mojtaba jafari

mojtaba jafari

توسط ۲ نفر دنبال می شود

مزایا و معایب پلوپز برقی، موارد استفاده در آشپزخانه


باید اعتراف کنم که عاشق ظروف آشپزخانه هستم. چندی پیش میکل در وبلاگ خود در مورد وسایل کم و بیش بی فایده ای که ما در آشپزخانه هایمان جمع می کنیم صحبت کرد. در میان آنها، پیشنهاد من پلوپز برقی بود، یک اختراع چینی (اگرچه در حال نوشتن این مطلب، Skiken در توییتر به من می گوید که این یک اختراع ژاپنی است)، دستگاهی که مطمئناً حجیم است و ظاهراً برای اکثر افراد کاربرد کمی دارد، مگر اینکه ما آن را دنبال کنیم. یک رژیم غذایی شرقی مبتنی بر برنج با داشتن این گجت جدید در آشپزخانه، حقیقت این است که هر روز به مزایای فراوان آن پی می برم. من در مورد کاربردها و مزایای پلوپز برقی با شما صحبت می کنم. پلوپز چند کاره

مزیت اصلی پلوپز برقی قیمت آن است، در فروشگاه های چینی حدود 30 یورو است، بسته به اندازه، کاملا مقرون به صرفه است.

برای کسانی که این دستگاه را نمی شناسند توضیح دهید که نوعی قابلمه برقی با درب هوابند و مقاومت داخلی بر اساس فناوری مشابه دستگاه های نان پز است. محفظه داخلی قابل جابجایی است، بنابراین می توان آن را شستشو داد و در زیر آن دکمه ای تعبیه شده است که به عنوان سنسور وزن عمل می کند و مقاومت را کنترل می کند. اگرچه آنها گاهی اوقات می توانند عملکردهای بیشتری داشته باشند، کنترل ها بسیار ابتدایی هستند، یک موقعیت گرمایش و یک موقعیت پخت و پز.

 

برنج و آب داخل آن قرار می گیرد، معمولاً به همان میزان هر دو، درب آن را می پوشانند و برنامه پخت را وصل می کنند و بعد از 5-8 دقیقه بسته به مقدار برنج، به طور خودکار به حالت "گرم نگه داشتن" می رود. به طوری که برنج فاسد نشود و تا زمان خوردن آن گرم بماند. دارای یک پد پلاستیکی مخصوص برای جدا کردن برنج و عدم خراشیدگی داخل ظرف است.


برخی از مدل ها، نه مدلی که من دارم، دارای یک سبد برای پخت و پز با بخار آب هستند که امکانات این دستگاه را بسیار افزایش می دهد.

بزرگ‌ترین ایرادی که می‌بینم اندازه آن است، دستگاه بزرگی است که به آشپزخانه بزرگی نیاز دارد یا مبلمانی را برای آن اختصاص دهید. نکته منفی دیگر این است که دستورالعمل ها به زبان چینی است، نه حتی به زبان انگلیسی، بنابراین باید تصور کنید.

موارد استفاده در پخت پلوپز

منطقاً کاربرد اصلی آن پختن برنج است. در آشپزی شرقی استفاده می شود و طبق تجربه من با برنج سوشی و برنج پخته سنتی بسیار خوب عمل می کند. من با برنج باسماتی که کمی پخته شده است زیاد دوست ندارم، شاید زیاد پخته شود. اگر برنج چندین بار شسته شود تا نشاسته اضافی آن از بین برود شل تر می شود. مقدار آب نشان دهنده است، اما به طور معمول برنج اضافه می شود و با آب پوشانده می شود، فقط چند میلی متر بالاتر از سطح برنج. نمک را می توان اضافه کرد، اما به طور معمول در غذاهای شرقی به آن اضافه نمی شود.

هنگامی که پلوپز به طور خودکار روی «گرم نگه داشتن» قرار می‌گیرد، از نظر تئوری می‌توان برنج را برای چند ساعت در این حالت نگه داشت، اگرچه تمایل به پختن کمی دارد. قطع می کنم و بلافاصله برنج را بیرون می آورم تا بخورم.

دیشب، وقتی واقعاً حوصله کثیف کردن قابلمه ها را نداشتم، به ذهنم رسید که می توانم از پلوپز برای انجام کارهایی متفاوت از کاربرد اصلی آن استفاده کنم. بنابراین من با استفاده از فرم گرد ظرف با آن املت سیب زمینی تهیه کردم و باید اعتراف کنم که عالی بود و بدون اینکه آن را برگردانم یا چیزی دیگر. کاملا یک اختراع

برای این کار ابتدا سیب زمینی ها را البته در ماهیتابه یا ماهیتابه سرخ می کنیم. پس از آبکشی، آنها را با تخم مرغ زده شده و نمک مخلوط می کنند. دو قاشق غذاخوری روغن به داخل پلوپز اضافه کنید و با مخلوط تخم مرغ و سیب زمینی بپوشانید و برنامه پخت را روشن کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بپزد، برای املت با 5-6 تخم مرغ یا تا زمانی که ببینید خوب سفت شده است. ساده سپس آن را با احتیاط از قالب خارج کرده و در بشقاب برگردانید. خوبیش اینه که چون ظرف خیلی عمیقه بسته به تعداد غذاخوری ها با تنظیم زمان پخت میتونیم تورتیلاهای خیلی غلیظ درست کنیم. همانطور که روی حرارت کم انجام می شود، هیچ وقت نمی سوزد، زیرا پس از چند دقیقه به حالت گرمایش آهسته می رود.

احمقانه به نظر می رسد، اما حقیقت این است که اگر تورتیلاهای زیادی برای یک بار یا رستوران درست کنید، می توانید استفاده زیادی از دستگاه ببرید.

به ذهنم می رسد که بیسکویت ها و خمیرها، حتی خورش ها و مرباها نیز بسیار خوب می شوند، اگرچه من ترمومیکس را برای این کار ترجیح می دهم. ما باید آزمایشات را انجام دهیم. الان بهت میگم

mojtaba jafari
mojtaba jafari

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋