از حد پخته و خشک شده باشد.
منبع : سایت اشپزی meals cook
پاسخ ها