کارخانه های تولید فرآورده های گوشتی مانند ( کارخانه های تولید کالباس، سوسیس و … ) و بسته بندی گوشت بدلیل پتانسیل بالای آلودگی در محصول نهایی و همچنین حساسیت بالا در کیفیت محصول، نوع و کیفیت ضدعفونی نمودن محیط و محصول بسیار حائز اهمیت است.
سطح قابل آلودگی در گوشت بالا است. سطح خارجی گوشت بمحض ذبح شدن شروع به نابودی می کند و باکتری های معلق در محیط و هوا را به راحتی جذب می نمایدو مورد حمله میکروارگانیسم ها قرار می گیرد.به محض چرخ شدن گوشت این میکروارگانیسم ها در تمام سطح داخلی و خارجی تکثیر می گردد.
در هنگام شستشوی گوشت با آب ازن دار سطح بیرونی گوشت را ضدعفونی می نماید و میکروارگانیسم ها را از بین می برد.
در ساختمان شرکت های تولیدی فرآورده های گوشتی باید محل هایی که امکان ایجاد بارآلودگی در آنها بیشتر است از جمله سرویس های بهداشتی و محل های جمع آوری پسماند و مزبله های غذایی را با فاصله از سالن تولید ساخته شود. می توان از ازن ژنراتور با ظرفیت پایین در ورودی و خروجی های سرویس بهداشتی و محل جمع آوری پسماند استفاده نمود
پاسخ ها