پسته، اگر به صورت ریز آسیاب شده باشد یا به عنوان کره پسته مخلوط شده با سایر غذاها سرو شود ، می تواند از ابتدای کودکی که معمولاً در حدود 6 ماهگی است، عرضه شود. پس قسمت طرز تهیه پسته با توجه به سن کودک را قبل از سرو با دقت مطالعه کنید.خرید اینترنتی پسته احمد آقایی
درختان پسته هزاران سال پیش در آسیای مرکزی و جنوب غربی به وجود آمدند، جایی که آجیل یک غذای خوشمزه سلطنتی در امپراتوری ایران بود و در باغهای باغهای معلق بابل رشد کرد. امروزه درختان پسته در شرایط آفتابی و خشک رشد می کنند، از کالیفرنیا گرفته تا چین، ایران و ترکیه، جایی که بیشتر پسته جهان در آنجا تولید می شود. در باغ پسته قدم بزنید و ممکن است صدای ریز ترک خوردن پوستهها را بشنوید، نشانهای از رسیدن کامل آجیل.
بله، پسته منبع بسیار خوبی از چربیهای سالم، فیبر و روی است - همه مواد مغذی مهم برای حمایت از رشد مغز، هضم و ایمنی کودک. پسته نیز مانند همه آجیلها منبع بسیار خوبی از آهن است و آن را به غذای سالمی برای نوزادانی که رژیمهای گیاهی دارند تبدیل میکند. در نهایت، پسته حاوی ویتامین K است که یک ماده مغذی ضروری برای لخته شدن خون است. خرید اینترنتی آجیل
★نکته: مانند اکثر آجیل های درختی، پسته نیز ممکن است گندیده شود. 1 پسته با پوسته یا بدون پوست می تواند تا 1 سال در یخچال و تا 2 سال در فریزر تازه بماند.
بله، پسته از نظر سازمان بهداشت جهانی یک آلرژن اولویت جهانی محسوب می شود. پسته به عنوان آجیل در نظر گرفته می شود (اگرچه از نظر گیاه شناسی یک دانه است) و بنابراین یک آلرژن غذایی رایج است. به دلیل شباهتهای ساختار پروتئینی پسته و بادام هندی، کودکان اغلب به این دو آجیل آلرژی دارند (بیش از 95 درصد از کودکانی که به پسته حساسیت دارند به بادام هندی نیز حساسیت دارند). آلرژی به آجیل، عموماً این وضعیت مادام العمر است: تنها 9 درصد از کودکان مبتلا به آلرژی به آجیل از آن بیشتر می شوند.4 5 6
اگرچه آلرژی به آجیل درختی خطر حساسیت به نوع دیگری از آجیل را افزایش می دهد، به خاطر داشته باشید که حساسیت به آجیل لزوماً به این معنی نیست که همه انواع آجیل باید از رژیم غذایی حذف شوند. تا حد امکان، حتی در محدوده آلرژی غذایی، برای تغذیه و کیفیت زندگی کودک مهم است. اگر کودک شما به اسپند آلرژی دارد، با یک متخصص آلرژی کار کنید تا تعیین کنید که آیا معرفی سایر آجیل ها به رژیم غذایی بی خطر است یا خیر.
برای اکثر نوزادان، قبل از وارد کردن آجیل درختی به رژیم غذایی، نیازی به آزمایش آلرژی نیست. با این حال، اگر کودک شما اگزما شدید دارد یا قبلاً یک واکنش آلرژیک را تجربه کرده است، یا اگر مشکوک هستید که ممکن است به پسته حساسیت داشته باشد، قبل از معرفی پسته در خانه، با پزشک مراقبت های اولیه یا متخصص اطفال (الف) صحبت کنید. پزشک می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید که آیا پسته را می توان در خانه معرفی کرد یا اینکه ترجیحاً تحت نظارت در کلینیک معرفی شود. به خاطر داشته باشید که تعداد فزایندهای از شواهد از مزایای پیشگیرانه معرفی زودهنگام آلرژنها (به ویژه برای نوزادان مبتلا به اگزما) حمایت میکنند، بنابراین مهم است که معرفی آلرژنها را بیش از حد ضروری به تعویق نیندازید.
وقتی زمان معرفی پسته در خانه فرا می رسد، با ارائه مقدار کمی (مانند یک قاشق یا 8 قاشق چایخوری کره آجیل رقیق شده با شیر مادر یا شیر خشک) شروع کنید. در صورت عدم وجود واکنش نامطلوب، می توانید به تدریج مقدار آن را در وعده های غذایی بعدی افزایش دهید. اگر کودک هر وعده را به طور کامل مصرف نکند، اشکالی ندارد. به جای پر کردن شکم کودک با آجیل، مهم است که به طور منظم (در صورت امکان، دو بار در هفته) با آلرژن های غذایی رایج (مانند آجیل درختی) قرار بگیرید. ارائه آجیل را متوقف نکنید مگر اینکه کودک علائمی از واکنش نشان دهد.
پاسخ ها