لنز راحیل

لنز راحیل

فروشگاه اینترنتی لنز راحیل با سابقه ای درخشان در فروش لوازم آرایشی در آیدت حضور پیدا کرده تا بتواند محتوایی جذاب و مفید را در اختیار مردم عزیز بگذارد.

لنز طبی چیست؟

لنز طبی برای کسانی که عیوب بینایی مانند آستیگماتیسم و دوربینی و نزدیک بینی دارند و همچنین استفاده از عینک های طبی برایشان مشکل است، پیشنهاد می شود. لنز چشم طبی یکی از راه حل های بسیار مناسبی است که می توان جایگزین عینک کرد. به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم، شما را با مزایا و معایب لنز های طبی بیشتر آشنا کنیم و همه آنچه که باید درباره آنها بدانید را بررسی کنیم.

منظور از لنز طبی چیست؟

لنز های طبی به دلایل درمانی برای افرادی که عیوب انکساری دارند و همچنین افرادی که به دلیل تحرک و فعالیت زیاد، استفاده از عینک برای آنها امکان پذیر نیست، طراحی شده است.  در واقع این لنز ها عدسی های بسیار نازکی هستند که به روی قرنیه چشم قرار می گیرند.

مهم ترین ویژگی که در هنگام خرید لنز طبی با کیفیت باید به آن توجه کرد، توانایی عبور اکسیژن و تبادل مستقیم آن با قرنیه چشم است. این لنز ها در قالب لنز های نمره دار رنگی و بی رنگ تولید می شوند. همچنین استفاده از لنز طبی بسیار ساده و آسان است و جنبه زیبایی هم دارد. به همین دلیل بیشتر افرادی که چشم های ضعیفی دارند از این لنز ها استقبال می کنند. در ادامه به انواع و کاربرد این لنز ها بیشتر می پردازیم و شرایط نگهداری و مراقبت از آنها را شرح می دهیم.

کاربرد لنز طبی:

درمان برخی عیوب بینایی، کاربرد لنز طبی می باشد که در زیر به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:

 

* مشکل در قرنیه: تجمع مایع و فرسایش لایه خارجی قرنیه و عفونت ها که سلامت قرنیه چشم را تحت تاثیر قرار می دهد و برای درمان آن باید از لنز طبی بانداژ استفاده کرد که دارو را به ناحیه آسیب دیده برساند.

* زخم قرنیه: زخم بازی است که روی قرنیه ایجاد می شود و در اثر خشکی چشم و عفونت شکل می گیرد و شرایط درمان آن با پماد و قطره چشم و لنز بانداژ است.

*  قوز قرنیه: در این شرایط قرنیه شکل طبیعی خود را از دست می دهد و نازک تر می شود و بینایی دچار مشکل می شود. در مراحل اولیه این بیماری لنز های نرم تجویز می شوند. این لنز ها بزرگتر از لنز های معمولی هستند و روی سفیدی چشم قرار می گیرند.

از جمله سایر کاربرد لنز طبی در درمان عیوب بینایی می توان به موارد زیر نیز اشاره داشت:

* التهاب قرنیه: کراتیت نام پزشکی آن است. این بیماری با درد و اختلال در بینایی همراه است که در اثر قرار گرفتن در معرض اشعه های بنفش و عفونت چشم ایجاد می شود. برای درمان این بیماری راه های زیادی وجود دارد، مانند لنز تماسی بانداژ که از مالش پلک روی قرنیه جلوگیری می کند.

* خشکی چشم: سوزش چشم، احساس خستگی و درد و خارش چشم از علائم این بیماری است. استفاده از لنز تماسی سفارشی که روی قرنیه قرار می گیرد، بهترین راه حل برای جلوگیری از خشکی چشم می باشد.

انواع لنز های تماسی طبی:

دسته بندی لنز های طبی بر اساس جنس و ماده سازنده آنها است و به دو نوع نرم و سخت تقسیم می شوند: لنز طبی سخت: لنز های سخت شامل دو نوع لنز سخت استاندارد و لنز های سخت نافذ اکسیژن می باشد.

* لنز سخت استاندارد: لنز سخت استاندارد نوعی از لنز تماسی است که قادر به انتقال اکسیژن نمی باشد و اکسیژن امکان نفود در آن را ندارد. در این شرایط، قرنیه ی چشم برای اکسیژن رسانی باید دائما اشک را بین قرنیه چشم و لنز پمپاژ کند. از مزایای این لنز می توان به قیمت مناسب آن و شرایط آسان نگهداری اشاره کرد. معایب آن هم شامل نارسایی اکسیژن و تاری دید می باشد.

* لنز سخت نافذ اکسیژن: نوع دیگری از لنز های سخت می باشد که به دلیل تبادل آسان اکسیژن توانسته مشکلات لنزهای سخت نفوذ ناپذیر را حل کند.  این لنز برای کسانی که قوز قرنیه دارند، مناسب است.

لنز طبی نرم: جدیدترین نسل لنز های طبی هستند. از مواد پلاستیکی در ساخت این لنز ها استفاده نمی شود، بلکه موادی به کار برده می شود که در آنها جذب آب نمک در اشک انسان امکان پذیر است. به همین دلیل به لنز های طبی نرم، هیدروفیل یا دوست دار آب می گویند. از دیگر مزایای آن می توان به منعطف بودن آن و استفاده راحت از آن اشاره کرد.

چه کسانی شرایط استفاده از انواع لنز های طبی را دارند؟

افرادی که به آستیگماتیسم مبتلا هستند و نمره آستیگماتیسم آنها تا یک است، می توانند از لنز طبی نرم استفاده کنند اما در صورتی که نمره آنها ۱.۲۵ تا ۲ باشد استفاده از این لنز نرم به شروط خاصی بستگی دارد. اگر نمره آستیگماتیسم بیشتر از ۲ باشد، بهتر است از لنز های سخت استفاده شود‌. لنز های طبی سخت برای افرادی که قوز قرنیه دارند نیز مناسب است. افرادی هم که به دوربینی و نزدیک بینی دچار هستند، می توانند از لنز های طبی نرم استفاده کنند.

شرایط نگهداری و مراقبت از لنز های طبی:

 

برای نگهداری و مراقبت از لنز طبی باید به موارد زیر اشاره داشت:

* اگر هنگام استفاده از این لنز ها دچار سوزش چشم، اشک، درد و تورم شدید هستید با پزشک چشم خود در میان بگذارید. این مشکلات می تواند ناشی از استفاده محلول های شوینده باشد که در این صورت باید محلول مخصوص چشم های حساس را تهیه کنید.

* برای اینکه لنز شما عمر بیشتری داشته باشد، بهتر است از محلول مخصوص هر لنز استفاده کنید.

* هنگامی که از لنز طبی استفاده می کنید، نباید سیگار مصرف کنید، زیرا سیگار تاثیر منفی روی لنز دارد.

لنز های تماسی چگونه آلوده می شوند؟

این لنز ها به طور معمول از سه طریق رسوبات، تحریک و خشکی آلوده می شوند. اصلی ترین دلیل آلودگی لنز های طبی رسوبات هستند. منشا اصلی آن هم رسوبات اشک که همراه با چربی و پروتئین و مایعات چشمی دیگر است، می باشد. همچنین می توان به رسوبات انگشت که شامل باکتری ها و روغن ها می باشند و رسوبات اتفاقی مثل آلودگی های محیطی اشاره داشت. تحریک به دلیل تجمع آلودگی در آن باعث بسته شدن روزنه های لنز می شود و بینایی را کاهش می دهد. خشکی لنز تماسی باعث از دست دادن نرمی و انعطاف آن می شود. این مسئله باعث اختلالات بینایی خواهد شد.

اگر برای بار اول قصد خرید لنز طبی را دارید می توانید با مشاورین فروشگاه اینترنتی لنز راحیل ارتباط بگیرید و تمامی سوالات خود را از آنها بپرسید. چرا که برای بار اول امکان دارد تا شما سوالاتی داشته باشید و اگر از آن ها مطلع نشوید باعث شود تا تجربه خوبی را بدست نیارید پس با ما در ارتباط باشید تا بتوانید به جواب تمامی سواالات خود برسید.

لنز راحیل
لنز راحیل فروشگاه اینترنتی لنز راحیل با سابقه ای درخشان در فروش لوازم آرایشی در آیدت حضور پیدا کرده تا بتواند محتوایی جذاب و مفید را در اختیار مردم عزیز بگذارد.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋