شرکت پی پل در سال 1999، با نام کانفینیتی تاسیس شد. بعدا در سال 2001 با یک موسسه مالی ادغام شده و رسما به پی پل تغییر نام داد. این شرکت به علت جدید بودن و عدم شناخته شدن در بین مردم، توسط هکرها و مجرمان اقتصادی زیادی مورد تعرض قرار گرفت و به این دلیل در روزهای اولیه فعالیت خود، حتی در کشور آمریکا ممنوع اعلام شد. با وجود این مشکلات این شرکت و روش پرداختی آن در گذر زمان توسط خریداران و فروشندگان برای انجام تراکنشها و معاملات، مورد استفاده قرار گرفت. کاربران می توانند با استفاده از پی پل سریعترین حالت ممکن و بیشترین امنیت را، تنها با وارد کردن حساب ایمیل و پسورد به حساب مورد نظر تجربه کنند. این امر باعث محبوبیت بیش از حد پی پل در میان رقبا و کاربرانش شده است. در حال حاضر این روش پرداختی به قدری تایید شده و ایمن است که امکان سرقت و دزدی داراییهای شما تقریبا صفر است.
ساخت حساب پی پال در ایران را از طریق وبسایت صرافی معتبر پی 98 انجام دهید.
کاربری ساده: پی پل کاربری آسانی دارد و استفاده از آن هم برای خرید و هم پرداخت در کسب و کارها راحت است. فقط با لینک کردن یک کارت اعتباری به حساب پی پال خود میتوانید عملیات برداشت، افزایش اعتبار و سایر تراکنشها را انجام دهید.
ثبت تراکنشها: تراکنشهای مختلف در پی پل ثبت شده و شما میتوانید با رفتن به صفحه مربوط به آن، به همه معاملات خود دسترسی داشته باشید و بدون هیچ نگرانی بر حساب خود نظارت و فاکتورهای مربوطه را دریافت خواهید کرد.
قابلیت استفاده در موبایل: پی پل علاوه بر استفاده بر روی دسکتاپ، دارای اپلیکیشن نیز میباشد و استفاده از آن راحتتر است.
داشتن تخفیفهای ویژه برای کاربران وفادار: از قابلیتهای دیگر استفاده از کیف پول پی پل است که برای مشتریان وفادار و ماندگار خود تخفیفهای ویژهای دارد.
انتقال وجه بینالمللی
کسب درآمد
خریدهای اینترنتی
پرداخت در سایت های خارجی و رزرو و پرداخت هتل خارجی
ارسال پول به سایر حساب های پی پل
دریافت پول از طریق پی پل
با وجود سرقتهایی که در خرید و فروشهای آنلاین دیده و شنیدهایم، حتما نگرانیهای زیادی برای استفاده از این درگاه برای کاربران ایجاد میشود. سایت پی پل، اطلاعاتی که شما با آن رد و بدل میکنید را رمزنگاری کرده و شرایطی را فراهم میکند که هیچ عاملی نتواند تحت هیچ شرایطی به این اطلاعات دسترسی داشته باشد. همچنین پی پل، با صرف هزینه زیاد اقدام به راه اندازی فایروال سخت افزاری و نرم افزاری، سیستمهای ای پی اس ( یعنی جلوگیری از نفوذ) و ای دی اس (یعنی کشف نفوذ) کرده است. با برخورداری از چنین شرایطی پی پل میتواند کل ترافیک خود را به صورت لحظه به لحظه زیر نظر بگیرد. نکته دیگری که در امنیت پی پل حائز اهمیت است، داشتن برنامه پیوستهای است که میتواند هر گونه آسیب پذیری در آن را کشف کند. با وجود تمام این نکات و رعایت تمام موارد مربوط به امنیت در این درگاه پرداختی، تنها 50 درصد از امنیت پی پل تامین میشود و رعایت آن توسط شما بسیار اهمیت دارد.
پاسخ ها