فریزر صندوقی یکی از ضروری ترین تجهیزات فروشگاهی می باشد، که شما برای راه اندازی فروشگاه های بزرگ و کوچک، هایپرمارکت ها، هایپراستارها، مغازه ها، سوپرمارکت ها و... به آن نیاز پیدا می کنید. محصولاتی که شما می توانید در داخل سبدهای فریزر صندوقی بدون برفک قرار دهید، می تواند شامل انواع مواد غذایی، فرآورده های گوشتی و پروتئینی، سبزیجات، بستنی ها باشد. فریزر صندوقی هایی که در حال حاضر برای فروش در بازار وجود دارد، به شرح زیر می باشد.
فریزر صندوقی خانگی (گنجایش فریزر صندوقی برای منزل: 260 لیتر)
فریزر صندوقی هایپری (گنجایش یخچال بستنی: 300 تا 650 لیتر)
فریزر صندوقی طرح قدیم
مدل |
قیمت |
فریزر 300 لیتری | 12,500,000 تومان |
فریزر 400 لیتری | 14,000,000 تومان |
فریزر 500 لیتری | 15,000,000 تومان |
فریزر 600 لیتری | 16,000,000 تومان |
فریزر 650 لیتری | 16,500,000 تومان |
فریزر خانگی تک درب | 10,500,000 تومان |
فریزر خانگی دو درب | 11,000,000 تومان |
فریزر خوابیده چهار درب | 35,000,000 تومان |
فریزر خوابیده شش درب | 43,000,000 تومان |
سبدهایی که در داخل از هر یک مدل های فریزر خوابیده قرار داده می شود، با توجه به لیتراژ فریزر متغیر می باشد، و شما می توانید محصولات مد نظر خود را در داخل سبدها قرار دهید، و بدون هیچ مشکلی هر زمانی که به هر یک از محصولات نیاز داشتید، آن را انتخاب کنید. وجود سبدها کمک می کند، تا شما بدون هیچ دردسری محصولات را در داخل کابین فریزرصندوقی با نظم و ترتیب مشخص قرار دهید. برای این که شما هنگام خرید یخچال صندوقی با مشکلی رو به رو نشوید، در ادامه به بررسی مشخصات فنی فریزرهای صندوقی می پردازیم، تا شما با داشتن اطلاعات فنی کامل در مورد فریزر صندوقی کوچک و بزرگ بتوانید مدل مناسب را انتخاب و خریداری کنید.
در مورد شیشه های به کار گرفته شده برای تولید فریزر بستنی باید گفت، که در صورتی که قصد دارید، مدل شیشه خور را انتخاب کنید، نیازی نیست، نگران شکسته شدن شیشه های درب آن باشید، چون شیشه ی انتخاب شده برای فریزر صندوقی از نوع نشکن و دوجداره می باشد. یکی از مزیت های شیشه ای بودن درب این است، که شما می توانید قبل از باز کردن درب یخچال فریزر محصولات قرار داده شده در داخل یخچال خوابیده را ببینید، و انجام این کار از هدر رفت سرمای داخل کابین جلوگیری می کند. گاهی اوقات ممکن است، کابین یخچال فریزر خوابیده نیاز به شست و شو داشته باشید، در این موارد نیاز نیست، نگران باشید، چون آب موجود در داخل کابین توسط راهگاه قرار داده شده در کف دستگاه به بیرون فریزر منتقل می شود. رنج دمایی در نظر گرفته شده برای انواع فریزر صندوقی بین 18- تا 22- درجه سانتی گراد می باشد، تا شما بتوانید محصولات داخل سبد را با حفظ کیفیت و تازگی نگهداری کنید. برای این که شما بتوانید دمای داخل کابین را بررسی و کنترل کنید، بر روی بدنه ی بهترین فریزر صندوقی بدون برفک ترموستات قرار می گیرد، تا شما به واسطه ی آن بتوانید دما را تنظیم کنید.
جنس بدنه هم مسئله ی مهمی می باشد، که حتماً باید به آن توجه کنید. جنس بدنه ی یخچال فریزر بستنی از نوع گالوانیزه با پوشش رنگ الکترواستاتیک می باشد، تا بتواند در برابر ضربه های وارده مقاومت و استحکام لازم را داشته باشد. برای این که از هدر رفت سرمای داخل کابین جلوگیری کنیم، درزگیرهای فشرده را در بین درب های فریزر صندوقی درب شیشه ای قرار می دهند. برای این که هنگام استفاده از فریزرهای صندوقی با مشکل خاصی رو به رو نشوید، بهتر است، در این رابطه اطلاعات بیشتری داشته باشید. فریزر صندوقی همانند فریزرهایی که برای منازل خود خریداری می کنید، مناسب برای انجماد و سرد نگه داشتن محصولات مد نظر شما می باشد. فریزرهای موجود در بازار برخلاف فریزرهایی که به صورت ایستاده طراحی و تولید می شوند، گزینه ی مناسب تری برای انتخاب در محیط هایی می باشد، که از لحاظ ارتفاع و جاگیری فریزر محدودیت دارند. نحوه ی کارکرد فریزر به این صورت می باشد، که دمای مواد غذایی و سرد کردن آن ها توسط سیستم سرمایشی می باشد. وظیفه این کار برعهده کمپرسور و سیستم گاز مبرد تنظیم و کنترل می شود. کمپرسور می تواند مبرد را پمپاژ و فشرده کند، و پس از آن از شیر انبساط عبور می کنند، و وارد فریزر می شوند، و فریزر را خنک نگه می دارد.
در حال حاضر قیمت یخچال صندوقی با توجه به نوساناتی که در بازار برای فروش قطعات و مواد اولیه ثابت نیست، و هر روز قیمت آن در حال تغییر می باشد. ولی برخی از فاکتورها وجود دارد، که در تعیین قیمت فریزر صندوقی بدون برفک بسیار تأثیرگذار هستند. این عوامل می تواند شامل نوع فریزر صندوقی، ابعاد فریزر، نوع موتور، قدرت موتور، تعداد سبد، استیکر سفارشی، جنس بدنه و... می باشد.
فریزر 400 لیتر: (83*61*120)
فریزر 500 لیتر: (83*61*150)
فریزر 600 لیتر: (83*61*160)
فریزر 650 لیتر: (83*61*165)
فریزر صندوقی بدون برفک خانگی: (83*61*105)
فریزر 4درب استیل: (90*68*120)
فریزر 6درب استیل: (90*65*125)
فریزر صندوقی را با توجه به نیاز مشتریان و نوع محصولاتی که قصد نگهداری آن ها را دارند، در مدل های مختلف به صورت خانگی، فروشگاهی، طرح قدیم طراحی و تولید می شوند. شما می توانید با توجه به فضایی که برای قرار دادن فریزر صندوقی مغازه در اختیار دارید، یکی از مدل ها را برای نگهداری محصولات انتخاب کنید. در رابطه با کاربرد هر یک از مدل ها باید بگوییم، که فریزر صندوقی بدون برفک برای استفاده در منازلی کاربرد دارد، که شما می توانید محصولات بیشتری را برای نگهداری انتخاب می کنید. یخچال بستنی هم با توجه به این که در لیتراژهای مختلف 100 تا 650 لیتری طراحی و تولید می شوند، شما می توانید برای نگهداری از محصولات مختلف از آن استفاده کنید. در مورد فریزر استیل باید گفت، که این فریزر در دو مدل چهار درب و شش درب طراحی و تولید می شوند، و شما می توانید برای منجمد کردن فرآورده های گوشتی و پروتئینی از آن استفاده کنید. برخی از افراد ممکن است، نتوانند به صورت حضوری نسبت به خرید فریزر صندوقی اقدام کنند، به همین خاطر باید از مراکز فروش و یا فروشگاه هایی که به صورت اینترنتی در حال فعالیت هستند، فریزر بدون برفک مد نظر خود را خریداری کنید.
پاسخ ها