همه مردم به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند. بر اساس گزارش سال 2017 سازمان ملل متحد (UN)سازمان جهانی بهداشت (WHO)، 2.1 میلیارد نفر به نوشیدنی ایمن و قابل اعتماد دسترسی ندارند
طبق گزارشات سه میلیارد نفر سالانه دچار اسهال شده و در سراسر جهان به کمبود آب آشامیدنی بهداشتی نسبت داده شده است
. هر ساله تقریباً 525000 کودک زیر پنج سال به دلیل اسهال، دومین عامل مرگ و میر جان خود را از دست می دهند، و 1.7 میلیون نفر به دلیل بیماری های اسهالی ناشی از آب ناسالم، همراه با بهداشت نامناسب و بهداشت ناکافی، بیمار می شوند .
بیشتر آب مورد استفاده در کشورهای صنعتی در تصفیه خانه های آب تصفیه می شود. اگرچه روش هایی که طبیعت در پیش تصفیه انجام میدهد به اندازه و شدت آلودگی بستگی دارد، اما این روش ها برای اطمینان از انطباق کلی با مقررات ملی و بین المللی استاندارد شده اند اما بایستی مراحل تصفیه دیگری روی آب ها انجام شود. اکثر آب پس از پمپاژ از منبع طبیعی خود یا هدایت آن از طریق خطوط لوله به مخازن نگهداری تصفیه می شود. پس از انتقال آب به یک مکان مرکزی، فرآیند تصفیه آغاز می شود.
منبع : www.waterfamily.ir
پاسخ ها