heidari.youcan

heidari.youcan

فندق: آجیل سالمی که افراد کمی درباره آن می دانند، اما باید بدانند

فندق را می توان کامل، ورقه شده، آسیاب شده، خام یا بوداده یافت. آنها معمولاً به عنوان میان وعده خورده می شوند یا به غذاهای پخته شده و سایر غذاها اضافه می شوند. بهتر است آنها را با پوست بخورید.قیمت فندق با پوست

فندق سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی اکسیدانی و چربی های سالم است.

آنها همچنین ممکن است مزایای سلامتی داشته باشند، از جمله کمک به کاهش سطح چربی خون، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون و غیره.

در مجموع، آنها یک منبع عالی و خوشمزه از مواد مغذی هستند که می توانند به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده شوند.

 

فندق

 

فندق: سرشار از مواد مغذی
فندق دارای خواص مغذی بسیار خوبی است. اگرچه آنها کالری بالایی دارند، اما سرشار از مواد مغذی و چربی های سالم هستند.

یک اونس (28 گرم یا حدود 20 هسته کامل) حاوی:

کالری: 176
چربی کل: 17 گرم
پروتئین: 4.2 گرم
کربوهیدرات: 4.7 گرم
فیبر: 2.7 گرم
ویتامین E: 21 درصد از RDI
تیامین: 12 درصد از RDI
منیزیم: 12 درصد از RDI
مس: 24 درصد از RDI
منگنز: 87 درصد از RDI
آنها همچنین حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین B6، فولات، فسفر، پتاسیم و روی هستند.

علاوه بر این، آنها منبع غنی از چربی های تک و چند غیراشباع هستند و حاوی مقدار خوبی از اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9 مانند اسید اولئیک هستند.

علاوه بر این، یک وعده یک اونس 11.2 گرم فیبر غذایی را تامین می کند که حدود 11 درصد از نیاز روزانه شما را تشکیل می دهد.

 

فندق: آنتی اکسیدان ها برای شما مفید هستند
فندق مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان را فراهم می کند.

آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند که می تواند به ساختار سلولی آسیب برساند و پیری، سرطان و بیماری قلبی را افزایش دهد.

فراوان ترین آنتی اکسیدان ها در فندق به عنوان ترکیبات فنلی شناخته می شوند. ثابت شده است که آنها به کاهش کلسترول خون و التهاب کمک می کنند. آنها همچنین می توانند برای سلامت قلب و محافظت در برابر سرطان مفید باشند.

یک مطالعه 8 هفته ای نشان داد که با یا بدون پوست، استرس اکسیداتیو را در مقایسه با نخوردن فندق کاهش می دهد، که هیچ تاثیری نداشت.

اکثر آنتی اکسیدان های موجود در پوست آجیل متمرکز شده اند. با این حال، این محتوای آنتی اکسیدانی می تواند پس از فرآیند برشته کردن کاهش یابد.

بنابراین توصیه می شود مغزهای کامل و برشته نشده را با پوست مصرف کنید تا مغزهای پوست کنده، برشته یا برشته نشده.

فندق: برای قلب شما عالی است
ثابت شده است که خوردن آجیل از قلب محافظت می کند.

در فندق، غلظت بالای آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم ممکن است پتانسیل آنتی اکسیدانی را افزایش داده و سطح کلسترول خون را کاهش دهد.

یک مطالعه یک ماهه روی 21 نفر با سطح کلسترول بالا مشاهده شد که 18 تا 20 درصد از کل کالری دریافتی روزانه خود را از فندق مصرف کردند. نتایج نشان داد کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و کلسترول بد LDL.

شرکت کنندگان همچنین بهبودهایی را در سلامت شریان و نشانگرهای التهابی در خون تجربه کردند.

علاوه بر این، بررسی 9 مطالعه شامل بیش از 400 نفر نیز شاهد کاهش سطح LDL بد و کلسترول کل بود، در حالی که کلسترول خوب HDL و تری گلیسیرید بدون تغییر باقی ماندند.

به طور کلی، خوردن ۲۹ تا ۶۹ گرم فندق در روز با بهبود عملکرد قلب مرتبط است.

heidari.youcan
heidari.youcan

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋