فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت

فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت

فال روزانه، فال ازدواج، سبک زندگی، موفقیت و ثروت، خنده بازار 🎊🎉 مجله سرگرمی "فان" با جذاب‌ترین مطالب با آپدیت روزانه برای شما
توسط ۳۵ نفر دنبال می شود
 ۱۱ نفر را دنبال می کند

بازار خودرو در سال 99 به کدام سمت می رود؟

یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است: اگر شرکت ها مجددا با رویه قیمت گذاری دستوری حرکت کنند، دوباره ماشین تولید زیان آن ها فعال می شود و سال را با زیانی جدید باید به پایان می رسانند.

بازار خودرو در سال 99 به کدام سمت می رود؟

وضعیت بازار خودرو در سال 99

خبرآنلاین:فربد زاوه درباره وضعیت بازار خودرو در سال 99 اظهار داشت:به نظرم بازار سال 99 به دو قسمت تقسیم خواهد شد؛ قسمت اول مربوط به دورانی است که کرونا سایه اش در بازار هست؛ در این دوران شاهد رکود خواهیم بود و معاملات رونقی نخواهد داشت و احتمالا زودتر از خرداد نشانه های رونق در بازار دیده نمی شود. 

وی افزود:به شرط مهار بیماری و بازگشت به شرایط عادی، معاملات باید از خرداد کم کم در بازار افزایش پیدا کند. در عین حال، تاثیرات منفی کرونا بر اقتصاد و بی پولی مضاعف دولت در تزریق نقدینگی باعث می شود کل سال 99 بازار کم رمق باشد. 

این کارشناس بازار خودرو تصریح کرد:به هرشکل من تصور می کنم تاثیر کرونا بر اقتصاد ایران بسیار فراتر از آنچه که امروز فکر می کنیم، خواهد بود. دولت از طرفی با مشکلات عمده در تامین ارز و فروش نفت مواجه است و از طرفی دیگر، برنامه های تامین مالی نظام مالیاتی هم قطعا اجرایی نیست. 

زاوه عنوان کرد:چنین شرایطی در کنار نیاز به تعویق اخذ مالیات و حتی تزریق نقدینگی، به معنای تورم شدیدتر در سال 99 در کنار بیکاری گسترده خواهد بود. در واقع آسیبی که قشر متوسط و ضعیف از کرونا خواهند دید، بسیار عمیق است که به تبع به قدرت خرید به شدت اسیب می زند. 

وی با بیان این که خود این شوک به بازار خودرو هم منتقل می شود، گفت:تقریبا عرضه جدید جز در قسمت های پایین بازار وجود ندارد؛ ممنوعیت واردات و عدم ارسال قطعات منفصله، درکنار قدرت خرید بسیار پایین مشتریان محصولات داخلی، فضای بازار را به شدت سردرگم می کند. 

دولت احتمالا بسته حمایتی از صنعت خودرو ارائه کند 

این کارشناس بازار خودرو افزود:احتمالا دولت به سیاق سال های گذشته، بسته حمایتی از صنعت خودرو را که شامل وام کم بهره خرید خودرو باشد، ارائه می کند، ولی شیب تورم و بهای تمام شده رو به افزایش، شرایط را پیچیده می کند. 

زاوه تصریح کرد:در همین تعطیلات عید و کرونا، دیدیم نرخ ارز بیش از 20 درصد افزایش داشته است و احتمالا اگر مسائل بین المللی حل و فصل نشود که بعید است حرکتی تا نوامبر بشود و قیمت نفت هم ترمیم نشود که احتمالا اقدامات بین المللی چندان موثر نخواهد بود، فشار بر تامین ارز را در کشور گسترده تر می کند که خود به معنای تشدید گرانی در کشور است. 

وی عنوان کرد:حتی با نرخ 30 درصد تورمی که خوش بینانه است و با حذف پراید و پژو405 تا پایان سال، به معنای خداحافظی خودروی زیر 100 میلیون تومان خواهد بود.

بر زیان خودروسازان افزوده می شود؟ 

این کارشناس بازار خودرو متذکر شد:حذف زیان در انتهای سال گذشته با تجدید ارزیابی و ورود تورم به صورت های مالی، رویه ناصواب و خطرناکی است. اگر شرکت ها مجددا با رویه قیمت گذاری دستوری حرکت کنند، دوباره ماشین تولید زیان آن ها فعال می شود و سال را با زیانی جدید باید به پایان می رسانند. 

زاوه ادامه داد:از طرفی اگر قیمت گذاری در شرایط فعلی آزاد شود، تنها اجحاف در حق خریداران بی بضاعت خواهد بود که هرچند از قیمت گذاری دولتی هیچ وقت منتفع نخواهند بود. بنابراین شرایط بسیار بغرنج و پیچیده ای بر اقتصاد کشور و البته بازار خودرو و البته مسکن حکمفرما خواهد شد. 

وی گفت:اصلاح ساختارهای مالی که سال هاست ضرورت دارد به فراموشی سپرده شده و تیم مدیریتی هم در کل صنعت فاقد کارآمدی کافی هستند، عینا شرایط بانکی، گمرکات و ارگان های دیگر مرتبط با تولید مانند وزارت صمت و اقتصاد، اصلا مساعد نیست. 

این کارشناس بازار خودرو افزود:رویه مدیریتی متداول در کشور که به لطف منابع درآمدی نفتی و بازار انحصاری می توانست به سودآوری شرکت ها منجر شود، به دلیل نبود منابع سبب تشدید بحران های اقتصادی عمومی می شود. بنابراین این عوامل سبب می شود بعد از فروکش کردن کرونا علاوه بر تاثیرات بسیار منفی آن در اقتصاد کشور، شرایط بازارها افزایشی و تورمی شود. 

وضعیت تولید در سال 99 چگونه خواهد بود؟ 

زاوه تصریح کرد:تولید هم بعید است عملکردی بهتر از سال 98 به نمایش بگذارد. با وجود تبلیغات گسترده صنایع خودروسازی کشور؛ تولید در سال گذشته با کاهش چشمگیر همراه بود؛ به خصوص خودروهای تجاری وضعیت بدی را گذراندند و طرح های غیرکارشناسی مانند نوسازی ناوگان هم صرفا به هدر رفت منابع ختم شد و نتیجه ای عاید کشور نشد و نخواهد شد. 

وی عنوان کرد:ضعف کارشناسی در بدنه دولت شاید بسیار بیشتر از ضعف مدیریتی در حال آسیب رساندن به کشور است؛ به گونه ای که تقریبا هیچ ایده مدیریتی توسط کارشناسان نقد نشده و به چالش کشیده نمی شود؛ که نتیجه بارز آن را در صنعت خودرو می توان دید. 

این کارشناس صنعت خودرو متذکر شد:وضعیت به گونه ای است که حتی نهادهای علمی از کسانی برای آینده نگاری صنعت خودرو استفاده می کنند که علاوه بر نداشتن دانش و تجربه کافی و حتی مرتبط، صداقت هم ندارند و بنابراین انتظار بهبود انتظاری به جا نخواهد بود. بر این اساس، خانه تکانی در کل سیستم مدیریتی و کارشناسی کشور گریزناپذیر است.

انتهای پیام/م

فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت
فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت فال روزانه، فال ازدواج، سبک زندگی، موفقیت و ثروت، خنده بازار 🎊🎉 مجله سرگرمی "فان" با جذاب‌ترین مطالب با آپدیت روزانه برای شما

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋