mo10110002

mo10110002

نحوه ثبت نام مهمانی دانشگاه آزاد چگونه است ؟

امکان ثبت درخواست نقل و انتقالی و یا مهمانی دو بار در سال و از طریق سایت monada.iau.ac.ir برای دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه فراهم می گردد. کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد که حائز شرایط عمومی و اختصاصی این دانشگاه می باشند، می توانند به صورت اینترنتی درخواست خود را ثبت کرده و منتظر جواب درخواستشان از طریق همین سامانه باشند.

شیوه نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد هر ساله و برای هر نیمسال تحصیلی منتشر می شود که در آن تمامی شرایط و ضوابط مهمانی و انتقالی به طور کامل توضیح داده شده است. نقل و انتقالات این دانشگاه دارای 18 شرط عمومی و 13 ماده اختصاصی برای ثبت درخواست می باشد. به دلیل اهمیت اطلاع از جزئیات شرایط و ضوابط نقل و انتقالی و مهمانی دانشگاه ازاد ۱۴۰۲ در این مقاله به بیان جزئیات شرایط، ضوابط و هزینه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد 1402 پرداختیم.


شرایط عمومی نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
دانشجویان دانشگاه آزاد پیش از بررسی شرایط اختصاصی و مفاد در نظر گرفته شده برای مهمانی و نقل و انتقالی در شیوه نامه نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد، ابتدا باید شرایط عمومی ثبت درخواست نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ را در سایت monada.iau.ac.ir بررسی نمایند. شرایط عمومی ثبت درخواست نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه آزاد عبارتند از:

 

نداشتن منع ادامه تحصیل به دلیل شرایط آموزشی، انضباطی و نظام وظیفه

 

گذراندن حداقل یک نیمسال در واحد مبدا (به استثنای واجدین شرایط میهمانی یا انتقال از بدو پذیرش)

 

امکان انتقالی صرفا برای پذیرفته شدگان با آزمون دانشگاه ازاد وجود دارد.

 

انتقالی و میهمانی دانشجویان دوره های خودگردان فقط به واحدهای مجری دوره های خودگردان امکان پذیر است.

 

امکان انتقال تنها در صورت وجود مقطع رشته، گرایش و سال قبولی در واحد مقصد وجود دارد.

 

ممنوعیت انتقالی در هر یک از مقاطع تحصیلی در نیمسال آخر تحصیل

شرایط مهمان شدن در دانشگاه آزاد 1401
دانشگاه آزاد همچون سایر دانشگاه ها ، شرایط مهمان شدن را برای دانشجویان آزاد خود فراهم ساخته است و متقاضیان در صورتی که واجد شرایط لازم باشند ، می‌ توانند در سایر واحد های دانشگاه آزاد مهمان شوند.

ثبت نام مهمانی و انتقالی دانشگاه آزاد از طریق سایت منادا انجام می گیرد و دو بار در سال نیز به دانشجویان امکان ثبت نام داده می شود که فرصت اول برای ترم مهر و فرصت دوم برای ترم بهمن است.

اگر دانشجوی دانشگاه آزاد هستید و‌ درخواست میهمانی دارید ، باید پیگیر اطلاعیه های سایت منادا باشید و با شروع شدن ثبت نام ، مدارک خود را ارائه دهید. البته باید از شرایط لازم نیز برخوردار باشید که این شرایط به شرح زیر می باشند :

شرایط عمومی مهمان شدن در دانشگاه آزاد
دانشجویانی که متقاضی مهمان شدن در دانشگاه آزاد هستند ، حداقل باید یک ترم در دانشگاه پذیرفته شده تحصیل کنند.
نقل و انتقالات دانشگاه آزاد فقط برای دانشجویان رشته های با آزمون امکان پذیر است و دانشجویان رشته های بدون کنکور فقط می توانند درخواست مهمانی داشته باشند.
دانشجویان واحد ظرفیت خودگردان دانشگاه آزاد فقط می توانند به واحد های ظرفیت خودگردان انتقالی بگیرند.
یکی از مهم ترین شرایط مهمان شدن در دانشگاه آزاد ، ارائه رشته و گرایش تحصیلی دانشجو در دانشگاه مقصد است و اگر دانشگاه مورد تقاضا رشته ‌و گرایش تحصیلی دانشجو را نداشته باشد ، با درخواست او مبنی بر مهمانی موافقت نخواهد شد.
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که مجوز میهمانی را دارند ، برای اخذ واحد درسی پایان نامه باید موافقت دانشگاه مبدا و مقصد را کسب کنند.
امکان مهمانی آزادگان ، اسرا ، جانبازان 25 درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنها و دانشجویان شاهد به هر یک از واحد های دانشگاهی وجود دارد.
امکان میهمانی برای وزراء ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، معاونین رئیس جمهور ، استانداران و سفیران و همسران و فرزندان آن ها که در مسئولیت مربوطه انجام وظیفه می کنند ، به محل ماموریت و یا نزدیک ترین شهر به محل اشتغال، پس از تایید کمیسیون نقل و انتقالات دانشجویی وجود دارد.
دانشجویان دکتری تخصصی امکان مهمانی به واحد های دانشگاهی همتراز یا پایین تر ، دارند.
دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد مجاز به دریافت میهمانی دوره حضوری نیستند.
دانشجویان واحد های برون مرزی اجازه میهمانی به دانشگاه های داخل کشور زرد ندارند.
دانشجویان پژوهش محور مجاز به میهمانی گرفتن به سایر واحد دانشگاه آزاد نیستند.
کارکنان و اعضای هیات علمی امکان میهمان شدن در واحد دانشگاهی محل اشتغال خود ندارند.
شرایط اختصاصی مهمانی دانشگاه آزاد
علاوه بر شرایط فوق ، دانشجویان با توجه به وضعیتی که دارند باید یکسری شرایط اختصاصی را نیز رعایت کنند که در ادامه توضیح می دهیم.همان طور که گفتیم، دانشگاه آزاد امکان انتقال دانشجویان خود را فراهم کرده است تا افرادی که از وضعیت فعلی دانشگاه شان راضی نیستند، بتوانند به دانشگاه های دیگر منتقل شده و تحصیل خود را در محل جدید ادامه دهند. این موضوع برای همه مقاطع و رشته های تحصیلی صادق بوده و تنها شامل رشته یا مقطع خاصی نمی شود. اما نکته مهم در این باره مربوط به زمان ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ است که متقاضیان باید به آن توجه داشته باشند. چرا که دانشگاه برای انجام نقل و انتقالات و ثبت درخواست های مربوطه یا بازه زمانی مشخص را در ابتدای هر ترم تعیین می کند. داوطلبان دریافت انتقالی باید از این بازه زمانی مطلع بوده و اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام دهند. با توجه به این که زمان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در ترم های مهر و بهمن با هم متفاوت است، در ادامه بازه زمانی تعیین شده جهت این امر در هر ترم را بیان کرده ایم.

mo10110002
mo10110002

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋