Ali Mozafari

Ali Mozafari

بررسی کنسول ایکس باکس سری اس

 

شروع نسل نهم کنسول‌ها همراه بود با وقوع اتفاقات غیر منتظره. از عدم برگزاری مراسم مهمی مثل E3 و توکیو گیم شو گرفته تا وارد شدن شرکت‌های گوگل و آمازون به عرصه ویدیو گیم از طریق سرویس های ابری، اما شاید بتوان غیر منتظره‌ ترین اتفاقات را در جبهه مایکروسافت و برند ایکس باکس پیدا کرد. از نام گذاری کنسول با پسوند «سری» و نام‌هایی طولانی مثل ایکس باکس سری ایکس تا نمایش به شدت ناامید کننده هیلو اینفینیت و در نهایت ساخت دو کنسول کاملا متفاوت برای نسل نهم کنسول‌‌ها، از جمله اتفاقات غیر منتظره‌ای هستند که توسط شرکت مایکروسافت رقم خوردند و بعضا بسیاری از طرفداران ایکس‌باکس را خوش‌حال و در مواقعی ناامید کردند. با این حال احتمالا غیر منتظره‌ ترین حرکت مایکروسافت، معرفی دو کنسول برای نسل نهم بود. دو کنسول ایکس باکس سری ایکس و سری اس که به تازگی به بازار عرضه شده‌اند. در ادامه قصد داریم تا به بررسی ایکس باکس سری اس و قابلیت‌هایی که در زمان لانچ در دسترس ما قرار دارند، بپردازیم.

برای مشاهده بررسی ویدیویی کنسول در یوتوب کلیک کنید

اولین تجربه از ایکس باکس سری اس به شدت آشنا ست و حتی می‌توان گفت دقیقا همان تجربه‌‌ای است که با کنسول ایکس‌باکس وان و در طول نسل هشتم کنسول‌ها داشتیم. در عمل از همان منوی اولیه برای راه اندازی کنسول تا داشبورد و حتی مشکلات ui کنسول ایکس باکس وان دقیقا بدون هیچ تفاوتی به ایکس باکس سری اس منتقل شده‌اند. مشکلاتی مثل بسته شدن بعضی از قسمت‌های مربوط به تنظیمات و یا عدم دسترسی به بعضی از قسمت‌های فروشگاه لایو. شاید در نگاه اول با تجربه‌ای ناامید کننده همراه باشیم که در عمل هیچ تفاوتی با نسل گذشته ندارد و نمی‌تواند حس و حال یک کنسول جدید را منتقل کند. اما با استفاده بیشتر از ایکس باکس سری اس و به لطف حافظه SSD استفاده شده برای آن‌ها می‌توان پیشرفت‌ها و تفاوت‌های رابط کاربری کنسول‌های جدید را نسبت به گذشته بررسی کرد.

 

 یکی از مشکلات کنسول‌ ایکس باکس وان ،رابط کاربری به شدت پیچیده و کند آن بود. مایکروسافت در طول نسل هشتم، ده‌ها بار دست به تغییرات عمده و تغییر کلی UI کنسول زد و در نهایت به نسخه‌ای نسبتا یکپارچه، پر سرعت و ساده‌ای رسید که برای کنسول‌های جدید هم استفاده شده‌است. حالا کامل‌ترین نسخه با تمام امکانات از همان روز اول در دسترس است. از کد های مختلف برای پخش ویدیو گرفته، تا نرم افزار های مختلفی که در دسترس قرار می‌گیرند. SSD ایکس باکس سری اس هم نقش بسزایی را در ارائه یک تجربه بهتر ایفا می‌کند. مواردی مانند سرعت بوت تا جا به جایی در منو ها و اجرای بازی‌ها با تفاوت فراوانی نسبت به گذشته انجام می‌گیرند. در نهایت هم باید به سرعت بالاتر دانلود بازی‌ها اشاره کرد که نسبت به گذشته تقریبا دو برابر شده است و برای نسلی که بیشتر بر روی عناوین دیجیتال تمرکز دارد، یک نکته بسیار مهم محسوب می‌شود.

قابلیت Quick Resume یکی دیگر از ویژه‌های جدید ایکس باکس سری اس است که به واسطه آن بدون نیاز به اجرای دوباره هر کدام از بازی‌ها، می‌توان از همان نقطه قبلی به اجرای اون ها پرداخت. ایکس باکس سری اس با توجه به حجم و کیفیت بازی‌ها به طور معمول امکان استفاده از ۶ عنوان مختلف را در حالت Quick Resume می‌دهد، اما مشکلی که در خصوص این قابلیت Quick وجود دارد، لیست محدود بازی‌های آن است. به عنوان مثال هیچ کدام از عناوین درت ۵ و یا Call of Duty Black Ops Cold War از این قابلیت استفاده نمی‌کنند و با این اوصاف می‌توان گفت این قابلیت در حال حاضر در مرحله بتا قرار دارد.

رابط کاربری کنسول‌های جدید به خوبی این قابلیت را در اختیار ما قرار می‌دهد که به تفکیک عناوین بکوارد و عناوینی که از آپگرید‌ های نسل نهم بهره می‌برند، بپردازیم و بدین شکل نصب، اجرا و حتی پیدا کردن عناوین نسل نهمی، نسبت به دیگر کنسول‌ها در دسترس‌تر و راحت‌تر انجام می‌شود.

Ali Mozafari
Ali Mozafari

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋