آجیل به طور طبیعی خشک است. معمولاً یک دانه روغنی است که قیمت هر کیلو گردو آمریکایی توسط یک پوسته سخت محافظت می شود.
برعکس، میوه های خشک از کم آبی رنج می بردند. بنابراین میوه های تازه و گوشتی در دمای پایین خشک می شوند. ما یک غذای کم آب، اما بسیار غلیظ از نظر مواد مغذی و با طعم زیاد به دست می آوریم. مزیت دیگر: میوه های خشک بهتر و طولانی تر نگه می دارند.
WHO همچنین میوههای خشک را در فهرست مواد غذایی مورد علاقه برای یک رژیم غذایی سالم ذکر میکند، مانند غلات کامل و حبوبات.
لیست میوه های خشک
فهرست کاملی از میوه های خشک در چارچوب استاندارد بین المللی ISO 4125 در مورد محصولات غذایی کشاورزی ایجاد شده است.
در این لیست از میوه های خشک، به عنوان رایج ترین محصولات می یابیم:
بادام کامل یا سفید شده؛
بادام زمینی؛
فندق؛
مهره کاج؛
پسته؛
فندق.
بادام ارگانیک صدفی فله
بادام ارگانیک صدفی فله
فله بادام زمینی بو داده ارگانیک
فله بادام زمینی بو داده ارگانیک
فندق ارگانیک فله
فندق ارگانیک فله
همچنین انواع مختلفی از آجیل وجود دارد مانند:
مهره
بادام هندی؛
آجیل برزیلی ؛
آجیل ماکادمیا؛
آجیل اسپند
فله بادام هندی ارگانیک
فله بادام هندی ارگانیک
آجیل برزیلی ارگانیک فله
آجیل برزیلی ارگانیک فله
اسپند ارگانیک فله
اسپند ارگانیک فله
لیست میوه های خشک تقریباً به اندازه میوه های تازه است. سیب، گلابی، انگور، زغال اخته، تمشک، انگور سیاه، توت، آلو، موز، خرمالو، کیوی، آناناس، گوجه فرنگی، توت فرنگی، انجیر، پاپایا یا حتی هلو را می توان به راحتی آبگیری کرد تا میوه های خشک «گوشتی» به دست آید. ما در La Fourche، به عنوان مثال، زردآلو خشک ارگانیک، خرمای ارگانیک یا انجیر خشک ارگانیک ارائه می دهیم.
زردآلو ارگانیک نرم پاستوریزه
خرما ارگانیک فله دگلت نور بدون ساقه
خرما ارگانیک فله دگلت نور بدون ساقه
آلو بسیار بزرگ PGI ارگانیک
آلو بسیار بزرگ PGI ارگانیک
سالم ترین آجیل ها کدامند؟
همه میوههای خشک فواید زیادی برای بدن دارند، از این رو میتوان آنها را ابر غذاها دانست. محققان حتی ثابت کرده اند که مصرف منظم آجیل با کاهش مرگ و میر مرتبط است.
در فهرست بهترین میوههای خشک برای سلامتی، متوجه میشویم:
بادام (بسیار غنی از پروتئین های گیاهی و ویتامین E)؛
گردو و فندق (غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع)؛
آجیل برزیلی (بسیار غنی از سلنیوم)؛
کشمش (بسیار غنی از مواد معدنی و ویتامین B)؛
زردآلو خشک (غنی ترین میوه خشک از نظر پتاسیم)؛
زغال اخته (بسیار غنی از آنتی اکسیدان).
میوه های خشک: چه فوایدی برای سلامتی دارند؟
آجیل ضد کلسترول
اگرچه آجیل سرشار از لیپید است، اما در برابر کلسترول بد بسیار موثر است. دانه های روغنی در واقع حاوی «چربی خوب»، اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند.
بنابراین، خوردن میوه های خشک به طور منظم به کاهش کلسترول تام و افزایش کلسترول خوب کمک می کند، همانطور که این مطالعه در مورد افزایش کلسترول HDL به لطف بادام نشان داد.
میوه های خشک برای دریافت کالری
به طور متوسط، 100 گرم میوه خشک 250 کالری دارد، اما این کالری دریافتی از یک نوع میوه خشک به دیگری متفاوت است. میوه ها وقتی خشک می شوند می توانند سه برابر بیشتر از نسخه اصلی خود پرانرژی باشند.
آجیل سرشار از لیپیدها، کالری نیز دارند! به عنوان مثال، تنها 100 گرم اسپند 700 کالری دارد. یکی از پرکالری ترین میوه های خشک با بادام هندی و بادام است.
میوههای خشک که در مقادیر معقول مصرف میشوند، منبع انرژی استثنایی هستند. حمل آسان در بسته بندی زنبور عسل یا کیسه میان وعده، آنها برای ورزشکاران و کوهنوردان ایده آل هستند.
آجیل برای مغز و قلب
میوه های خشک سرشار از اسیدهای چرب ضروری برای رشد مغز، حافظه و قلب مفید هستند.
بر اساس گزارش ANSES (آژانس ملی ایمنی غذا، محیط زیست و بهداشت شغلی)، امگا 6 و امگا 3 موجود در میوه های خشک، اسیدهای چرب ضروری برای بدن انسان هستند. آنها از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کنند، به فشار خون بالا کمک می کنند و با آسیب شناسی های مختلف عصبی مبارزه می کنند.
پاسخ ها