– آن را از فر درآورده و ژامبون خرد شده ، گوشت چرخ کرده تفت داده شده و نیز برگهای ریحان را روی آن بریزید. باقی مانده پنیر هم روی همه مواد بریزید سپس مقداری روغن زیتون روی آن ریخته و ۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید و سپس میل کنید.
۵۰۰ گرم آرد سفید.
– ۷ گرم خمیر مایه خشک
– ۱ قاشق چایخوری شکر
– ۱۰۰ میلیلیتر آب ولرم
– ۱ قاشق غذاخوری نمک
– ۳۰ میلیلیتر روغن زیتون
برای این پیتزا به غذاساز نیاز داریم
– برای تهیه خمیر: آرد، خمیر مایه و شکر را در غذاساز بریزید. همزن غذاساز را وصل کرده و با سرعت کم ورز دهید و به آرامی آب را اضافه کنید. برای چند دقیقه ورز دهید. سپس نمک را اضافه کنید.
– سرعت را متوسط کنید، روغن را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه هم بزنید.
– آن را در یک کاسه بزرگ گذاشته و با پارچه مرطوب بپوشانید. اجازه دهید دو ساعت بماند تا حجم آن بیشتر شود، سپس هوای آن را تخلیه کنید. بگذارید دو ساعت دیگر نیز بماند، سپس با سلفون چرب بپوشانید و تا ۲۰ ساعت در یخچال بگذارید.
– خمیر را از یخچال درآورده و به چهار قسمت تقسیم کرده و به شکل نازک پهن کنید.
– فر را از قبل روی حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
-گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت دهید و بگذارید خنک شود.
– پوره گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید اما حدود ۲ سانتیمتر اطراف لبه را خالی بگذارید. قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و نیز پنیر را روی آن پاشیده و نمک و فلفل بزنید.
– نصف پنیر پارمزان را ریخته و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که پنیر به شکل حبابی و طلایی شود، در فر بگذارید.
– پوره گوجه فرنگی
-۵ عدد قارچ سفید سالم
-۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
– ۱۵۰ گرم موزارلا رنده شده
– فلفل دلمه ای رنگی
– ۴ ورقه ژامبون
– ۱۰۰ گرم برگ ریحان
– مقداری روغن زیتون
– نمک و فلفل
پاسخ ها