Omid Mahzon

Omid Mahzon

 ۱ نفر را دنبال می کند

قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر

نمایندگی منبع تغذیه امرن

 

قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر

یکی از مهمترین سوالات برای خرید یک محصول سوال در مورد قیمت اون محصول هستش حالا شاید شما هم بپرسین که قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر امرن چنده؟ قبل از اینکه به این سوالتون جواب بدیم، می خوایم توضیح بدیم که اصلا منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر امرون چیه؟

برای یافتن جواب این سوالاتتون حتما این مقاله رو تا آخر بخونید.

-منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر امرون

ــ منبع تغذیه خطی چیست؟

ــ منابع تغذیه خطی چه مزایا و معایبی دارند؟

ــ منبع تغذیه سوئیچینگ چیست؟

ــ منابع تغذیه سوئیچینگ چه مزایا و معایبی دارند؟

ــ منابع تغذیه سوئیچینگ ریلی و کتابی چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

ــ IC های منبع تغذیه سوئیچینگ به چه صورتی می‌باشند؟

ــ منبع تغذیه سوئیچینگ به چند نوع کلی تقسیم می‌شود؟

ــ طریقه عملکرد منابع تغذیه سوئیچینگ به چه صورتی است؟

ــ منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر امرن چه ویژگی‌هایی دارد؟

ــ چه عواملی بر قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر امرن تاثیر گذاشته‌اند؟

ــ هنگام خرید منبع تغذیه سوئیچینگ به چه نکاتی باید توجه کرد؟

انواع منابع تغذیه

به طور کلی می‌توان منابع تغذیه را به دو دسته کلی تقسیم بندی کرد. هر کدام از این انواع منبع تغذیه مزایا و معایب خودشان را دارند و بنابراین کاربردهای آن‌ها با هم دیگر متفاوت است:

منبع تغذیه تنظیم شده خطی:

منبع تغذیه خطی

این نوع منبع تغذیه عملکرد بالایی دارد. با این حال، استفاده از چندین قطعه تنظیم کننده کارایی نسبی آن را پایین آورده و بخش زیادی از برق ورودی به دستگاه به صورت حرارت تلف می‌شود. مزیت منبع تغذیه تنظیم شده خطی این است که مقادیر نوساناتی مثل موجک و … به دقت تنظیم می‌کند.

 

منبع تغذیه سوییچ کننده: در این نوع منبع تغذیه، از یک فناوری سوییچ کردن برای تنظیم برق خروجی استفاده می‌شود. با وجود اینکه نوساناتی در برق خروجی این منابع تغذیه وجود دارد، ولی کارایی آن‌ها بسیار بالا است. به علاوه، این نوع منبع تغذیه می‌تواند ابعاد بسیار کوچکی داشته باشد.

منبع تغذیه سوئیچینگ

کاربرد ها نسبت به مزیت و معایب:

هر کدام از این منابع تغذیه، بسته به مزیت‌ها و معایبی که دارند، کاربردهای متفاوتی نیز دارند. البته همه این انواع منبع تغذیه به طور گسترده ای، ولی برای کارهای متفاوتی استفاده می‌شوند. تمامی انواع منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر امرون از نوع سوییچ کننده هستند.

قطعات الکترونیکی اصلی منبع تغذیه

ترانسفورمر

هر منبع تعذیه از قطعاتی ساخته شده است که هر کدام عملکرد خاصی انجام می‌دهند و تغییری خاص روی برق ورودی به منبع تغذیه ایجاد می‌کنند. معمولا در هر منبع تغذیه می‌توان به صورت اختیاری، هر کدام از این قطعات را قرار داد و استفاده از این قطعات در هر منبع تغذیه، به طراحی آن نوع منبع تغذیه و کاربردش بستگی دارد.

فیلتر برق ورودی:

در بعضی موارد ضرورت دارد که نوسانات شدید برق وارد منبع تغذیه نشوند یا بالعکس. برای این کار، یک مدار الکترونیکی فیلتر کننده این نوستات در ورودی برق منبع تغذیه قرار داده می‌شود. در بسیاری از موارد، فیلترینگ در این مرحله خیلی ساده و حداقلی است.

ترانسفورمر برق ورودی:

اگر برق ورودی، برق شهری دارای ولتاژ ۱۱۰ تا ۲۴۰ ولت نوع AC (جریان متناوب) باشد، در ورودی برق معمولا قطعه‌ای به نام ترانسفورمر قرار می‌گیرد. که ولتاژ برق را تغییر می‌دهد و آن را با منبع تغذیه سازگار می‌کند.

 

منبع تغذیه خطی

منبع تغذیه امرون

منابع تغذیه خطی (Linear Power Supplies) به منابعی گفته می‌شود که فاقد سوئیچینگ هستند و یا به عبارتی قطع و وصل جریان در آ‌ن‌ها وجود ندارد.

 

مزایای منبع تغذیه خطی:

ــ هنگامی که منبع تغذیه خطی در اختیار شما قرار می‌گیرد، اولین موردی که ممکن است توجه شما را جلب کند، سادگی آن می‌باشد. در طراحی منبع تغذیه خطی از قطعات کمی استفاده شده است و همین عامل سبب طراحی ساده آن‌ها شده است.

ــ منبع تغذیه خطی این قابلیت را دارد که بار زیاد را تحمل نماید. همچنین در خروجی آن نویز کمی دیده می‌شود و در مدت بسیار کوتاهی پاسخدهی دارد.

ــ هنگامی که با توان‌های کمتر از ۱۰ وات روبه رو هستیم، پیشنهاد می‌شود از منابع تغذیه خطی استفاده شود زیرا به کار گیری آن‌ها هزینه‌های کمتری را به همراه خواهد داشت.

 

معایب منبع تغذیه خطی:

ــ اولین مشکلی که منابع تغذیه خطی دارند این است که کاربرد آن‌ها به شکل رگولاتور کاهنده می‌باشد. هنگامی میتوان از منابع تغذیه خطی استفاده کرد که حداقل ورودی به میزان ۲ یا ۳ ولت از خروجی بیشتر باشد.

ــ در منابع تغذیه خطی، انعطاف پذیری وجود ندارد و هنگامی که قصد اضافه کردن خروجی را داشته باشیم، باید سخت‌های زیادی به آن بیفزاییم.

ــ از دیگر مشکلات منابع تغذیه خطی به بهره متوسط آن‌ها میتوان اشاره کرد که حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد می‌باشد.

 

البته نکته‌ای که به آن باید توجه داشته باشید این است که در طراحی منابع تغذیه خطی نمیتوان تمام معایب را به طور کلی حل نمود و بلکه تنها کاری که میتوان انجام داد این است که این معایب را کاهش داد.

 

ادامه مطلب...

Omid Mahzon
Omid Mahzon

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋