mehrnaz.semnani

mehrnaz.semnani

چه کسانی به کفش طبی نیاز پیدا می‌کنند؟

کفش‌های طبی، نسبت به کفش‌های معمولی راحت‌تر بوده و پشتیبانی بیشتری ارائه می‌کنند. این نوع از کفش‌ها، جایگزینی برای ارتزها هستند و به کاهش علائم مرتبط با بیماری‌های متعدد پا کمک می‌کنند. این تصور غلط رایج وجود دارد که کفش‌های طبی زنانه، هرگز شیک و زیبا نیستند. در حالی که امروزه گزینه‌های زیادی مطابق با مد روز وجود دارد که بسیار شیک و زیبا هستند.

شمار مبتلایان به مشکلات پا بیش از پیش در حال افزایش است. می‌پرسید چرا؟ خب، چون کفش نامناسب می‌پوشیم! از شایع‌ترین عوارض پوشیدن مداوم کفش نامناسب می‌توان به کالوس و بانیون اشاره کرد.

 

کالوس یعنی وقتی قسمتی از پوست کف پا براثر سایش یا فشار به‌حالتی سفت و ضخیم درمی‌آید و بانیون یا همان هالوکس والگوس هم یعنی بیرون‌زدگی مفصل شست پا. در چنین مواردی به کفش طبی نیاز است، کفشی که به عارضه ایجادشده دامن نزند.

گاهی حتی افراد براثر برخی ورزش‌ها به عارضه‌ای به‌اسم فاشیای پلانتار دچار می‌شوند و متعاقبا به کفش طبی نیاز پیدا می‌کنند. فاشیای پلانتار عارضه دردناکی است که درنتیجه آسیب به رباط اتصال‌دهنده استخوان پاشنه به پنجه‌ها بروز می‌کند. برای صافی کف پا هم معمولا کفش طبی تجویز می‌شود. دیابتی‌ها نیز گاهی شاید، بنا به صلاحدید پزشک، به کفش سفارشی‌ساز یا کفشی با عمق اضافه نیاز پیدا می کنند.مبتلایان به آرتروز و سایر ناهنجاری‌های پا هم همین‌طور.


<<جدیدترین مدلهای کفش طبی زنانه همین الان در شهرصندل>>


آیا همه کفش‌های طبی بدریخت‌اند؟

البته که نه! خوشبختانه، این روزها، تولیدکنندگان بسیاری در طراحی کفش‌های طبی، علاوه بر راحتی، از سروریخت و مد روز هم غافل نیستند.

توصیه پزشک به پوشیدن کفش طبی

وقتی حرف از کفش طبی می‌شود، معمولا یاد پیری و سالخوردگی می‌افتیم.درحالی‌که صرفا برای سن‌بالاها نیست و ممکن است در هر سنی برای کمک به اصلاح مشکلات پا و کاهش درد تجویز شود.

کمک به گام‌برداشتن درست

وقتی کفش نامناسب می‌پوشیم، مدل گام‌برداشتن‌مان هم تحت تأثیر قرار می‌گیرد. اما کفش‌های طبی به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که نحوه گام‌برداشتن‌مان را تاحدامکان از حالت طبیعی و نرمال خارج نکنند.

 


<<<برای دیدن مدل های کامل کفش طبی مردانه همین الان کلیک کنید >>>


کمک به کاهش علائم برخی مشکلات پا

هیچ پادردی بی‌علت نیست! شاید پادردی که عاجزمان کرده، ناشی از مشکلات رایجی چون هالوکس والگوس یا خارپاشنه باشد، مشکلاتی که درصورت پوشیدن کفش نامناسب بدتر می شود. اما کفش‌های طبی به‌گونه‌ای کاملا فیت پا طراحی می‌شوند که به چنین مشکلاتی دامن نمی زنند.

کمک به کاهش دردهای سیاتیکی

دردهای سیاتیکی می‌توانند دلایل مختلفی داشته باشند؛ در برخی موارد، بسته به دلیل ایجاد درد، شاید که کفش‌های‌ طبی با کمک به اصلاح تراز پاها در کاهش فشار وارده به عصب سیاتیک و تخفیف درد مؤثر واقع می شوند.

 

 

خیلی ارزان‌تر از جراحی

کفش طبی استاندارد ارزان نیست، اما خریدآن از جراحی خیلی ارزان‌تر درمی‌آید! البته که گاهی راه گریزی از جراحی نیست و کفش طبی جواب نمی‌دهد.اما درصورتی‌که پزشک به پوشیدن کفش طبی صلاح ببیند، حداقل می‌توانید امیدوار باشید که عارضه موجود، اگر هم رفع نشد، بدتر نمی‌شود. گاهی با روی‌آوردن به کفش‌های طبی می‌توان از درمان‌های تهاجمی و جراحی‌های گران در آینده نجات پیدا کرد یا زمان درمان‌های سنگینی چون جراحی را به تعویق انداخت.

 

فروشگاه بزرگ شهرصندل ارائه دهنده مجموعه متنوعی از کفش و صندل های طبی زنانه و مردانه در طرحها و رنگ های متنوع می باشد .

mehrnaz.semnani
mehrnaz.semnani

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋