زندگی زیباست

زندگی زیباست

مجله آنلاین خانواده و زندگی، ازدواج، راهنمای بارداری و بچه داری
توسط ۱ نفر دنبال می شود

چگونه متوجه فساد شیر مادر شویم؟

چگونه متوجه خراب شدن شیر مادر شویم؟

شیر تازه دقیقاً همان چیزی است که به نظر می‌رسد و شیر تازه پمپاژ شده در اوج تازگی پر از مواد مغذی و آنتی‌بادی‌های معمول شیر مادر است. شیر قابل استفاده به درستی در یخچال یا فریزر نگهداری شده است، حاوی باکتری نیست و سلامت کودک شما را تهدید نمی‌کند. شما می‌توانید تغذیه کودک خود را تضمین کنید اما برخی از مزایای آن ممکن است کاهش یابد زیرا دیگر"تازه" نیست.  

چه عواملی بر زمان ذخیره‌سازی تاثیر می‌گذارد؟

دو عامل اصلی بر مدت زمانی که می‌توانید شیر را به طور مؤثر نگهداری کنید تاثیر می‌گذارد دما و ظروف نگهداری است. شیر باید در پشت یخچال نگهداری شود یعنی جایی که دما سردتر و پایدارتر است و کمتر تحت تاثیر باز و بسته شدن در‌ها قرار می‌گیرد. گفته می‌شود شیری که در یخچال فریزر نگهداری می‌شود تا شش ماه ماندگاری دارد. اگر یک فریزر مستقل دارید (همچنین به عنوان "فریزر عمیق" یا "فریزر صندوقی" شناخته می‌شود)، شیر را می‌توان تا 12 ماه بدون فاسد شدن به دلیل دمای سردتر و پایدارتر نگه داشت.

چگونه متوجه خراب شدن شیر مادر شویم؟

شیر مادر چه طعمی دارد؟

از آنجایی که بو و طعم بسیار نزدیک به هم مرتبط هستند همان عواملی که بر بوی شیر شما تاثیر می‌گذارند نیز می‌توانند بر طعم آن تأثیر بگذارند. رژیم غذایی مادر یک عامل بسیار مهم است. طعم‌های قوی به ویژه طعم «ادویه‌ای» یا ادویه‌های تند می‌توانند شیر مادر را طعم دهند. شیر مادر در مجموعه‌ای از رنگ‌ها موجود است برخی از این رنگ‌ها عبارتند از:

  • رنگ زرد
  • مایل به سفید
  • آبی رنگ
  • کمی نارنجی

از کجا متوجه شویم شیر مادر فاسد شده است؟

 شیر را با دقت ببینید:

شیر مادر پس از پمپاژ به طور طبیعی جدا می‌شود و با افزایش چربی به سمت بالا و قسمت آبکی آن به پایین می‌آید. وقتی شیر هنوز سالم است به راحتی با چرخش ملایم شیشه شیر مخلوط می‌شود. اگر بعد از تلاش برای مخلوط کردن مجدد شیر مادرتان جدا باقی ماند یا تکه‌هایی در آن شناور شد احتمالاً خراب شده است.

 شیر مادر خود را بو کنید:

اگر آن را در یخچال یا در دمای اتاق نگهداری کرده‌اید "تست بوییدن" می‌تواند روشی قابل اعتماد برای تعیین اینکه آیا شیر مادر شما خراب شده است یا خیر باشد. مقدار کمی از شیر مادر را به مدت پنج روز منجمد کنید، سپس آن را ذوب و بو کنید. به دلیل بازه زمانی کوتاه می‌توانید مطمئن باشید که شیرتان ترش نشده است. اگر بوی ترش می‌دهد می‌توانید بدانید که شیر مادر پس از انجماد این بوی را به خود می‌گیرد اما همچنان برای کودک شما بی‌خطر است.

چگونه متوجه خراب شدن شیر مادر شویم؟

شیر مادر خود را بچشید:

اگر شیر خود را در یخچال نگهداری می‌کنید و طعم آن ترش است احتمالاً خراب شده است و نباید به کودک خود بدهید. در مورد شیر منجمد مراحل بالا را مشاهده کنید تا مشخص کنید که آیا شیر شما به دلیل لیپاز بالا در هنگام انجماد طعم ترش (اما بی‌خطر) به خود می‌گیرد یا خیر.

نتیجه‌گیری:

پیروی از توصیه‌های مناسب نگهداری و درک تفاوت‌های ظاهری بو و طعم شیر مادر می‌تواند از دور ریختن بی‌رویه شیر جلوگیری کند. شما باید مطمئن باشید شیری که به نوزادتان می‌دهید او را بیمار نمی‌کند.

منبع:

momlovesbest.com

زندگی زیباست
زندگی زیباست مجله آنلاین خانواده و زندگی، ازدواج، راهنمای بارداری و بچه داری

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋