آیا میدانستید چیزی در حدود 700 زبان برنامه نویسی در دنیا وجود دارد؟! البته با در نظر گرفتن تمامی زبان های زیرساختی.
این آمار طبق گفته ی ویکی پدیا است و حتی سایر منابع معتبر هم که فقط زبان های برنامه نویسی قابل توجه را فهرست کرده اند چیزی در حدود 245 زبان را معرفی کرده اند و هر سال هم به این لیست اضافه می شود.
شاید این اعداد و ارقام بالا برای شما گیج کننده باشد؛ به خصوص اگر مبتدی هستید و قصد شروع برنامه نویسی را دارید.
اما نگران نباشید، برای آنکه از سردرگمی در بیایید باید به شما بگویم که اگر قصد انتخاب چند زبان برنامه نویسی برای یادگیری دارید باید به سراغ زبان هایی بروید که جزو چند زبان برنامه نویسی برتر آینده مپصا اچ آر هستند.
با یادگیری این زبان ها شما وقت خود را روی یادگیری زبانی گذاشته اید که حالا حالاها روی بورس است و تا چندین سال آینده پرکاربرد خواهد بود.
در ادامه لیست 10 مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی آینده دار را بررسی خواهیم کرد.
فکر کنم کمتر کسی باشد که جاوا را نشناسد. البته مراقب باشید که آن را با جاوا اسکریپت اشتباه نگیرید چون حتی شباهت چندانی هم با یکدیگر ندارند.
جاوا یک زبان برنامه نویسی شی گرا و تفسیر شده است. جاوا اولین زبانی است که به شما این امکان را می دهد که کد را یک بار بنویسید و آن را در هر جایی اجرا کنید.
این زبان جزو زبان های مناسب برای شروع برنامه نویسی است، اما کمی سخت تر از زبان هایی مثل پایتون است و توصیه می شود قبل از شروع آموزش جاوا یک زبان دیگر را یاد گرفته باشید.
این زبان را می توان برای توسعه برنامه های کاربردی مثل وب و موبایل و همچنین برای توسعه برنامه هایی در سطح سازمانی و کار با Big Data استفاده کرد.
یکی از دلایل محبوبیت این زبان برنامه نویسی آن است که تمام اپلیکیشن های اندروید با این زبان نوشته شده است.
میرسیم به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا! این زبان پرطرفدار به زودی محبوبیت خود را حتی بیش از این هم افزایش خواهد داد. این زبان بالاترین آمار یادگیری توسط برنامه نویسان را به خودش اختصاص داده است.
دلیل این حجم از محبوبیت را هم می توان سینتکس (Syntax) زیبا و ساده ی آن دانست که آن را از نظر خیلی ها به ساده ترین زبان برای یادگیری تبدیل کرده است.
شما برای شروع برنامه نویسی به راحتی می توانید در یک بوت کمپ برنامه نویسی پایتون شرکت کنید و خیلی سریع آن را یاد بگیرید.
این زبان به طور گسترده ای برای ماشین لرنینگ (ML)، دیپ لرنینگ (DL) و همچنین برای ریاضیات، آمار، علوم محاسباتی، توسعه وب و هوش مصنوعی استفاده می شود.
از آنجایی که پایتون هم ساده و هم قدرتمند است، امکان ساده سازی فرآیند توسعه برنامههای کاربردی قوی را فراهم میکند.
جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی ساده، پویا، سطح بالا و چند پارادایم است که جزو زبان های برنامه نویسی برتر آینده در جهان باقی خواهد ماند.
جاوا اسکریپت هر صفحه استاتیک یا ایستا در اینترنت را به صفحاتی داینامیک تبدیل می کند و یکی از جذاب ترین زبان های برنامه نویسی به حساب می آید.
جاوا اسکریپت اکثرا برای توسعه برنامه های کاربردی وب تعاملی با قابلیت های مختلف استفاده می شود. این زبان یک زبان برنامه نویسی ساده و عالی برای ساخت وبسایت و وب اپلیکیشن است.
این زبان می تواند برای ایجاد نرم افزارهایی که در هر جایی مانند مرورگرها، گوشی های همراه، میکروکنترلرها، سرورها و … اجرا میشوند، استفاده شود.
زبان برنامه نویسی R یکی از رایج ترین زبان های برنامه نویسی مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل داده ها و یادگیری ماشین (Machine Learning) است.
R یک فریم ورک عالی و کتابخانه های داخلی برای توسعه الگوریتم های قدرتمند یادگیری ماشین ارائه می دهد. این زبان همچنین برای محاسبات آماری عمومی و همچنین گرافیک استفاده می شود.R زبانی است که به خوبی توسط شرکت ها پذیرفته شده است.
کسانی که مایل به پیوستن به تیم آنالیتیکز (Analytics) یک سازمان بزرگ هستند، حتما باید R را یاد بگیرند.
سوئیفت نه تنها به زبان ترجیحی برای توسعه iOS تبدیل و جایگزین Objective-C شده است، بلکه به عنوان یک زبان برنامه نویسی پرطرفدار در سال 2020، با افزایش محبوبیت خود تبدیل شده است. این محبوبیت طبق آمارهای اعلامی در نمودار Google Trends تایید شده است.
زبان برنامه نویسی سوئیفت در WWDC 2014 معرفی شد. ویژگی های جذاب این زبان مانند سرعت بالا، یادگیری آسان، ایمنی بالا و … آن را به یک زبان عالی برای توسعه برنامههای iPhone، iPad و macOS تبدیل کرد.
این زبان برنامه نویسی برتر آینده با توجه به چنین ویژگی هایی، به عنوان یک زبان بسیار کارآمد و انعطاف پذیر در نظر گرفته می شود.
این هم از لیست زبان های برنامه نویسی آینده دار ما که به شما دوستداران برنامه نویسی کمک می کند تا بهترین انتخاب را از بین زبان های برنامه نویسی، برای یادگیری داشته باشید.
البته فراموش نکنید که علایق خود را هم در نظر بگیرید، زیرا ممکن است زبانی آینده دار را یاد بگیرید اما فعالیتی که با آن قرار است انجام دهید مورد علاقه ی شما نباشد و خیلی زود از این کار زده شوید.
کمک گرفتن و دریافت مشاوره از موسسه های معتبری مثل بوت کمپ برنامه نویسی مپصا اچ آر می تواند به شما در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی کمک خوبی بکند.
مپصا اچ آر برگزار کننده ی بوت کمپ های تخصصی برنامه نویسی است و با چندین سال سابقه در این حوزه می تواند بهترین همراه شما باشد.
پاسخ ها