Mohsen Haghighi

Mohsen Haghighi

 ۳ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی زغال + 5 نکته مهم که باید بدانید

کباب کوبیده مرغ(chicken koobideh kabab) یک ترکیب جذاب و خوشمزه از سینه مرغ چرخ شده به همراه سبزیجات میباشد.یک کباب عالی که میتوان به روش های مختلف درست کرد. روش کباب کردن با ذغال،سرخ کردن در ماهیتابه و پختن در فر سه روش مختلف هستند. امورز من با روش سنتی کباب کوبیده مرغ سیخی روی زغال را برای شما اموزش میدهم.

این یک ترکیب جذاب مثل کباب کوبیده سنتی گوشت میباشد ولی با چند تغییر بزرگ که در ادامه به توضیح ان میپردازیم. این دستور پخت را از وب سایت معروف آشپزی mealscook تهیه و ترجمه کرده ام و امیدوارم راضی باشید.

 

مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ 

پیاز بزرگ :2 عدد
جعفری خرد شده: 1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای :1/2 از 1 عدد
مرغ بدون استخوان :1.5 کیلو
سیر: 2 حبه
پودر نان یا پودر سوخاری  :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر زردچوبه، پاپریکا و ادویه کباب: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:

1. ابتدا سینه مرغ ها را بدون استخوان میکنیمو در فریر میگذاریم تا یخ بزند.یخ زدن مرغ باعث چرخ شدن بهتر مرغ میشود.سپس با دنده نخودی چرخگوشت مرغ ها را چرخ میکنیم.

 

2. فلفل دلمه ای را نگینی خورد میکنیم و کنار میگذاریم.فلفل دلمه ای را از هر سه رنگ نارنجی،قرمز و سبز استفاده میکنیم. جعفری  را ساطوری میکنیم وریز میکنیم.

 

 

3.سپس دو عدد پیاز متوسط را یا رنده میکنم و یا در غذاساز ریز میکنم.سپس اب پیاز را میگیرم و آن را کنار میگذارم.

 

4.سپس ابتدا پیاز را به مرغ چرخ شده اضافه میکنم. سپس سبزی ها و فلفل دلمه ای های ریز شده را اضافه میکنم. 

5. سپس سراغ ادویه ها میروم و نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،پاپریکا،ادویه کباب را اضافه میکنم. یک هم ریز میزنم و در آخر پودر سوخاری را اضافه میکنم.

 

6. .سپس زعفران دم شده را 3 الی 4 قاشق اضافه میکنم.در این مرحله شروع به هم زدن میکنم طوری که تمام مواد کامل با هم مخلوط شوند و حالت چسبندگی پیدا کنند.چسبندگی به صورتی باشد که گوشت به دست بچسبد. وقتی این عمل اتفاق بیفتد مواد آماده است.

 

7.چون مواد از مرغ یخ زده بودند میتونیم سیخ کنیم. چون مواد خنک است. سپس شروع به سیخ کردن مواد کباب میکنیم. یه راحتی سیخ میکنیم و اضافه میکنیم به سیخ.

 

8.گوجه ها را نیز سیخ میکنم و ذغال ها را آماده میکنم و شروع میکنم به پختن کباب ها. 

9. کباب ها که کامل پخت انها را از منقل برداشته و با برنج میل کنید.

 

 

5 نکته مهم برای کباب کوبیده مرغ:

1.افزودن پاپریکا به دستور کوبیده مرغ خوشمزه راه حل خوبی است.
2.آب لیموترش تازه طعم متفاوتی به این کباب می دهد. بعد از پخت و سرو می توانید مقداری آبلیمو به سس کره و زعفران اضافه کنید یا روی کباب ها آبلیمو بریزید.
3.برای تهیه این کباب می توانید از سیخ های چوبی استفاده کنید و این غذا را در فر یا تابه رژیمی بپزید.
4.مواد لازم برای مرغ کبابی روی ذغال مانند مرغ سرخ شده در تابه است. فقط روش پخت متفاوت است.
5.قبل از اضافه کردن پیاز رنده شده به مواد کوبیده مرغ رستوران، آب پیاز را خارج کنید. آب پیاز مواد کباب را شل می کند.

 

 

Mohsen Haghighi
Mohsen Haghighi

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋