در این محتوا قصد داریم به سوالات شما در مورد خورش انار بیج پاسخ دهیم.سوالاتی نظیر سبزی اناربیج شامل چیست؟طرز تهیه اناربیج با گوشت چرخ کرده؟پس تا انتها محتوا همراه ما باشید
خورش انار بیج را گیلانیها به علت این که تهیه اش نسبتاً وقت زیادی میگیرد، درازه قاطوق هم مینامند و به این دلیل اغلب آن را روز قبل تهیه می کنند این خورش یکی از خورشهای معروف و متداول گیلان است و به علت سبزیهای خاصی که در ترکیب دارد مثل سبزی خلواش و چوچاق که مخصوص گیلان است تهیه آن در خارج از گیلان کمی مشکل می باشد.
اگرچه سبزی خلواش را میتوان خشک نموده و به هرکجا برد و از آن استفاده نمود، اما بدون خلواش و چوچاق هم میتوان این خورش را تهیه نمود. اناربیج با کته یا پلوی آبکش شده و ماهی شور یا ماهی دودی سرخ شده صرف میشود. طعم مطلوب و مخصوص اناربیج بسیاری از غیر گیلانی ها را نیز مرید آن کرده است.
*مغز گردو ساییده شده: 350 گرم
* سبزی اناربیج: جعفری،گشنیز، یک دسته کوچک خلواش و چوچاق یک کیلوگرم
* گوشت چرخ کرده گوساله نیم کیلو گرم
*رب انار ترش یا آب انار یا آب غوره به حدی که خورش ترش شود
*نمک فلفل زرچوبه به مقدار کافی
*آب غوره به اندازه کافی
شما عزیزانی که در گیلانی زندگی می کنید می توانید به صورت آنلاین و یا به صورت حضوری در رستوران رازقی این غذا لذیذ و خوشمزه را با بهترین مواد اولیه و با بهترین کیفیت میل نمایید.برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.
مغز گردو را مثل گردوی خورش فسنجان می ساییم تا نرم شود. سبزی ها را تمیز نموده و شسته میگذاریم تا آبش برود و بعداً ساطوری ریز خرد نموده با روغن سرخ میکنیم.
پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده نموده و نمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم آنگاه از گوشت چرخ کرده کوفته های کوچک از یک گردو کوچکتر درست میکنیم.
سپس گردوی ساییده شده را با سه یا چهار لیوان آب و کمی زرد چوبه میگذاریم با حرارت ملایم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد.
سپس سبزی سرخ کرده را اضافه نموده باز میگذاریم چند جوش بزند تا سبزی پخته شود، آنگاه کوفته ها را یک یک داخل خورش که در حال جوشیدن است میاندازیم تا خورش از جوش نیفتد و کوفته ها باز نشود. ترشی را اضافه میکنیم روی آتش ملایم چند جوش دیگر که زد و هنگامی که کوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد بر می داریم. غلظت این خورش مثل فسنجان است و باید کم آب باشد.
پاسخ ها