Mojtaba Jafari

Mojtaba Jafari

آجیل برای مغز و قلب

میوه های خشک سرشار از اسیدهای چرب ضروری قیمت یک کیلو آجیل مخلوط برای رشد مغز، حافظه و قلب مفید هستند.
بر اساس گزارش ANSES (آژانس ملی ایمنی غذا، محیط زیست و بهداشت شغلی)، امگا 6 و امگا 3 موجود در میوه های خشک، اسیدهای چرب ضروری برای بدن انسان هستند. آنها از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کنند، به فشار خون بالا کمک می کنند و با آسیب شناسی های مختلف عصبی مبارزه می کنند.
میوه های خشک برای تنظیم خلق و خو
برخی از میوه های خشک شده مانند آجیل برزیلی، گردو، بادام و فندق با محتوای بالای منیزیم برای تنظیم خلق و خو مفید هستند. از خستگی و اضطراب جلوگیری می کنند و در نتیجه با تیرگی و از دست دادن نشاط مبارزه می کنند.
در صورت افسردگی، میوه های خشک به خصوص در زمستان راه حل مناسبی خواهند بود!
آجیل ارگانیک

آجیل برای کاهش وزن

البته میوه های خشک کالری دارند. با این حال، اگر رفلکس آنها را به شکل طبیعی مصرف کنید، می توانند به کاهش وزن کمک کنند. یک مشت کوچک میوه خشک به دلیل غنی بودن از فیبر و پروتئین گیاهی به شما احساس سیری بیشتری می دهد.
به لطف میوه های خشک و میوه های روغنی، خوردن میان وعده دوباره مجاز است!
آجیل برای یبوست
آلو خشک (یا آلو خشک) یک درمان غیرقابل توقف برای یبوست است. آلوهای خشک سرشار از فیبر هستند و به لطف سوربیتول و دی هیدروکسی فنیلیزاتین می توانند حمل و نقل تنبل را احیا کنند. آلو حتی از پسیلیوم در درمان یبوست خفیف تا متوسط ​​موثرتر است.
اما این فقط آلو نیست که خاصیت ملین دارد! خرما فواید زیادی دارد و همچنین سرشار از فیبر است: می تواند به رفع یبوست کمک کند.

میوه های خشک ضد عفونت ادراری

زغال اخته یا زغال اخته میوه خشکی است که به موثر بودن در برابر عفونت های مجاری ادراری و التهاب مثانه شهرت دارد. با این حال، از سال 2016 و پس از چندین کارآزمایی بالینی که از نظر روش‌شناسی ناکافی تلقی می‌شوند، ANSES اثر پیشگیرانه کرن بری بر عفونت دستگاه ادراری را در چشم‌انداز خود قرار داده است، در حالی که همچنان به تحقیقات علمی آینده در این زمینه توجه دارد.

 


میوه های خشک: چگونه آنها را مصرف کنیم؟
چرا میوه های خشک را خیس کنیم؟
توصیه می شود میوه های خشک را از شب قبل در ظرف شیشه ای پر از آب خیس کنید، سپس قبل از مصرف آبکشی کنید.
در واقع، آجیل از اسید فیتیک، نوعی "ضد مغذی" تشکیل شده است. این ماده مانع از جذب ویتامین ها و مواد معدنی توسط بدن انسان می شود. خیساندن میوه‌های خشک قبل از خوردن، مهارکننده‌های آنزیمی موجود در آجیل و دانه‌ها را نیز خنثی می‌کند. این به معنای شروع یک فرآیند جوانه زنی است، پدیده ای که در طبیعت زمانی یافت می شود که باران دانه ها را "بیدار می کند" تا بتوانند گیاهان را ببخشند.
بنابراین، خیساندن میوه های خشک باعث هضم بهتر و تسهیل جذب مواد مغذی توسط بدن ما می شود.
چه مقدار میوه خشک در روز؟
اگرچه آنها برای سلامتی عالی هستند، اما میوه های خشک باید به صورت ساده، در حد اعتدال و به نفع تنوع مصرف شوند. مخلوطی از میوه های خشک را بدون چربی یا نمک اضافه کنید.
طبق برنامه ملی تغذیه سلامت، مقدار توصیه شده روزانه میوه خشک حدود 30 گرم یا یک مشت کوچک آجیل در روز است.
فراتر از این مقدار، به کالری میوه های خشک و محتوای قند بالای میوه های خشک توجه کنید!

Mojtaba Jafari
Mojtaba Jafari

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋