ادیب

ادیب

رضایی

پرفروش ترین فازمتر کدام است؟

فاز متر یکی از آن ابزارهای فنی است که در ساختمان الکتریکی ساختمانها و کلیه کارهای مربوط به برق استفاده می شود.

تقریباً همه صنایع به نحوی به برق متصل هستند و گاهی تصادفاتی مانند برق گرفتگی به دلیل بی احتیاطی رخ می دهد.

استفاده از این ابزار یکی از راه هایی است که می توانیم از وجود برق مطلع شویم. این بیشتر در کارهای تعمیر رایج است. این ابزار جهانی انواع مختلفی دارد که هر کدام برای کار استفاده می شود.

 

ساده ترین نوع آن در جعبه ابزار هر خانه است و ما حداقل یک بار از آن استفاده کرده ایم. اما علاوه بر استفاده خانگی و تعمیر وسایل برقی کوچک ، در صنایع مختلف و موارد حرفه ای به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار دو منظوره گاهی به عنوان پیچ گوشتی استفاده می شود و علاوه بر تشخیص جریان الکتریکی ، از آن برای باز و بسته شدن پیچ ها و پریزهای کلید یا پیچ های ظریف دیگر نیز استفاده می شود.

اگر شما برقکار هستید یا به دلایلی می خواهید این ابزار را در جعبه ابزار خود داشته باشید ، قبل از خرید ، باید اطلاعات کافی در مورد انواع مختلف فاز مترها و نحوه عملکرد آنها به دست آورید. در این مقاله با ما همراه باشید تا با انواع مختلف این ابزارها و لحظات مهم هنگام خرید و استفاده از آنها آشنا شوید.

فازمتر چیست؟

این دستگاه برای تشخیص رسانای فاز خنثی و اندازه گیری وجود یا عدم وجود جریان الکتریکی استفاده می شود. این جریان معمولاً جریان متناوب است و برای تشخیص آن باید از فاز متر استفاده شود. این ابزار شامل 8 قسمت است: لبه یا نوک ، عایق ، لامپ و مقاومت ، فنر ، براکت ، بدنه یا بدنه و پیچ انتهایی.

انتهای آن که شبیه سر پیچ گوشتی است به عایق متصل شده و داخل محفظه ای با براکت ، فنر و لامپ قرار می گیرد. در انتهای این محفظه پیچ وجود دارد که هنگام کار با این ابزار ، دست کاربر روی آن قرار می گیرد. احتمالاً بارها در خانه از آن برای آزمایش پریز یا انتهای سیم برق استفاده کرده اید بدون اینکه از نحوه استفاده و نحوه عملکرد آن مطلع باشید. اما این ابزار علاوه بر ساده و معمولی ، انواع مختلفی دارد که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند.

لیست قیمت روز بهترین فازمتر

فازمتر رونیکس مدل RH2714

۱۷,۵۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر ایران پتک سایز 14 سانتی متر

۲۷,۸۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر رونیکس مدل RH-2718

۱۷,۷۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر نووا کد NTT1902

۳۵,۵۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر دوپرو مدل SH_3030

۷,۹۵۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر توسن مدل T9-4110T

۳۸,۷۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر مدل PHK-21

۸,۹۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر نووا کد NTT-1011

۲۶,۹۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر نووا مدل NTT1902

۳۱,۵۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر اکتیو تولز مدل AC6014

۱۵,۵۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر آراکس کد 9902

۹,۹۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر صامو پرشین مدل G 958

۲۴,۵۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر لیماک مدل A5

۱۲,۳۸۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر نووا مدل NTT-1013

۳۱,۸۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر صامو پرشین مدل G 778

۹,۳۹۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

پیچ گوشتی فازمتر حرفه ای لایت AT-190

۲۲۰,۰۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر مدل PHK-202

۱۱,۹۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر جنرال مدل DWG_3030

۷,۱۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر نووا مدل NTT1901

۲۷,۰۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر نووا مدل TYP 180-2K

۸۹,۷۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

فازمتر مدل ab01

۱۲,۷۰۰ تومان

مشخصات و خرید آنلاین

 

 

انواع فازمتر

این ابزار در انواع بسیار متنوعی تولید می‌شود که هر کدام دارای ویژگی‌های خاصی هستند و برای کارهای مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بعضی از متداول‌ترین انواع فازمتر عبارتند از :

یک سر یا یک تماسه

این ساده ترین و رایج ترین نوع این ابزار است و نسبت به مدل های دیگر ارزان تر است. همچنین به عنوان معمولی و روشن شناخته می شود. به نظر می رسد پیچ ​​گوشتی است که نوک آن برای آزمایش جریان استفاده می شود. نام این ابزار یک سر است ، زیرا فقط یک طرف آن با زنجیره تماس دارد و از بدن کاربر برای تکمیل زنجیره استفاده می کند.

به این ترتیب نوک در محل مورد نظر قرار می گیرد و انتهای دسته که دارای پیچ است باید در دست کاربر باشد و انگشت انسان روی پیچ قرار گیرد. در داخل محفظه یک لامپ وجود دارد که با کمترین جریان می درخشد.

فازمتر

مکانیزم عملکرد این ساز به گونه ای است که اگر نوک آن با جریان در جای خود قرار داشته باشد و انتهای آن با دست کاربر تماس داشته باشد ، در صورت وجود جریان لامپ روشن می شود. البته باید توجه داشته باشید که عواملی مانند پوشیدن لباس یا دمپایی عایق ، قرار دادن دست روی قسمت عایق ابزار و هر چیزی که فرد را عایق کند از روشن شدن لامپ فازمتر جلوگیری می کند.

چراغ قدیمی یک چراغ کوچک و کم نور است و نمی توان روشن یا خاموش بودن آن را تشخیص داد. اما گونه های جدیدتر از لامپ های نئونی استفاده کرده اند که شدت نور بالایی دارند و حتی در طول روز نیز به راحتی قابل تشخیص هستند.

برخی از مدل ها قابلیت جایگزینی چراغ های نئون را دارند. اگرچه نسبت به سایر مدلها کمی ارزان تر است ، اما بسیار ایمن نیست و هنگام کار با آن می تواند خطر برق گرفتگی را ایجاد کند. به همین دلیل ، باید مراقب باشید که ابزار در معرض آب و رطوبت قرار نگیرد. زیرا اگر آب وارد محفظه شود ، فرد می تواند از جریان الکتریکی شوکه شده و حتی جان خود را از دست بدهد.

علاوه بر این ، اگر جریان کمتر از حد مشخص شده لامپ این دستگاه باشد ، نمی تواند آن را نمایش دهد و لامپ روشن نمی شود. گاهی اوقات ، هنگامی که فاز برعکس می شود ، رسانای خنثی را به عنوان یک هادی فاز حامل نشان می دهد. در این حالت ، کاربر ممکن است اشتباه کند و شوک الکتریکی دریافت کند.
More about this source text

دوسر یا دو تماسه

مدل برخلاف مدل تک سر ، دارای دو قسمت است. یک طرف آن شبیه پیچ گوشتی است و در انتها یک لامپ دارد. یک سیم دوگانه به طرف دیگر یا انتهای فاز متر متصل شده و به جای بدن انسان عمل می کند. یک سر پیچ گوشتی مانند را به پریز برق یا جایی که مشکوک به جریان است وصل کنید.

انتهای دیگر که دارای سیم است در تماس مستقیم با زمین قرار می گیرد. این رسانا به عنوان یک هادی خنثی عمل می کند و جریان را هدایت می کند. اگر بین زمین و محل آزمایش ولتاژ وجود داشته باشد ، هنگامی که لامپ دستگاه روشن است ، تشخیص داده می شود.

نوع تک سر فقط برای تشخیص تفاوت پتانسیل استفاده شد ، اما مدل دو سر ولتاژ بین دو نقطه را نیز نشان می دهد. از آنجا که در این مدل تا حدودی خطر شوک الکتریکی به جای انگشتان انسان کاهش می یابد ، اما از آنجا که سیم ها از طریق صورت با برق تماس پیدا می کنند ، نباید از خطر اتصالات الکتریکی غافل شد.

نوع تماس دوگانه معمولاً برای اطلاع از جریان اصلی ، جریان مستقیم با حداقل ولتاژ 12 ولت و ولتاژ بالا حداکثر تا 2000 ولت استفاده می شود. این ابزار بیشتر در کارهای مکانیکی و الکترونیکی برای تشخیص مدارهای مستقیم و خاص سیم های خودرو استفاده می شود.
More about سیم

غیر تماسی

این مدل دارای مکانیزم پیچیده تری از انواع تک و دو است و از بدن انسان و سیم متصل به زمین برای تشخیص رسانای فاز استفاده نمی کند ، اما روش کار این است که جریان را با استفاده از تغییرات الکتریکی در اطراف سیم یا هر وسیله برقی به این ترتیب ، دستگاه در اطراف محل مورد نظر حرکت می کند و هنگام روشن شدن لامپ یا ایجاد صدا ، وجود یا عدم وجود نور را به کاربر اطلاع می دهد.

یکی از بزرگترین مزایای این مدل عدم تماس با برق است. این بدان معناست که نیازی به برداشتن سیم یا تماس با اتصالات نیست و قدرت تشخیص جریان در فاصله نزدیک را دارد. با استفاده از این ابزار ، حتی سیم های داخل دیوار را می توان آزمایش کرد. اما باید توجه داشته باشید که فاصله بین سیمها و لایه بیرونی دیوار زیاد نیست.

همچنین در مواردی که کابل ها به صورت ضخیم پوشش داده شده اند یا مدار جریان مستقیم (DC) است ، قدرت تشخیص جریان را ندارد. زیرا فقط برای اندازه گیری میدان الکتریکی استفاده می شود.
More about بودن

دیجیتال یا الکترونیکی

این مدل با همه مدلهای ارائه شده متفاوت است و ساختار و عملکرد آن با انواع تک سر ، دو سر و بدون تماس کاملاً متفاوت است. قسمت سریال مشابه بقیه پیچ گوشتی فازمتر است و در محل آزمایش شده است ، اما قسمت دسته دارای یک صفحه نمایش کوچک است که میزان جریان ولتاژ را به دقت نشان می دهد. دسته معمولاً از مواد عایق ساخته شده است تا در حین کار خطر برق گرفتگی وجود نداشته باشد.

علاوه بر این ، نحوه عملکرد الکترونیکی است و احتمال خطا به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. برخی از مدلها دارای نور نئون در انتهای دسته هستند که دید بهتر را در شرایط کم نور فراهم می کند. این دستگاه علاوه بر تشخیص جریان متناوب ، جریان و ولتاژ مستقیم را از 12 تا 220 ولت به طور دقیق اندازه گیری می کند و شماره کاربر را نمایش می دهد.

القایی ( حرفه‌ای )

این ابزار یک نوع پیشرفته از نوع الکترونیکی است که علاوه بر تشخیص جریان متناوب و مستقیم ، می تواند فرکانس و مقاومت را تعیین کند. به همین دلیل ، بیشتر توسط برقکاران و تکنسین های واجد شرایط استفاده می شود. این فاز متر دارای سر فلزی و دسته عایق با دکمه دسته می باشد.

برای کار با این ابزار ، باید نوک آن را در سوکت قرار دهید یا آن را با جریان وارد کرده و دکمه آن را فشار دهید. در صورت وجود جریان ، لامپ روشن می شود یا با بوق ولتاژ را مطلع می کند. به این ترتیب ، رسانای فاز را می توان از صفر تشخیص داد. در این مدل ، خطر برق گرفتگی به حداقل می رسد و معمولاً در موارد عیب یابی شبکه که امکان استفاده از انواع متداول وجود ندارد ، مورد استفاده قرار می گیرد.

source text: https://biknik.ir/potential-best

ادیب
ادیب رضایی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋