در این محتوا قصد داریم به شما نحوه درست کردن میرزا قاسمی اصیل شمالی و رشتی را معرفی نماییم.همچنین بهترین رستوران در رشت که می توانید آن را میل نمایید را نیز به شما معرفی نماییم.
وجه تسمیه میرزاقاسمی روشن نشده است ولی بعید نیست اولین کسی که آن را به ابتکار خویش تهیه کرده میرزا قاسم نامی بوده باشد. میرزاقاسمی از نقطه نظر شهرت همتر از باقلاقاطق است و خوشمزه تر و لذیذتر. اسم این دو را همیشه مترادف هم بر زبان میآورند از آنجا که اکنون بادنجان تقریباً در تمام فصول سال در دسترس است تهیه میرزاقاسمی برای تمام چهار فصل از باقلاقاطق مقدورتر است.
ولی ناگفته نماند که میرزا قاسمی فقط با بادنجان سیاه قلمی و تازه (معروف به مرغ سیاه بی جان گیلان خوردن دارد. این خورش به علت سهولت تهیه و طعم مطلوب متداول ترین غذای شهر و روستای گیلان است. میرزاقاسمی اکثراً باکته و ماهی شور روی پلو گذاشته شده یا با ماهی دودی و ترشی هفت تا بیجار خورده می شود.
-بادمجان درشت غیر تخمی 8 عدد( 2 کیلوگرم)
-تخم مرغ 3 تا 4 عدد
-سیر نصف بته
-نمک و فلفل به مقدار کافی
-در صورت تمایل گوفرنگی متوسط 3 عدد
- روغن یا کره 200 گرم
-زرچوبه و نمک و فلفل به مقدار کافی
بادنجان ها را شسته با نوک کارد وسط آنها را یک چاک می دهیم و آنها را روی آتش زغال یا در کف فر کباب میکنیم تا به حدی که کاملاً نرم و پخته شود. پوست و سر بادنجان ها را میگیریم. اگر تخمی باشد تا حد امکان تخم آن را جدا می نماییم.
سپس با نوک قاشق آن را تکه تکه نموده و یا باگوشت کوب له میکنیم. سیرها را پوست کنده باکمی نمک با گوشت کوب کوبیده و با روغن و کمی زرد چوبه تفت میدهیم تا طلایی بادنجانها را با سیر و روغن یا کره و باز کمی زردچوبه مخلوط کرده روی حرارت ملایم در تاوه سرخ میکنیم و مرتب هـم می زنیم که ته نگیرد.
آن قدر سرخ میکنیم تا تقریباً آبش جمع شود. آنگاه گوجه فرنگی ها را پوست کنده قاچ قاچ نموده به بادنجان ها اضافه میکنیم شود. سپس و باز کمی تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.
سپس بادنجان ها را کنار زده در وسط تاوه یک قاشق کره ریخته تخم مرغ ها را در آن می شکنیم وقتی تخم مرغ بسته شد سته شد آن را آهسته با بادنجانها مخلوط میکنیم. نباید تخم مرغ زیاد ریز شود. نمک و فلفل زده بر می داریم. وقتی میرزاقاسمی را در دیس میکشیم تکه های تخم مرغ را در رو قرار می دهیم و یـا می توان تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه سرخ نموده به میرزا قاسمی اضافه نمود.
برای تهیه میرزاقاسمی با بهترین مواد اولیه و بهترین کیفیت می توانید از طریق اپلیکیشن رستوران رازقی رشت آن را به صورت آنلاین سفارش دهید و یا آن را به صورت حضوری در رستوران میل نمایید. برای کسب اطلاعات دقیق به بهترین رستوران در رشت مراجعه نمایید.
پاسخ ها