آجیل فواید زیادی دارد، اما کوکتل ها ناسالم هستند و آجیل برزیلی می تواند سمی باشد خرید آنلاین آجیل
آجیل و بارداری
ما به طور فزاینده ای آگاه هستیم که تغذیه مادر در ماه های بارداری چقدر می تواند برای رشد کودک آینده تعیین کننده باشد. توصیه کلی این است که از یک رژیم غذایی متعادل و سالم استفاده کنید، چیزی که باید در ماه های بارداری بیشتر به آن توجه کنیم و مطمئن شویم که غذاهایی که می توانند بیشترین مواد مغذی را تامین کنند کمبود نداشته باشند. اینجاست که آجیل نقش مهمی دارد. یک قلم و کاغذ بردارید زیرا این اطلاعات در مورد آجیل و بارداری برای شما بسیار مفید خواهد بود.
می تواند و باید. خوردن آجیل در دوران بارداری برای مادر و جنین مفید است. آجیل منبع عالی از مواد مغذی ضروری است که محتوای بالایی از پروتئین ها، آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین های گروه B را فراهم می کند، علاوه بر این، سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع و به نوبه خود از نظر ویتامین E، فیبر و آرژنین است که باعث می شود در غذاها بسیار زیاد باشد. برای عملکرد صحیح سیستم قلبی عروقی توصیه می شود. خرید آجیل و خشکبار
نکته جدید این است که آخرین تحقیقات به نتایج شگفتانگیزی رسیده است: مصرف آجیل در دوران بارداری با رشد بهتر عصب روانی نوزاد و کودک تا حداقل هشت سالگی همراه است. بر اساس مطالعهای که در اسپانیا توسط موسسه بهداشت جهانی بارسلون انجام شد، اگر یک زن باردار بهخصوص در سه ماهه اول بارداری آجیل بخورد، کودکش عملکرد شناختی، تمرکز و حافظه کاری طولانیمدتتری خواهد داشت.
این اثرات مفید می تواند به دلیل محتوای بالای اسید فولیک و اسیدهای چرب ضروری مانند امگا 3 و امگا 6 باشد که در بافت های عصبی عمدتا در نواحی جلویی مغز تجمع می یابند که بر حافظه و عملکردهای اجرایی تأثیر می گذارد.
اما آیا آجیل شما را خیلی چاق نمی کند؟
حقیقت این است که آجیل ها برای مدت طولانی به دلیل محتوای چربی بالا و کالری بالای آن ها شیطانی شده اند. همه ما شنیده ایم که "آجیل شما را چاق می کند" و این درست است: اگر یک کیسه آجیل کامل را در یک وعده بخورید، شما را چاق می کند. در طول تاریخ، آجیل منبع مهم انرژی برای بسیاری از جمعیت ها بوده است. شهرت آن به دلیل محتوای انرژی بالا و غلظت بالای مواد مغذی آن بود.
اما فقط به دلیل اینکه سرشار از چربی بودند، به دلیل ترس از افزایش وزن از عادات غذایی غربی کناره گیری کردند. با این حال، خوشبختانه در حال حاضر مطالعاتی داریم که نشان داده است مصرف منظم آجیل بر افزایش وزن بدن تأثیری ندارد. البته مصرف آن باید در حد اعتدال انجام شود.
آجیل و بارداری
در دوران بارداری چه مقدار آجیل باید مصرف کرد؟
ما قبلاً می دانیم که با این غذاها اگر نمی خواهیم از کالری دریافتی عبور کنیم، باید از نظر مقدار خودداری کنیم. انجمن تغذیه جامعه اسپانیا مصرف هفتگی بین سه تا هفت بار را توصیه می کند. در مورد مقدار، مصرف روزانه شما 30 گرم خواهد بود. برای جلوگیری از پیچیده شدن زندگی خود، می توانید آن را با استفاده از دست خود به عنوان اندازه گیری محاسبه کنید. به این ترتیب فقط یک بار در روز می توانید یک مشت آجیل (با دست بسته) مصرف کنید.
مراقب تخم مرغ های همزده یا کوکتل های «میوه آجیلی» باشید.
ما باید توجه ویژه ای به آنهایی داشته باشیم که به عنوان "درهم" یا "کوکتل" ساخته شده از میوه های خشک شناخته می شوند. اکثر این کیسه ها حاوی آجیل هستند، اما در سالم ترین نسخه ها نیستند و شامل محصولات دیگری نیز می شوند. معمولاً در این تنقلات، که همه چیز در آنها مخلوط شده است، مقداری آجیل به همراه حبوبات (مانند بادام زمینی، لوبیا یا نخود سرخ شده یا برشته شده و همراه با نمک)، غلات مانند کیکو (دانه ذرت برشته شده یا سرخ شده) یافت می شود. و با نمک) یا میوه های کم آب (کشمش، زردآلو خشک، زغال اخته، نارگیل و غیره).
بیشتر آنها با نمک فراوان سرخ می شوند و همچنین می توانند حاوی قندهای اضافه شده و چربی های ناسالم باشند. به همین دلیل است که برای همه، به ویژه برای یک زن باردار، توجه دقیق به برچسب محصولاتی که خریداری می کند، مهم است. همیشه به دنبال چیزهای ساده باشید: آجیل (بادام، بادام هندی، گردو، فندق، پسته...) برشته شده و بدون نمک اضافه.
پاسخ ها