طرز تهیه آش ماکارونی با دستگاه رشته بری:
با دست، اندازه مشابهی از مخلوط (150 گرم) را در دو ورقه گرد باریک در مدت زمان مشابه - حدود 15 دقیقه - انجام دادم. نمی توان رد کرد که استفاده از پین متحرک در واقع کار دشواری بود، و دستگاه ورقه های باریک بیشتری از ماکارونی را بدون هیچ مشکلی تحویل می داد. در هر صورت، پین متحرک نتایجی داد که من به طور استثنایی از آن راضی بودم. درست کردن تالیاتله و انواع مختلف پاستا سطح به اندازه کافی خوش طعم بود.
با قیمت دستگاه رشته بری خانگیشوک بعدی هنگام بریدن پاستا وارد شد. با استفاده از دستگاه برای برش تالیاتل، نوارهای محدود و تمیز با لبه های کاملاً مساوی، همانطور که پیش بینی می کنید، ایجاد شد. برش با دست با بالا بردن ورق ماکارونی مانند رول سوئیسی، سپس برش دادن آن و تکان دادن رشته های حرکت شده به بالا به پایان می رسد. برش با دست بسیار ابتدایی و سریع بود - بسیار ساده تر از برخورد شجاعانه با دستگاه، البته تقریباً مطمئناً مراقبت از قطعات طولانی ماکارونی در دستگاه در حالی که با احتیاط قرار دادن همزمان آیتم تکمیل شده با آموزش ساده تر می شود. برش با دست نیز به من فرمان داد تا دقیقاً به همان اندازه که به نوارهای پاستا نیاز داشتم - تالیاتل باریک، فتوسین گسترده تر یا پاپاردل بسیار پهن.
علاوه بر این، ماکارونی با دست تراشیده شده دلپذیرتر به نظر می رسید. این ناهنجاری به آن افراد بیشتری می داد و وقتی پخته می شد و در بشقاب انباشته می شد کاملاً جذاب تر به نظر می رسید. ماکارونی برش ماشینی از نظر همبستگی بسیار بالینی به نظر می رسید.
این دستگاه از 150 گرم خمیر، تالیاتل های بیشتری تولید کرد - نوارهای باریک تر، کوچکتر و مقدار بیشتری از آنها. در هر صورت، ماکارونی جابجا شده با دستگاه به حدی باریک بود که پخت بیش از حد آن بسیار ساده بود (من بعداً روی دستگاه 7 یا 8 را تنظیم می کنم). یکی دیگر از ضعفهای پاستاهای باریکتر این بود که نسبت به پاستاهای ضخیمتر که با دست حرکت میکردند، زرد کمتر به نظر میرسیدند و جذابیت کمتری داشتند. ماکارونی که با دست جابجا شده بود، ترش بیشتری داشت و سطح خشنتری نسبت به ماکارونی ماشینی داشت - ایدهآل برای ارائه با پستو، پارمزان و فلفل تیره.
استفاده از دستگاهی برای شکل دادن به چند نوع پاستا لازم نیست (یا قابل تصور نیست). برای درست کردن اورچیت یا کاوالتی کوچک زیبا، مخلوط را به داخل یک فرانکفورتر منتقل کرده و تکههای کوچکی از آن بریده و به شکل له میشوند، همانطور که میتوانید در ویدیوی مناسب در این ورودی وبلاگ تهیه ماکارونی پیدا کنید. (از دستور العمل پاستا بدون تخم مرغ برای این کار استفاده کنید - به ادامه مطلب مراجعه کنید).به پایان می رسد
بنابراین با فرض اینکه شما علاقه مند هستید، بدون توجه به اینکه مجموع چیزهایی که دارید یک پین متحرک است یا خیر، قطعا ارزش دارد که پاستا را درست کنید. این مقدار زیادی پتاسیم دارد و ماکارونی بسیار خوشمزه و قابل خوردن درست می کند. اگر تمایل دارید که آن را به طور منظم یا در مقادیر زیاد بسازید، یک ماشین از تلاش واقعی شما صرفه جویی می کند. با این حال، فکر میکنم برای لذت بردن از ظاهر خانگی، دائماً تصمیم میگیرم آن را با دست برش دهم. بوون اشتها!
دستورالعمل ساخت آن
دستور پخت ماکارونی تخم مرغ:
دسته های مختلفی از دستور پخت خمیر پاستا وجود دارد. برخی نمک و روغن زیتون اضافه میکنند، برخی با استفاده از انواع مختلف آرد میتوانید همه چیزهایی را که فروشگاههای مواد غذایی بزرگ به حساب میآیند، ردیابی کنید. من از یک دستور العمل معمولی استفاده کردم - برای هر فردی که واقعاً 1 تخم مرغ و 100 گرم آرد گندم دوروم می خواهید، که به همین ترتیب به آن آرد سمولینا یا 'smola di grano duro' می گویند، که از فروشگاه های ایتالیایی قابل دسترسی است.
دستور پخت ماکارونی بدون تخم مرغ
به همین ترتیب می توانید یک خمیر بدون تخم مرغ درست کنید، به عنوان مثال 350 گرم آرد سمولینا، 1 قاشق چایخوری نمک و آب جوش به اندازه کافی برای ایجاد یک مخلوط جامد (150-175 میلی لیتر). این کار به همان اندازه ماکارونی تخم مرغ ساده است و می تواند به طور مشابه انجام شود. این نوع ماکارونی غنی از تخم مرغ را ندارد، با این حال ماکارونی تصمیم گیری برای orecchiette و انواع مختلف ماکارونی ایتالیای جنوبی است.
ماساژ دادن
در این ویدئو، پل مرت بهترین راه برای ترکیب و ماساژ مخلوط پاستا را بیان می کند. همه انواع مخلوط را باید حدود 10 دقیقه یا چیزی شبیه به آن کار کرد، سپس در آن نقطه با پلاستیک محصور شده و 20 دقیقه استراحت کرد.
پاسخ ها