mohammad-imani

mohammad-imani

محمد ایمانی هستم؛ یک علاقه مند به دنیای تکنولوژی و کامپیوتر ها

آشنایی با کاربرد های تین کلاینت و مزایا و معایب آن

تین کلاینت (Thin Client)  جایگزینی مناسب برای کیس کامپیوتر می باشد. در سازمان ها و اداراتی که از تعداد زیادی کامپیوتر استفاده می کنند؛ خرید تین کلاینت می تواند به مراتب مقرون به صرفه تر از تهیه سیستم های کامپیوتری باشد. با توجه به اهمیت تین کلاینت و کاربری روزن افزون آن در صنایع مختلف، قصد داریم در این ادامه این مطلب در مورد تین کلاینت بنویسیم.

تعریف دستگاه تین کلاینت

 

تین کلاینت یا Thin Client کامپیوتر های کوچکی هستند که به عنوان یک کامپیوتر مستقل مورد استفاده قرار می گیرد. تین کلاینت تا حد زیادی راحت تر از کامپیوتر کار می کند. این نوع دیوایس ها پردازنده، سیستم عامل و فضای ذخیره سازی مختص به خود را دارا هستند. علاوه بر آن تین کلاینت مانند زیروکلاینت برای اتصال به سرور به عنوان یک ماشین مجازی گزینه مناسبی می باشد.

نحوه کار تین کلاینت

تین کلاینت ها قابلیت کاربری به عنوان یک کامپیوتر مستقل را دارند. علاوه بر آن تین کلاینت به صورت متصل به سرور نیز مورد استفاده قرار می گیرند. امکان نصب ویندوز و نرم افزار های دلخواه بر روی تین کلاینت ها وجود دارد. علاوه بر موارد ذکر شده می توان تین کلاینت را روی یک سرور تعریف کرده و اجازه دسترسی و مدیریت آن را به سرور داد.

مهم ترین کاربرد های تین کلاینت

تین کلاینت ها در ادارات و سازمان هایی که استفاده زیادی از سیستم های کامپیوتری می کنند، بیشترین کاربرد را دارند. از آنجایی که محیط های سازمانی به تعداد زیادی کامپیوتر نیاز دارند، همواره دستگاه های ارزان و کم جا را ترجیح می دهند. همانطور که گفته شد تین کلاینت ها هم به صورت مستقل و هم به صورت متصل به سرور قابلیت استفاده را دارند. استفاده از تین کلاینت ها صرفه اقتصادی دارد و می تواند منجر به افزایش کارایی سازمان ها بشود؛ زیرا مدیریت آن ها ساده تر از دیگر کامپیوتر ها می باشد. مدارس، ادرات و سازمان های دولتی و خصوصی، کارخانه ها و شرکت های مختلف، مراکز آموزشی و حراست سازمان های مختلف همگی از جمله مراکزی هستند که تین کلاینت در آن ها کاربرد دارد.

انواع مختلف تین کلاینت بر اساس کمپانی سازنده آن ها

 

تین کلاینت ها در بازار تنوع زیادی است. برخی از انواع تین کلاینت های موجود در بازار شامل موارد زیر می شوند:

  • HP
  • Dell Wyse
  • Asus
  • Lenovo
  • Intel

برای اطلاع بیشتر از ویژگی انواع تین کلاینت اینجا  را کلیک کنید

استفاده از تین کلاینت چه مزایایی دارد

برخی از مهم ترین مزایایی که استفاده از دستگاه های تین کلاینت برای کاربران خواهد داشت، عبارتند از:

  • سهولت در نگهداری
  • نصب آسان
  • مصرف کم انرژی
  • مدیریت آسان
  • امنیت بالا
  • بدون ایجاد هرگونه صدا
  • مانیتورینگ ساده
  • عدم ویروسی شدن

استفاده از تین کلاینت چه معایبی دارد

تین کلاینت ها باید در تمام مدتی که از آن ها استفاده می شود، به شبکه متصل باشند. علاوه بر آن پردازش و ذخیره سازی این دستگاه ها نسبت به کامپیوتر های دیگر به مراتب ضعیف تر می باشد. از دیگر معایب تین کلاینت ها محدودیت آن ها در سیستم عامل می باشد. سیستم عامل تین کلاینت ها با توجه به نوع تین کلاینت می تواند متغیر باشد و امکان استفاده از هر سیستم عاملی برای این دستگاه ها وجود ندارد.

قیمت خرید تین کلاینت چقدر است

تین کلاینت ها در بازار تنوع قیمت بالایی دارند و این قیمت ها بر اساس ویژگی های مختلف دستگاه مانند پردازشگر، رم و تعیین می شوند. رنج قیمت تین کلاینت های موجود در بازار بین 2 تا 10 میلیون تومان می باشد؛ اگرچه این قیمت ها ممکن است همواره با توجه به شرایط اقتصادی در حال نوسان و تغییر باشند.

منبع: mayaclient.ir

mohammad-imani
mohammad-imani محمد ایمانی هستم؛ یک علاقه مند به دنیای تکنولوژی و کامپیوتر ها

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
maedeh
مرسی از مطلب خوبتون
https://tarjome100.ir/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AA/
mohammad-imani
ممنون از توجه شما.
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋