فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت

فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت

فال روزانه، فال ازدواج، سبک زندگی، موفقیت و ثروت، خنده بازار 🎊🎉 مجله سرگرمی "فان" با جذاب‌ترین مطالب با آپدیت روزانه برای شما
توسط ۳۵ نفر دنبال می شود
 ۱۱ نفر را دنبال می کند

راه برقراری ارتباط مادر و پدر با جنین در بارداری

برای ارتباط برقرار کردن با جنین درون شکمتان کافیست با او حرف بزنید و شکمتان را نوازش کنید او از هفته 23 به بعد صدای شما را می شنود.

راه برقراری ارتباط مادر و پدر با جنین در بارداری

روش ارتباط با جنین در شکم مادر 

بارداری شروع لحظات عاشقانه مادر و فرزندی می باشد که هفته های اول آن کمی خسته کننده و استرس زاست و نمی توان رشد نوزاد را احساس کرد اما همان طور که بارداری شما پیش می رود و شکم تان بزرگ می شود، احساس نزدیکی مادر و فرزند نیز افزایش پیدا می کند.

برای اینکه خودتان را برای این زندگی جدید آماده کنید ، باید زمانی را با کودک متولد نشده تان صحبت کنید و در این قسمت از بخش بارداری و نوزاد فان راهکارهایی را برای شما آورده ایم که کمک می کند ارتباطی با این فرد کوچک برقرار کنید.

بهترین راه و روش ها برای ارتباط با جنین در دوران بارداری 

1. ماساژ

سعی کنید به صورت کاملاً ملایم شکم خود را ماساژ دهید که این روش یکی از راه های امن بعد از سه ماهه اول بارداری می باشد و می توانید با این کار خود و فرزند تان را آرام کنید.

بسیاری از خانم ها برای این ماساژ از روغن و کرم استفاده می کنند تا ترک های پوستی را نیز از بین ببرند و اگر چه شواهد نشان می دهد که مرطوب کردن و کرم های مرطوب کننده می تواند از این ترک ها جلوگیری کند اما از طرفی باعث می شود که پوست نرم و لطیفی نیز داشته باشید.

ماساژ می تواند جریان خون فرد را بهبود ببخشد و به شما این فرصت را می دهد تا زمانی را بنشینید و به کودک خود فکر کنید و حتی با او صحبت کنید.فقط سعی کنید که یک یا دو قطره لاوندر را به روغن ماساژ خود اضافه کنید تا بوی خوبی از آن استشمام شود.

تمامی روغن ها برای استفاده در سه ماهه اول بارداری کاملاً بدون خطر هستند و اگر مایلید از همسر خود بخواهید که در این ماساژ به شما کمک کند، او می تواند لحظات بهتری را برای شما و کودکتان رقم بزند.

ماساژ شکم

چگونه با جنین ارتباط داشته باشیم؟

برقراری ارتباط با جنین درونتان 

2. شنا

شنا کردن یکی از راه های عالی برای سبک کردن بدن در دوران بارداری می باشد و می تواند به شما کمک کند که حس نوزاد تان در کیسه آب را احساس کنید.

شنا کردن نه تنها یک تمرین ورزشی امن در این دوران است بلکه می تواند فرصت ارتباطی به شما و فرزندتان بدهد و مهم نیست که چقدر شکم شما بزرگ شده است، آب می تواند احساس آزادی را به فرد ببخشد و هنگام شنا کردن نیز می توانید با افراد جدید ارتباط برقرار کنید و حال و هوای خود را تازه کنید.

3. آواز بخوانید و با کودک خود صحبت کنید

حس شنوایی کودک شما رفته رفته افزایش پیدا می کند، او از هفته 23 به بعد می تواند موسیقی ها و ضربان قلب شما را بشنود و همچنین می تواند صدای قار و قور شکم گرسنه را بشنود.

کم کم توانایی شنوایی او افزایش پیدا می کند و صدا های اطراف را نیز می شنود و شنیدن صدای شما از طرفی توسط جنین درون رحم به کودک کمک می کند که هنگام به دنیا آمدن بیشتر از همیشه با شما احساس نزدیکی داشته باشد.

یکی از تئوری های موجود بر این باور است که به این دلیل حس شنوایی کودک در رحم افزایش پیدا می کند و به او کمک می کند بتواند بعد از متولد شدن با دنیای بیرون و مادر خود ارتباط برقرار کند و بعد از تولد، نوزاد تازه متولد شده عاشق صدای شما بیش از هر کس دیگری خواهد بود.

قبلا هم در بخش بارداری و نوزاد فان گفته شد که صحبت کردن و آواز خواندن برای نوزاد می تواند حس پاداش دادن را به او بدهد و شاید اول کار کمی برایتان سخت باشد اما کم کم به آن عادت می کنید و از صحبت کردن با نوزاد درون شکم خود لذت خواهید برد.

4. حمام کردن

یک حمام راحت می تواند حس ریلکسی را به شما بدهد و احساس نزدیکی شما را با فرزند افزایش بدهد. مادر با حمام کردن بیشتر از همیشه فرصت دارد که به نوزاد خود توجه کند و فقط باید دقت کنید که بیش از حد از آب داغ استفاده نکنید زیرا برای نوزاد شما خوب نیست.

یک حمام گرم داشته باشید و یک موسیقی آرام را نیز پس زمینه این حمام کنید و عمیق نفس بکشید و سعی کنید کاملاً بدن خود را ریلکس کنید و به تصویر نوزاد خود فکر کنید و لحظاتی صورت چهره نوزاد را حدس بزنید به این فکر کنید که نوزاد شما چه شکلی است.

اگر تا سه ماهه دوم همه چیز خوب پیش برود، می توانید به راحتی تکان خوردن های کودک را حس کنید و هنگام انجام کارهای روزانه ممکن است این احساس را نداشته باشید.

حمام آرام باعث می شود که به ضربه های وارد شده از طرف نوزاد تمرکز بیشتری داشته باشید. الگوهای رفتاری کودک خود را بشناسید و سعی کنید میزان قدرت و جثه او را حدس بزنید.

5. یوگای بارداری را امتحان کنید

کلاس های یوگا یکی از بهترین راه ها برای ریلکس کردن بدن می باشد و این کلاس ها به شما کمک می کند که روی قسمت های اعجاب انگیز بدن خود تمرکز کنید و توجه خود را به کودک در حال رشد افزایش دهید و اگر تا قبل از این یوگا انجام نداده بودید، می توانید در دوران بارداری آن را اجرا کنید.

پوزیشن های یوگا برای تازه کاران بسیار ساده هستند و بهترین زمان برای شروع یوگا در سه ماهه دوم بارداری یعنی بعد از هفته چهاردهم می باشد. حرکات کششی آرام و ساده و تکنیک های نفس کشیدن را می توانید در طول این ورزش یاد بگیرید که به شما حس آرامش می دهد.

یوگا بارداری

ارتباط با جنین از طریق یوگا

ارتباط با جنین و آرام کردن او

6. هیپنوتیزم را تمرین کنید

کلاس های هیپنوتیزم برای احساس آرامش و کنترل نوزاد در دوران بارداری طراحی شده است که تکنیک های استفاده شده در این کلاس به شما کمک می کند تا حواس پرتی ها و آشفتگی ها را از خودتان دور کنید و بر روی بدن خود و نوزاد تمرکز کنید.سعی کنید که در یکی از این کلاس ها ثبت نام کنید و از تکنیک های آن بهره مند شوید.

اگر فکر می کنید که هیپنوتیزم مخصوص دوران بارداری نیست، بهتر است که یک معلم خصوصی بگیرید. او به شما یاد می دهد که چگونه با استفاده از تکنیک های تنفس و تمرکز بتوانید روی نوزاد خود توجه بیشتری داشته باشید. 

7.تصویر اسکن شده

تصویر اسکن شده از نوزاد را در کنار خود داشته باشید و سعی کنید که آن را حتی در گوشی خود داشته باشید و هر وقت خواستید به آن نگاه کنید.

معمولا تصویر اسکن شده را می توانند بین هفته های 10 تا 13 بارداری بگیرند و معمولا تمام بیمارستان ها این کار را نمی کنند اما بعضی از آن ها به راحتی آن را در اختیار شما قرار می دهند و شما نیز می توانید تصویر نوزاد کوچک درون شکم خود را در کنار تان داشته باشید.

بسیار هیجان انگیز است که بفهمید نوزاد شما دختر است یا پسر ؛ می توانید برای تصویر واضح تر از اسکن های سه بعدی و چهار بعدی استفاده کنید که این اسکن ها تصویر واضح تری از تمام ویژگی های نوزاد را در اختیار شما قرار می دهند و بهترین زمان برای تهیه چنین اسکن هایی بین هفته های 26 تا 30 بارداری می باشد. 

8. بین پدر و فرزند نیز ارتباط صمیمی برقرار کنید

بیشتر مادرها علائم بارداری را در سه ماهه اول تجربه می کنند و شکل بدن آنها کم کم تغییر می کند و این کار باعث می شود که ارتباط آن ها با نوزاد متولد نشده افزایش پیدا کند اما پدران نمی توانند تجربه این تغییرات فیزیکی را داشته باشند. فان توصیه می کند که به پدر فرزند کمک کنید تا بتواند ارتباط خوبی با نوزاد برقرار کند.

به او کمک کنید تا حرکات نوزاد را احساس کند و زمانی که در هفته 23 بارداری به سر می برید به او بگویید که نوزاد اکنون می تواند صدای پدرش را بشنود و تشویقش کنید که با او حرف بزند که این کار باعث می شود این دو به یکدیگر احساس نزدیکی بیشتری داشته باشند و نوزاد به صدای پدرش عادت کند. 

9. قدم بزنید

سعی کنید زمانی را اختصاص دهید تا بتوانید در دوران بارداری قدم زدن خود را افزایش دهید که این کار می تواند یک تمرین بسیار عالی برای فعالیت های روزانه شما باشد.

حتی اگر سر کار بروید، قدم زدن باعث می شود که مدت زمانی را از آشفتگی های روزانه دور باشید. اگر قبل از بارداری تحرک زیادی نداشته اید، می توانید قدم زدن را در این دوران افزایش دهید اما اگر این عادت را داشته اید می توانید کمی قدم زنی را تندتر کنید و آن را بین 20 تا 30 دقیقه انجام دهید. 

10. به ضربه های نوزاد خود پاسخ دهید

شاید دور و بر هفته های 18 تا 20 بارداری بتوانید تکان خوردن های کودک را احساس کنید. مخصوصا اگر فرزند اول شما باشد و حس کردن ضربه های کودک بسیار اعجاب انگیز است و دوست ندارید از این احساس دست بکشید.

پاسخ دادن به ضربه های او می تواند شما را به یکدیگر نزدیک تر کند و فقط کافیست هنگامی که کودک به شکم شما ضربه زد، دست خود را روی شکم بکشید و سعی کنید که بدن او را لمس کنید و البته نباید بیش از حد خود فشار بیاورید. هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که بفهمید همان لحظه کودک به لمس شما پاسخ بدهد.

مراقبت های بارداری

نحوه برقراری ارتباط با جنین در دوران بارداری

ارتباط حسی با جنین درون رحم

11. از صدای خود استفاده کنید

زمانی که نوزاد شما متولد می شود، می تواند صدای شما را شناسایی کند و آن را به راحتی از دیگران تشخیص دهد و به یاد می آورد که زمانی که در شکم شما بود چه صداهایی از شما شنیده بود، پس صحبت کردن با او را هرگز فراموش نکنید.

کودک شما تنها راه ارتباطی که در این دوران می تواند داشته باشد از طریق ضربه هایی است که به شکم تان وارد می کند. حالا زمان هایی وجود دارد که متوجه خواهید شد این ضربه ها بیشتر می شود مثلاً زمانی که نشسته اید و در حال استراحت هستید می توانید این ضربه ها را بیشتر حس کنید. 

12. آماده شوید

در این دوران می توانید برای بازیابی روحیه خود کمی به انجام کارهای هیجان انگیز بپردازید؛ مثلاً می توانید لباس ها، پتو ها و یکی از لوازم شخصی کودک را انتخاب کنید و در حین خرید آنها از کودک خود نظر بخواهید و با او صحبت کنید. 

13. آرام باشید

لازم نیست که تمام کار ها را قبل از ورود کودک انجام دهید. می توانید بعضی از کارها را به بعد از به دنیا آمدن او موکول کنید و سعی کنید که بیشتر روی دوران بارداری خود تمرکز داشته باشید و خاطرات خود را یادداشت کنید تا بعد از به دنیا آمدن بتوانید آن ها را با او مرور کنید. 

14. خاطره نویسی کنید

از دوران بارداری خود یک ژورنال تهیه کنید و بیشتر روی این لحظه تمرکز داشته باشید. از نوشتن هیچ چیز دریغ نکنید و سعی کنید که صادقانه خاطرات را روی کاغذ بیاورید و در مورد احساس خود از لحاظ فیزیکی و روحی صحبت کنید.

ترس های خود را روی کاغذ بیاورید که این کار کمک می کند تا متوجه شوید چه چیزی باعث اضطراب شما شده است و راه هایی را پیدا کنید که بتوانید به این ترس غلبه کنید. 

15. احساس گناه را از خود دور کنید

دوران بارداری اصلا دوران راحتی نخواهد بود و در این دوران هورمون های شما تغییر پیدا می کنند. با تغییرات بدن، کمبود خواب و دیگر مشکلات مواجه خواهید بود و نگرانی هایی از آینده به سمت شما می آید که در این زمان ها نتوانید ارتباط خوبی با کودک خود برقرار کنید. و بهتر است به خاطر این اتفاقات خودتان را سرزنش نکنید. 

16. موسیقی گوش دهید

تا زمانی که باردار هستید، باید راه هایی را برای آرامش خود پیدا کنید و یکی از این راه ها این است که به موسیقی آرام گوش دهید تا هم خود و هم فرزندتان از این موضوع لذت ببرید.موسیقی های کودکانه نیز می توانند در این دوران بسیار مناسب باشد. 

17. بلند خواندن

شاید فکر کنید که کتاب خواندن اکنون برای نوزاد شما زود است اما این کار می تواند برای او بسیار لذت بخش باشد.یک کتاب کودکانه و آموزنده را بردارید و با صدای بلند برایش بخوانید و احساس کنید که کودک شما در کنار تان نشسته است.

رابطه مادر و جنین

چطور با جنین ارتباط برقرار کنیم؟

راهکارهای عالی برای ارتباط گرفتن با جنین

18. گذراندن زمان با خانواده

سعی کنید که بیش از همیشه در جمع خانواده قرار بگیرد تا ترس ها و اضطراب از شما دور شود و کودک تان نیز بتواند با صدای افراد خانواده ارتباط برقرار کند تا بعد از به دنیا آمدن بیشتر از حد معمول با آن ها احساس نزدیکی کند. 

19. گل رز بو کنید

سعی کنید که گل های مورد علاقه خود را در باغچه بکارید و از بوی آن ها لذت ببرید و این لذت را به کودک خود منتقل کنید. بوهای مصنوعی ممکن است برای نوزاد شما خطرناک باشد اما گل های طبیعی به راحتی می تواند حس لذت و تازگی را به شما و کودکتان هدیه دهد.

فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت
فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت فال روزانه، فال ازدواج، سبک زندگی، موفقیت و ثروت، خنده بازار 🎊🎉 مجله سرگرمی "فان" با جذاب‌ترین مطالب با آپدیت روزانه برای شما

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋