انواع گوناگونی از فیلتر درایر در بازار موجود می باشد که هر کدام کاربرد مخصوص خود را دارند. اغلب فیلتر درایر ها به شکل یک طرفه تولید می شوند. بنابراین در هنگام نصب فیلتر باید در جهت مشخصی در خط لوله قرار بگیرند. در صورت نصب اشتباه فیلتر درایر های یک طرفه، عملکرد آن دچار مشکل می شود و رطوبت را جذب نمی کند.
امروزه به جز فیلتر های یک طرفه گاهی از نمونه های دو طرفه هم در دستگاه ها استفاده می شود. در ادامه چند مورد از بهترین و محبوب ترین فیلتر ها را معرفی کرده ایم.
مرسوم ترین نوع فیلتر درایر کمپرسور که بر روی جریان برگشتی سیال مبرد نصب می گردد.
همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، امروزه از نمونه های دو طرفه در برخی از دستگاه ها استفاده می کنند. به منظور بررسی عملکرد فیلتر های دو طرفه یک شیر در یک طرف قرار می دهند. فیلتر های دو طرفه را هم می توان در خط مایع نصب کرد.
گاهی بسته به دلایلی فیلتر درایر را بر روی سیستم نصب می کنند. به عنوان مثال اگر از فیلتر ها تنها برای جذب رطوبت استفاده شود و یا اینکه به دلیل جذب ذرات جامد و اسید های ضعیف نصب شوند، فیلتر را بر روی سیستم قرار می دهند. فیلتر درایر ترکیبی تمام مواردی که به آن اشاره کردیم را در خط جریان کنترل می کند، بنابراین بسته به نیاز گاهی هم از فیلتر های ترکیبی در دستگاه ها استفاده می شود.
در ساخت فیلتر درایر کمپرسور از مواد مختلفی برای جذب رطوبت استفاده می شود. مهمترین این مواد عبارتند از :
– سیلیکاژل
– آلومیناژل
– آلومینای فعال شده
– سولفات کلسیم
و…
پاسخ ها