Omid Mahzon

Omid Mahzon

 ۱ نفر را دنبال می کند

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون در دسته محصولات ریلی شرکت امرن قرار دارد که  شما عزیزان برای خرید و اطلاع از ویژگی ها و قیمت این نوع منبع تغذیه می توانید به شرکت بازرگانی بهفر-نمایندگی امرن مراجعه فرمایید.

در این مقاله به پرسش‌های مطرح شده پاسخ خواهیم داد.

ــ منبع تغذیه چیست؟

ــ منابع تغذیه به چند نوع تقسیم می‌شوند؟

ــ منابع تغذیه خطی چه مزایا و معایبی دارند؟

ــ منابع تغذیه سوئیچینگ چه مزایا و معایبی دارند؟

ــ منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن چه ویژگی‌هایی دارد؟

 ورود به گالری محصولات OMRON

ولتاژ DC خروجی در مدارهای زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال در مدارهای الکترونیکی از تراشه‌های مدار مجتمع یا IC استفاده می‌شود و در اینجا نیاز به ولتاژ DC استاندارد که از دامنه ثابت برخوردار باشد، احساس می‌شود.

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر

منابع تغذیه به چند نوع تقسیم می‌شوند؟

اگر به صورت کلی بخواهیم منابع تغذیه را تقسیم بندی نماییم، می توان آن‌ها را به دو نوع زیر تقسیم کرد:

۱) منبع تغذیه خطی

۲) منبع تغذیه سوئیچینگ

منبع تغذیه خطی:

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر امرن

در منبع تغذیه خطی، قطع و وصل کردن جریان صورت نمی گیرد و دلیل نام گذاری این نوع از منبع تغذیه همین مورد است. منابع تغذیه خطی می توانند در زمان کم، پاسخ دهی بسیار سریعی داشته باشند و همچنین می توانند بار بسیار زیاد را تحمل کنند. علاوه بر این موارد، این نوع از منبع تغذیه می تواند از ورود نویز تا حد بسیار زیادی جلوگیری کند. منبع تغذیه خطی قابلیت استفاده برای توان های کم به میزان ۱۰ یا کم تر را نیز دارد.

افراد به سه دلیل عمده از منبع تغذیه خطی استفاده می‌کنند.

اولین دلیل:

منابع تغذیه خطی از طراحی  ساده‌ای برخوردار می‌باشند. افرادی که به طراحی منابع تغذیه خطی می‌پردازند، می‌توانند یک رگولاتور خطی تهیه نمایند و سپس چند خازن به آن بیفزایند تا طراحی منبع تغذیه خطی کامل شود. حتی در برخی موارد این امکان برای طراح منبع تغذیه وجود دارد که به جای استفاده از رگولاتورهایی که در بازار وجود دارند، با مطالعه‌ی یک کتاب ساده به طراحی منبع تغذیه بپردازد و نیازی به داشتن اطلاعات تخصصی ندارد.

دومین دلیل:

که سبب شده افراد منبع تغذیه خطی را انتخاب نمایند، عملکرد مناسب آن‌ها می‌باشد. منابع تغذیه خطی قابلیت عملکرد در حالت سکون را دارند و برخلاف منابع تغذیه سوئیچینگ، قطع و وصل زیاد در آن‌ها اتفاق نمی‌افتد. خروجی منابع تغذیه خطی از نویز کمی برخوردار می‌باشد و هنگامی که با تغییر بار روبه رو می‌شوند، خیلی سریع پاسخ می‌دهند.

سومین دلیل:

یا سومین مزیتی که باید به آن اشاره کرد ارزان بودن منابع تغذیه خطی می‌باشد. هنگامی که افراد به منظور رفع نیاز از منابع تغذیه خطی با توان‌های کمتر از ۱۰ وات استفاده می‌کنند، هزینه کمتری نسبت منابع تغذیه سوئیچینگ می‌پردازند.

معایب:

هر چند استفاده از منابع تغذیه خطی مزیت‌هایی را به همراه دارد؛ اما معایبی نیز به وجود می‌آورد. به عنوان مثال افرادی که از منابع تغذیه خطی استفاده می‌کنند به خوبی می‌دانند که این منابع از محدودیت تنوعی برخوردار هستند. این عبارت به این معناست که تمام منابع تغذیه خطی از نوع Stepdown هستند.

از دیگر معایب منابع تغذیه خطی میتوان به این نکته اشاره کرد که فقط از یک خروجی برخوردار می‌باشند بنابراین زمانی که نیاز به استفاده از چند ولتاژ خروجی باشد، باید به صورت جداگانه چند منبع تغذیه خطی مورد استفاده قرار گیرد و نتیجه آن افزایش هزینه‌ها می‌باشد.

مشکل بازدهی:

سومین ایرادی که منابع تغذیه خطی دارند مربوط به بازده آن‌ها می‌باشد. کاربردهای عمومی که منابع تغذیه خطی دارند از بازده ۳۰ تا ۶۰ درصدی برخوردار می‌باشند معنی این عبارت این است که برای هر ولت که به بار داده می‌شود؛ در منبع تغذیه بیش از یک وات توان تلف خواهد شد. بهتر است این نکته را مد نظر قرار دهید که بین ورودی و خروجی منابع تغذیه خطی یک ترانزیستور وجود دارد که با نام ترانزیستور مسیر شناخته می‌شود و این تلفات را ترانزیستور مسیر به وجود می‌آورد.

منبع تغذیه چیست؟

از اصطلاح منبع تغذیه برای مدارهایی استفاده می‌شود که قادر به تولید ولتاژ DC با اندازه ثابت و یا کنترل شده از یک منبع ولتاژ در دسترس می‌باشند.

گالری خرید منبع تغذیه امرن

 

ادامه مطلب...

Omid Mahzon
Omid Mahzon

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋