ویزای استارتآپ کانادا یکی از راههای مهاجرت به این کشور و راهاندازی کسبوکار موردعلاقه خود است. شما میتوانید با ارائه یک بیزینس پلن قوی یا ایده خلاقانه، اجازه راهاندازی کسبوکار در کانادا را اخذ کنید. البته بهتر است بدانید که انجام این کار پیچیدگیهای خاص خود را دارد.
برای اینکه بتوانید ویزای استارتاپ کانادا را اخذ کنید، باید شرایط خاصی داشته باشید و بتوانید مراحل مختلف آن را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. توجه داشته باشید که هرگونه اشتباهی در ارائه مدارک و یا روند اخذ ویزا داشته باشید، درخواستتان ریجکت خواهد شد.
قبل از هر کاری باید بدانید که دولت کانادا تمام ایدههای خلاقانه را قبول نکرده و به هر کسی ویزای استارتآپ را ارائه نمیکند. بیزینس شما برای اینکه مجوز راهاندازی را از دولت کانادا بگیرد، باید ویژگیهای خاصی داشته باشد. این ویژگیها شامل موارد زیر میشود.
بعد از اینکه ایده و بیزینس پلن خود را با شرایط کانادا تطبیق داده و اطمینان حاصل کردید که شامل قوانین این کشور میشود، باید شرایط تعیین شده از سوی ولت کانادا را برآورده کنید. این شرایط شامل موارد زیر میشود.
برای اینکه بتوانید ویزای استارتآپ کانادا را اخذ کنید، باید هزینههای خاصی را بپردازید، اما سؤال اینجاست که این هزینهها چقدر است؟ هزینه اخذ ویزای استارتاپ کانادا به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که مهمترین آنها شامل موارد زیر میشود.
هرکدام از این گزینههایی که معرفی کردیم هزینههای خاصی را روی دستتان میگذارد. بهطورکلی برای اخذ ویزای استارتآپ کانادا باید هزینهای حدود 165730 الی 300000 دلار کانادا بپردازید.
یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا، ارائه مدارک تعیین شده از سوی دولت کانادا است. این مدارک عبارتاند از:
مزایای بسیار عالی استارتاپ کانادا باعث شده که افراد زیادی به اخذ آن علاقه پیدا کنند. از جمله مهمترین مزایای اخذ این ویزا، میتوان موارد زیر را نام برد.
شاید برایتان جالب باشد که اخذ ویزای استارتآپ کانادا یکسری از معایب هم به همراه دارد. رقابت بالای برای اخذ ویزا، تعداد بالای درخواستها، امکان ریجکت درخواست ویزا، نیاز به یک بیزینس پلن قوی و نیاز به سرمایه نسبتاً بالا از جمله این معایب هستند.
همانطور که گفتیم؛ یکی از معایب اخذ ویزای استارتاپ کانادا این است که ممکن است درخواست شما ریجکت شود. نداشتن بیزینس پلن قوی، نداشتن دانش و تجربه در حوزه فعالیت، نداشتن تمکن مالی لازم، مشکلات پزشکی و داشتن سو سابقه، فعال نبودن بیزینس و... از جمله دلایل بسیار مهمی هستند که باعث ریجکت درخواست اخذ ویزای شما خواهند شد.
ایزی مهاجر برترین ارائه دهنده خدمات استارتاپ ویزا در ایران
پاسخ ها