تا سال 2010، سرعت سایت اهمیتی نداشت. اما بعد گوگل اعلام کرد که سرعت سایت یکی از فاکتورهای بسیار مهم است و بررسی خواهد شد. به تدریج سرعت سایت برای گوگل و همچنین وب مسترها اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به طوری که در سال 2013 با به روز رسانی الگوریتم پنگوئن، تاثیر سرعت سایت بر سئو سایت بسیار مهمتر شد.
برخی از وبمستران و مدیران سایت توجه خاصی به سرعت سایت خود ندارند. این باعث می شود سئو سایت آنها ضعیف باشد. از طرفی برخی از وب مسترها به سرعت سایت خود بسیار حساس هستند و روزانه آن را بررسی می کنند. باید گفت که حساسیت زیاد تاثیری در سئو نخواهد داشت. افزایش سرعت سایت های شلوغ قلق دارد، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا نکات مهم را توضیح دهیم.
امروزه بسیاری از کارها با اینترنت انجام می شود و در عین حال مردم با کمبود وقت مواجه هستند. وقتی سرعت وب سایت شما بالا باشد، افراد سایت شما را ترک نمی کنند و زمان بیشتری را در سایت شما می گذرانند. در نهایت، تجربه کاربری سایت شما را بهبود می بخشد و هر چه تجربه کاربری بهتر باشد سئو سایت شما بهتر خواهد بود. بنابراین سرعت سایت یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو است.
از CDN استفاده کنید
هر چقدر هم که سرعت وب سایت شما کند باشد، این شبکه در یک چشم به هم زدن مشکل سایت را برطرف می کند. یک شبکه CDN هر فایل JS یا CSS شما را به همراه تمام تصاویر سایت از سرورهای ابری خود در سراسر جهان به اشتراک می گذارد و کاربران سرعت بی نظیری را در بارگذاری و زمان دانلود سایت تجربه می کنند. آنها همچنین فایل ها را کوچک می کنند. لازم به ذکر است که با اتصال به این سیستم، نرخ تبدیل وب سایت شما افزایش می یابد. این همچنین باعث کاهش BOUNS RATE سایت شما می شود.
بهینه سازی پایگاه داده وردپرس
روش دیگری که می توانید برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود استفاده کنید، بهینه سازی پایگاه داده آن است. شاید فکر کنید که بهینه سازی آن تاثیری در سرعت سایت ندارد، اما حواستان باشد که به مرور زمان و در درازمدت سرعت سایت شما را کاهش می دهد. پس تا دیر نشده شروع کنید.
تعداد افزونه های اعمال شده در سایت وردپرس خود را تا حد امکان کاهش دهید.
درست است که افزونه ها برای سایت های وردپرسی ضروری هستند، اما واقعیت این است که همه آنها مفید نیستند و بسیاری از آنها می توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند. پس وقت را از دست ندهید و افزونه های اضافی را همین حالا حذف کنید. افزونه های خود را تجزیه و تحلیل کنید و آنهایی را که باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت شما می شوند حذف کنید.
فایل های جاوا اسکریپت، CSS و HTML را ترکیب یا کوچک کنید
احتمالاً برایتان سوال پیش آمده که چگونه این کار را انجام دهید، بدانید که مینیفیکس کردن فایل ها و تبدیل آنها بین آنها تاثیر بسزایی در افزایش سرعت بارگذاری سایت دارد. این عمل به این معنی است که شما قسمت های اضافی را در فایل های جاوا اسکریپت، CSS و HTML حذف می کنید. فیلدهای اضافی ممکن است شامل: نیم خط، فیلدهای خالی، نماها و بلوک های جداکننده باشند. با حذف آنها می توانید سرعت سایت خود را افزایش دهید و جایگاه خود را در بالای گوگل تقویت کنید. ترکیب فایل همچنین به این معنی است که چندین فایل جاوا اسکریپت و CSS را در یک فایل واحد ترکیب می کنید و درخواست های HTML را کاهش می دهید. در بیشتر موارد، این عمل منجر به افزایش آهسته در سرعت بارگذاری سایت وردپرس می شود.
با کاهش حجم تصویر سرعت سایت را افزایش دهید
یکی از مشکلاتی که اکثر سایت ها با آن مواجه هستند، تصاویر بزرگ با کیفیت نجومی آنهاست. شما می توانید با تصاویر زیر 100 کیلوبایت بهترین نمایش را به کاربران خود ارائه دهید.بنابراین تصاویر وب سایت خود را بررسی کنید و حجم بالا را کاهش دهید.
افزایش سرعت سایت با افزونه ها
یکی از پلاگین های معروف در این زمینه افزونه wprocket است. با نصب و پیکربندی این افزونه و انجام کارهایی مانند فشرده سازی HTML و CSS با این افزونه به راحتی می توانید سرعت سایت خود را بهینه کنید.
و همچنین تعداد درخواست های بارگذاری وب سایت خود را به مرورگر کاربر کاهش دهید و در نهایت سرعت سایت خود را افزایش دهید.
پاسخ ها