Mohsen Haghighi

Mohsen Haghighi

 ۳ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه حاجی بادام در خانه بدون همزن

حاجی بادام یکی از شیرینی های اصیل یزد میباشد. شیرینی دایره شککل و تقریبا خشک که معمولا در کنار چایی استفاده میشود. ترکیبی از آرد بادام و دیگر مواد با شکر که طعم بسیار نوستالژی دارد.امروز یک طرز تهیه بسیار عالی را برای شما آورده ام که به سادگی در خانه میتوانید استفاده کنید.

 

 

مواد لازم حاجی بادام:

 

 

پودر بادام:۱۰۰ گرم

پودر قند یا شکر:۱۵۰ گرم

آرد سفید قنادی:۱5 گرم

آرد نخودچی:۵۰ گرم

بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل: یک دوم قاشق چایخوری

جوز هندی : یک دوم قاشق چایخوری

 زعفران دم کرده : به میزان لازم
 

 

طرز تهیه:

 

1. ابتدا 100 گرم پودر بادام درختی را در ظرفی میریزیم. سپس 150 گرم پودر قند به همراه 15 گرم ارد سفید قنادی و 50 گرم آرد نخودچی،بیکینگ پودرفپودر هل و جوز هندی را با هم ترکیب میکنیم. در این مرحله دقت کنید که باید همه مواد را به خوبی الک کنید و اصلا چیز دانه درشت در مواد نباشد.

 

2.زرده تخم مرغ را با زعفران ترکیب میکنیم و برای خمیر کردن به مواد اضافه میکنیم.سپس شروع به هم زدن میکنیم تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.مواد را کامل مخلوط میکنیم تا یک خمیر زرد رنگ ایجاد شود.اگر مواد به اندازه باشد خمیر سفت و یا شل نمیشود.

 

 

3.خمیر به دست آمده نباید به دست بچسبد و این نشانه آماده بودن خمیر حاجی بادام میباشد.

 

4.یک سطح مسطح یا شیشه ای را زیر دست گذاشته و خمیر را شبیه به کرم درست میکنیم. و سپس با چاقو به قطعات کوچک تکه میکنیم.

 

5.سپس  تکه ها را با دو دست گلوله میکنیم.گلوله ها را به سینی پخت انتقال میدهیم. سینی را از قبل یا چرب میکنیم و یا زیر سینی کاغذ روغنی پهن میکنیم تا نچسبد. دایره ها را باید با فاصله از هم در سینی بچینیم تا وقتی پف کرد به هم نچسبد.

 

 

6.فر را از قبل گرم میکنیم و به دما میرسانیم.دمای فر برقی 150 و دما در فرگازی 160 درجه سانتی گراد میباشد.مدت زمان تقریبا 15 دقیقه است.

7.بعد از 10 الی 15 دقیقه چک میکننیم که زیر شیرینی طلایی شد و روی شیرینی کاملا خشک شد حاجی بادام آماده است.

 

8.حاجی بادام اماده است و میتوانید این شیرینی یزدی خوشمزه را با چای میل نمایید و لذت ببرید.شرایط نگهداری باید در ظرف در بسته و دور از نور خورشید و رطوبت باشد.

 

نکات مهم 

 

برای از بین بردن پوست بادام، بادام را ده دقیقه در آب جوش قرار دهید، پوست بادام به راحتی جدا می شود.
بعد از درست کردن خمیر تیاز آن را در یخچال استراحت ندهید و بعد از غلتاندن در فر قرار دهید.
هنگام ورز دادن خمیر به آن ضربه نزنید و به آرامی ورز دهید تا روغن به بیرون خمیر نفوذ نکند.
خمیر را به اندازه یک فندق یا گیلاس گرد کنید. این شیرینی نباید بزرگتر از فندق باشد.
وقتی رنگ بادام حاجی طلایی شد شیرینی ما آماده است

 

منبع:haji badam از سایت معتبر mealscook.com

 

Mohsen Haghighi
Mohsen Haghighi

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋