خب، شما به خودتان آمدهاید و میخواهید یاد بگیرید که چگونه مواد اولیه را با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال اندازهگیری کنید. سلام، من هم به خودم آمدهام و میخواهم هر آنچه را که در مورد این روش اندازهگیری بسیار برتر میدانم به اشتراک بگذارم! ترازو دیجیتال آشپزخانه
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - عکس از بالا به پایین ترازوی آشپزخانه با وسایل
من و بسیاری دیگر از وبلاگنویسان غذا در حال تغییر از اندازهگیریهای فنجانی هستیم و دلیل خوبی هم داریم! استفاده از ترازوی آشپزخانه برای اندازهگیری اکثر مواد اولیه ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما اینطور نیست، از استفاده از اندازهگیریهای فنجانی آسانتر و بهتر است. به علاوه، مزایای بسیار زیادی در مقایسه با استفاده از فنجان وجود دارد. بزرگترین مزیت آن این است که دقیقترین روش برای اندازهگیری است و صادقانه بگویم، اندازهگیری وزن، صرف نظر از اینکه در کجای دنیا هستید، یکسان است. به این معنی که شما همان نتایج دقیقی را که من در دستور العملهایم گرفتم، دریافت میکنید. همین را نمیتوان در مورد اندازهگیریهای فنجانی گفت! فروشگاه لوازم خانگی
افشا: ترازوی مواد غذایی استیل ضد زنگ OXO Good Grips به من هدیه داده شد که در این پست به آن اشاره میکنم. همه نظرات متعلق به خودم است و من واقعاً عاشق استفاده از این ترازو هستم!
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - عکس از کنار، اندازهگیری آرد
مطمئنم از نانواهای مورد علاقهتان شنیدهاید که میگویند پخت و پز یک علم است. همه چیز باید دقیق باشد تا هر ماده اولیه به درستی نقش خود را در تهیه نان، شیرینی یا کلوچه ایفا کند. هر چه که باشد، واقعاً مهم است. به عنوان مثال، ۱۵ گرم آرد اضافی در دستور پخت کلوچه میتواند کل دستور پخت را خراب کند و مانع از پخش شدن صحیح آن شود.
ماکارون فرانسوی - روی یک بشقاب چیده شده
طرز تهیه نان چاباتا - دستهایی که یک رول را از وسط نصف کردهاند
کوکیهای شکلاتی کره قهوهای - دو دست که یک کلوچه گرم با شکلات را از هم جدا میکنند
همچنین، آیا تا به حال سعی کردهاید ماکارون درست کنید؟ یا نان؟ حتی کلوچه! این دستور پختها به دقت نیاز دارند! در واقع، دستور پخت ماکارونی من حتی وزن آب را به گرم هم محاسبه میکند! بعضی از دستورها نسبت به بقیه آسانگیرتر هستند، اما در نهایت، وقتی دستور درست تهیه شود، بهترین نتیجه را میگیرید. در این وبلاگ، من تماماً در مورد دقت و به اشتراک گذاشتن دستور العملهایی هستم که جواب میدهند.
چیزهایی که پوشش خواهم داد
بنابراین بدون مقدمه بیشتر، میخواهم در مورد اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال به شما اطلاعات کاملی بدهم. همچنین چند موضوع دیگر را پوشش خواهم داد تا اگر در ترازوی آشپزخانه تازهکار هستید، دقیقاً بدانید که چه کاری انجام میدهید!
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - تصویر دستی که روی ترازوی آشپزخانه دیجیتال دکمهای را فشار میدهد
ترازوی آشپزخانه دیجیتال یک دستگاه آشپزخانه الکترونیکی به اندازه یک بشقاب کوچک (معمولاً بسته به برند) است که به شما کمک میکند وزن چیزها را اندازهگیری کنید. یک صفحه نمایش کوچک در پایین وجود دارد که به شما میگوید وزن چیزی چقدر است و استفاده از آنها نسبتاً آسان و سرراست است. برخی از آنها دارای ویژگیهای اضافی هستند، اما شما به ویژگیهای اضافی نیاز ندارید. شما به آنها نیاز دارید تا دقیق باشند و مواد اولیهتان را اندازهگیری کنند. در ادامهی پست، بیشتر در مورد آنچه فکر میکنم باید در ترازوهای آشپزخانهی دیجیتال به دنبال آن باشید، صحبت خواهم کرد.
نحوهی اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوهای آشپزخانهی دیجیتال - فنجانهای اندازهگیری
خب، نکته اینجاست. میتوانید با استفاده از هر دو روش اندازهگیری کنید. سوال اینجاست که کدام یک دقیقتر است؟ مگر اینکه بدانید چگونه با استفاده از اندازهگیریهای فنجانی (روش پیمانه و سطح) به درستی اندازهگیری کنید، در این صورت خطر بزرگی وجود دارد که دستور پخت شما کار نکند. حتی در این صورت، حجم فنجان آرد شما هر بار متفاوت خواهد بود و برخی از دستور العملها به اندازهگیریهای دقیق متکی هستند.
نحوهی اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوهای آشپزخانهی دیجیتال - تفاوت بین کوکیها
اخیراً کوکیهایی با تفاوت ۲۵ گرم آرد بین هر دسته درست کردم. دستهی ۱ صاف و غمگین به نظر میرسید، دستهی دوم دقیقاً همان دستور بود اما با حدود ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافی و فوقالعاده بود. جویدنی، شکل بهتر و ضخیمتر. همانطور که یک کوکی خوب باید باشد. نکته این است که بچهها، ۲ قاشق غذاخوری آرد همه چیز را تغییر داد و استفاده تصادفی از آرد بیشتر از حد لازم و گرفتن نتایج کاملاً متفاوت، کار سختی نیست!
نحوه اندازهگیری مواد با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - نمای نزدیک از قاشقهای اندازهگیری و فنجانها
این هم یک واقعیت جالب دیگر! اندازه فنجانها بسته به اینکه در کجای دنیا هستید متفاوت است، گرمها همه یکسان هستند! ۱ فنجان آرد در استرالیا برابر با ۱۵۰ گرم، ۱ فنجان آرد در آمریکا برابر با ۱۲۰ گرم، ۱ فنجان استرالیایی ۲۵۰ میلیلیتر و ۱ فنجان آمریکایی ۲۳۶ میلیلیتر حجم دارد. اگر در دستور غذا فقط اندازه فنجان را ببینید، چطور میخواهید بفهمید از کدام یک استفاده کنید؟ این خطر وجود دارد که دستور غذایتان کار نکند.
سادهترین راه برای حل این مشکل، ترازوی آشپزخانه دیجیتال است. اگر من در یک دستور غذا ۱۵۰ گرم آرد بنویسم، ترازوی آشپزخانه شما، صرف نظر از اینکه در کجای دنیا هستید، ۱۵۰ گرم آرد به شما میدهد. این دقیقاً همان مقداری است که من در آشپزخانهام استفاده کردم. این یعنی دستور شما درست کار میکند. هیچ حدس و گمانی در کار نیست.
همین، این هدف اصلی من است.
نکته. بچهها، این حتی یک مسابقه هم نیست. اندازهگیری بر اساس وزن دقیقترین روش اندازهگیری است. استفاده از ترازوی آشپزخانه مزایای بیشتری هم دارد که کمی پایینتر به آنها خواهم پرداخت.
استفاده از ترازوی آشپزخانه فوقالعاده آسان است. واقعاً سرراست است و تقریباً همه آنها به یک شکل یا به روشهای مشابه کار میکنند، بنابراین در اینجا یک توضیح سریع ارائه شده است!
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - نحوه اندازهگیری تصویر 011
ترازوی آشپزخانه را روشن کنید - صفحه نمایش روشن میشود و عدد صفر را نشان میدهد.
ترازوی خود را روی گرم تنظیم کنید - دکمه آن واحد نامیده میشود یا یک واحد اندازهگیری را نشان میدهد. تا زمانی که به دکمهای برسید که «g» را برای گرم نشان میدهد، اسکرول کنید. اکثر ترازوها حتی پس از خاموش کردن ترازو روی این تنظیم باقی میمانند، بنابراین نیازی نیست که آن را روی گرم تنظیم کنید.
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - نحوه اندازهگیری تصویر 022
پارچ، فنجان یا کاسه مخلوطکن خود را روی آن قرار دهید - صفر را فشار دهید تا ترازو به صفر برگردد. این کار وزن کاسه را کم میکند و فقط مواد اولیه شما را اندازهگیری میکند. بعضی از ترازوها ممکن است این را «وزن خالص» بنامند.
مواد اولیه خود را اضافه کنید - عدد بلافاصله شروع به حرکت میکند تا به شما نشان دهد که چند گرم از ماده اولیه شما در کاسه است. دقیق باشید! بعضی از دستور العملها ممکن است ۲۳۶ گرم آرد لازم داشته باشند، مطمئن شوید که ۲۳۶ گرم است. از یک قاشق برای برداشتن مقداری از ماده اولیه یا در صورت نیاز اضافه کردن بیشتر استفاده کنید. وقتی ماده اولیه شما داخل کاسه قرار گرفت، دوباره صفر را فشار دهید تا وزن کاسه و ماده اولیهای که تازه اندازهگیری کردهاید کم شود و ماده اولیه بعدی را اضافه کنید.
همین! به همین راحتی! نیازی به شستن لیوان نیست.
۳ چیزی که ترازوی آشپزخانه شما باید داشته باشد!
بنابراین، من شما را متقاعد کردم که دل به دریا بزنید و یک ترازوی آشپزخانه دیجیتال یا آشپزخانه خود بخرید. عالی! شما هم مثل من سر عقل آمدهاید. اکثر ترازوهای آشپزخانه خوب کار میکنند، به این صورت که به راحتی اندازهگیری وزن را به شما میدهند. اما من بیش از یک دهه است که از ترازوی آشپزخانه استفاده میکنم و به نظرم هنگام خرید اولین ترازوی آشپزخانه دیجیتال خود باید به سه نکته توجه کنید.
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - فشار دادن دکمه فیزیکی
دکمههای فیزیکی - سراغ ترازوی آشپزخانه با دکمههای لمسی نروید. شما به دکمههایی نیاز دارید که بتوانید آنها را فشار دهید و بدون نگاه کردن بدانید که آنها را فشار دادهاید. به این دلیل است که وقتی هر ماده را به کاسه خود اضافه میکنید، باید دکمه «0» را فشار دهید که قبل از اضافه کردن ماده بعدی، اندازهگیری صفحه نمایش را به صفر برمیگرداند. با دکمههای لمسی، خیلی راحت میتوان اشتباه گرفت.
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوی آشپزخانه دیجیتال - نمای بالا به پایین از اندازهگیری مواد اولیه
شما به زرق و برق و زرق و برق نیاز ندارید، فقط چیزی که به درستی کار کند - شما آمادهاید تا روی یک جفت ترازوی آشپزخانه سرمایهگذاری کنید و این یک سرمایهگذاری است. اما به زرق و برق و زرق و برق نیاز ندارید و نیازی به صرف صدها دلار هم ندارید. شما به کیفیت نیاز دارید. ترازوهای ارزانتر خوب کار میکنند، اما در نهایت اندازهگیری دقیق را متوقف میکنند. ترازوهای گرانقیمت کلی ویژگی به شما میدهند که به معنای واقعی کلمه هرگز از آنها استفاده نخواهید کرد. ترازوهای میانرده، حدود ۶۰ تا ۹۹ دلار استرالیا را انتخاب کنید. آنهایی که وزن را به درستی وزن میکنند، از مواد باکیفیت ساخته شدهاند و نه چیز دیگری. اینها همانهایی هستند که بیشترین دوام را دارند. در بیشتر موارد، دههها! بهترین زمان برای خرید آنها زمانی است که در حراج هستند. برخی از برندها در پایان هر سال حراجهای جمعه سیاه بزرگی با تخفیفهای سنگین دارند.
نحوه اندازهگیری مواد اولیه با استفاده از ترازوهای دیجیتال آشپزخانه - کاسه سنگین روی ترازوهای آشپزخانه
اندازه مهم است - و من در مورد اندازه فیزیکی صحبت نمیکنم. ترازوهای کوچکتر از این نظر بهترین هستند زیرا نگهداری آنها در یک ظرف آسان است، اما من در مورد ظرفیت وزن صحبت میکنم. اگر شما یک نانوا هستید که از یک کاسه سنگین همزن ایستاده، به خصوص از نوع شیشهای، استفاده میکنید، باید مطمئن شوید که ترازوی آشپزخانه شما ظرفیت وزن بالایی دارد، در حالت ایدهآل ۵ کیلوگرم / ۱۱ پوند تا بتوانید بدون خطر از دست دادن وزن ترازو به دلیل سنگین بودن کاسه، به اندازهگیری ادامه دهید. این سه نکتهای است که باید در ترازوی آشپزخانه به دنبال آن باشید! نگران زرق و برق نباشید. من ترازوی خودم را ۸ سال است که دارم. عاشقشان هستم. متأسفانه، تولیدشان را متوقف کردند، بنابراین اخیراً یک ترازوی دوم برای آشپزخانهام (جایی که ویدیوهایم را فیلمبرداری میکنم) خریدم. ترازوی مواد غذایی استیل ضد زنگ OXO Good Grips 5 کیلوگرمی است. عاشقشان هستم! دکمههای فیزیکی دارند، یک صفحه نمایش روشن (مزیت)، صفحه نمایش بیرون میآید تا وقتی یک کاسه بزرگ روی ترازو است بتوانم آن را بخوانم (مزیت)، و از همه مهمتر اینکه دکمههای فیزیکی دارد! بدون زرق و برق، فقط ترازوی آشپزخانه با کیفیت خوب.
پاسخ ها