mahla hajizadeh

mahla hajizadeh

خرید اینورتر ال اس

امروزه صرفه‌جویی در مصرف انرژی به یکی از ضرورت‌های صنایع تبدیل شده و استفاده از اینورتر صنعتی یکی از راه‌حل‌های کارآمد برای دستیابی به این هدف است. شرکت LS یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان درایوهای VFD، سافت استارتر و سایر تجهیزات برق صنعتی است که طیف وسیعی از اینورترها را برای کاربردهای مختلف صنعتی تولید می‌نماید.

ورود به کالاصنعتی مشهد

 

اینورتر LS (اینورتر ال اس) که با نام درایو LS نیز شناخته می‌شود در ۱۲ مدل و با هدف کنترل دور الکتروموتور طراحی می‌شود. وب‌سایت کالا صنعتی به‌عنوان تأمین‌کننده اینورتر ال اس تمامی محصولات این شرکت را با ضمانت اصالت و سلامت کالا، در کمترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت به سراسر ایران ارسال می‌نماید. برای دریافت مشاوره فنی و ثبت سفارش از طریق شماره‌تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع اینورتر LS
انواع اینورتر LS عبارت‌اند از:

مدل‌های M۱۰۰ و iE5 و iC5: اینورتر میکرو جهت کاربری سبک (فقط به صورت تک‌فاز به سه‌فاز تولید می‌شود.)
مدل‌های G۱۰۰ و iG5A: اینورتر عمومی
مدل‌های H۱۰۰ و iP5A: درایو پمپ و فن (گشتاور متغیر)
مدل iS7: اینورتر مناسب برای کاربردهای سنگین
مدل S۱۰۰: درایو استاندارد (بیشتر در پله‌برقی و آسانسور کاربرد دارد.)
مدل iV5: اینورترهای خطی با بیشترین فنّاوری و تنظیمات
مدل iV5L: درایو جرثقیل
مدل L۱۰۰: درایو آسانسور
انواع اینورتر LS

 

اینورتر LS مدل iE5: اینورتر ال اس سری IE5 در بازه توانی 0.1 تا 0.4 kw و در دو نوع تک‌فاز و سه‌فاز تولید می‌شود. این درایو ابعاد نسبتاً کوچکی داشته و مناسب کاربردهای عمومی است.
اینورتر LS مدل iC5: اینورتر ال اس سری iC5 نیز در دو نوع تک‌فاز و سه‌فاز تولید می‌شود. درایوهای تک‌فاز iC5 در بازه توانی 0.4 تا 2.2 کیلووات و درایوهای سه‌فاز این سری در بازه توانی 0.4 تا 0.75 کیلووات ارائه می‌شود. این درایوها علی‌رغم ابعاد کوچک، گشتاور بالایی داشته و در مصارف عمومی و صنعتی قابل‌استفاده هستند.
اینورتر LS مدل IG5A: اینورتر ال اس مدل iG5A بازه توانی 0.4 تا 22 کیلووات را پوشش می‌دهد. درایوهای تک‌فاز این سری از 0.4 تا 1.5 کیلووات و اینورترهای سه‌فاز iG5A از توان 0.4 تا 22 کیلووات تولید می‌شوند. اینورتر LS مدل iG5A یک درایو کوچک و در عین حال قدرتمند و سازگار برای تمامی کاربردها است.
اینورتر LS مدل S100: اینورتر ال اس سری S100 در دو نوع تک فاز و سه فاز در وب‌سایت کالا صنعتی قابل خریداری است. نوع تک‌فاز این درایو در توان 0.4 تا 2.2 کیلووات ارائه شده و درایوهای سه‌فاز این سری با دو ولتاژ ورودی 220 و 380 ولت و به ترتیب با توان‌های 0.4 تا 2.2 kW و 0.4 تا 15 کیلووات عرضه می‌شوند. درایو LS مدل S100 در واقع نوع پیشرفته‌تر درایوهای iG5A بوده و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
اینورتر LS مدل iP5A: سری IP5A ال اس در توان های 5.5 الی 450 kW موجود است. این درایوها به‌صورت اختصاصی برای کاربردهای پمپ و فن طراحی شده‌اند.
اینورتر LS مدل H100: درایو ال اس سری H100 با بازه توان 0.75 تا 90 کیلووات و مخصوص استفاده در کاربردهای پمپ و فن ارائه می‌شود. از این درایو ال اس در سیستم‌های سرمایش، گرمایش و تهویه‌مطبوع نیز استفاده می‌شود.
اینورتر LS مدل iS7: درایوهای iS7 ال اس فقط به‌صورت سه‌فاز ارائه می‌شوند. این نوع اینورتر، بازه توانی نسبتاً گسترده‌ای را پوشش می‌دهند. اینورتر ال اس سری iS7 جزو مدل‌های General این شرکت به‌شمار می‌آید.
اینورتر LS مدل iV5: این درایوها با توان 2.2 تا 800 کیلووات و منبع تغذیه سه‌فاز ارائه می‌شود. 
خرید اینورتر ال اس
برای خرید اینورتر ال اس باید مشخصات و عوامل مختلفی را در نظر بگیرید؛ انتخاب اینورتر تا حد زیادی به نوع کاربرد و الکتروموتور بستگی دارد. در ادامه مراحل انتخاب و خرید اینورتر ال اس متناسب با نوع کاربرد را شرح می‌دهیم:

توان موتور: بر اساس نوع کاربرد (سبک یا سنگین) و توان موتور، باید توان اینورتر را مشخص نمایید. برای کاربردهای سنگین بهتر است از اینورتری با توان بالاتر از موتور استفاده نمایید.
تعداد فازهای ورودی: همچنین باید تعداد فازهای منبع تغذیه را بررسی نموده و بر اساس آن ولتاژ ورودی اینورتر LS را مشخص نمایید.
جریان موتور: اگر موتور تحت بار کامل از حداکثر ظرفیت جریانی درج شده روی پلاک استفاده می‌نماید، باید توان اینورتر را بالاتر از موتور انتخاب کنید؛ در غیر این صورت می‌توان از اینورترهای هم توان استفاده نمود.
ضریب توان: ضریب توان عددی بین ۰ تا ۱ بوده و راندمان موتور را نشان می‌دهد. برای موتورهای با ضریب توان بالاتر از ۰.۸۵ می‌توان از اینورترهای هم توان و برای ضرایب کمتر از ۰.۸۵ باید از درایو LS با توان بالاتر از موتور استفاده نمایید.
شرایط محیطی: میزان گردوغبار، رطوبت، ارتفاع و … نیز در انتخاب و خرید اینورتر ال اس تأثیرگذار هستند.
ویژگی‌ها و قابلیت‌ها: برخی از کاربردها نیاز به امکانات و قابلیت‌های بیشتری در اینورتر دارند؛ براین‌اساس باید نیازهای کاربرد را به‌دقت بررسی نموده و اینورتر مناسب را انتخاب نمایید.
انتخاب مدل اینورتر: باتوجه‌به موارد بالا، مشخصات مدل‌های مختلف اینورتر ال اس را بررسی نموده و اینورتر مناسب را انتخاب و خریداری نمایید.
وب‌سایت کالا صنعتی تأمین‌کننده انواع درایو ال اس در ایران است؛ شما عزیزان می‌توانید از طریق شماره‌تلفن ۰۲۱۹۱۳۰۴۳۰۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشید و علاوه بر دریافت مشاوره فنی رایگان، انواع درایو ال اس را با مناسب‌ترین قیمت خریداری نمایید.

قیمت اینورتر ال اس
قیمت اینورتر ال اس برای مدل‌های مختلف متغیر است؛ بااین‌حال برخی از عوامل مؤثر بر قیمت این اینورترها عبارت‌اند از:

توان موتور: اینورترهایی که متناسب با توان‌های بالاتر موتور هستند، قیمت بالاتری نیز دارند.
تعداد فازهای ورودی: معمولاً اینورترهای سه‌فاز قیمت بیشتری نسبت به اینورتر تک‌فاز دارند.
نوع کاربری: مدل‌هایی از اینورتر LS که برای کاربردهای سنگین و پیشرفته‌تر طراحی شده‌اند، قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های عمومی این اینورترها دارند؛ به‌عنوان‌مثال قیمت اینورتر LS مدل iS7 (کاربری سنگین) نسبت به مدل G۱۰۰ (کاربری عمومی) بالاتر است.
ویژگی‌های منحصربه‌فرد: برخی از درایوهای LS مانند مدل iV5A که امکانات و تنظیمات پیشرفته‌تری ارائه می‌دهند، قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های استاندارد و عمومی دارند.
درجه حفاظتی: به‌طورکلی اینورترها برای کار در شرایط عادی محیطی طراحی شده‌اند و درجه حفاظتی آن‌ها IP20 است. اگر نیاز به درجه حفاظتی بالاتری مانند IP66 باشد، اینورتر باید به‌صورت سفارشی تولید شود؛ بنابراین قیمت اینورتر ال اس سفارشی‌سازی شده با درجه حفاظتی بالاتر نیز بیشتر از درایوهای استاندارد LS است.
امکانات اضافی: امکانات بیشتر مانند فیلتر EMI، ترمز DC، کارت شبکه و … نیز در تعیین قیمت اینورتر LS اثرگذار هستند.
مزیت های استفاده از اینورتر ال اس

ارسال سیگنال های مناسب جهت کاهش مصرف انرژی
اینورتر ال اس دارای راه اندازی بسیاری نرم و با شیب تنظیم ملایم است.
این اینورترها همچنین دارای ویژگی کنترل گشتاور الکتروموتور و اعمال ولتاژ بالا در فرکانس های پایین است.
درایوهای صنعتی ال اس توانایی محدود کردن گشتاور و سرعت چرخشی الکتروموتور را دارند.
تنظیم گشتاور و سرعت موتور از طریق فیدبک های عملکرد
درایوهای ال اس قابلیت کنترل فن یا بوستر پمپ را از طریق سنسورهای فشاری و دمایی دارند.

mahla hajizadeh
mahla hajizadeh

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋