قرار شد تا تعداد متصدیان جایگاه ها افزایش یابد؛ موضوعی که جایگاه داران نسبت به تحقق آن چندان امیدوار نیستند و از نبود مواد ضد عفونی و دستکش یکبار مصرف گله دارند.
ایسنا: روز گذشته وزیر بهداشت اعلام کرد که پمپ بنزین ها می توانند 8000 نفر را به ویروس کرونا آلوده کنند به همین دلیل قرار شد تا تعداد متصدیان جایگاه ها افزایش یابد؛ موضوعی که جایگاه داران نسبت به تحقق آن چندان امیدوار نیستند و از نبود مواد ضد عفونی و دستکش یکبار مصرف گله دارند.
علی رغم اینکه اعلام شد باید تمامی جایگاه ها مجهز به مواد ضد عفونی و دستکش های یکبار مصرف باشند، شاهد هستیم که این مساله در همه جایگاه ها رعایت نمی شود و حتی بسیاری از متصدیان جایگاه ها اقدام به سوخت گیری خودرو متقاضی سوخت نمی کنند و یا بعضا مشتریان تمایل ندارند که مسوولیت این کار را به این افراد واگذار کنند.
این در حالی است که ویروس کرونا در کمین پمپ بنزین ها نشسته و منتظر است تا افراد زیادی را گرفتار خود کند. این مساله مورد توجه وزیر بهداشت نیز قرار گرفته و در آخرین صحبت های خود به این موضوع اشاره و اعلام کرد که قرار شده است نظارت بیشتری در این باره اعمال شود، در این خصوص دستورالعمل لازم ابلاغ و تاکید شده که سوختگیری از سوی متصدی انجام شود، اما در بعضی از جایگاه ها متصدی به تعداد کافی نبود که بنا شد تعداد این افراد افزایش یابد. همچنین قرار شد تا در جایگاه ها دستکش هم قرار بگیرد تا رانندگانی که خودشان سوختگیری می کنند حتما از دستکش استفاده کنند. پمپ بنزین ها می توانند 8000 نفر را آلوده کنند.
اما وضعیت جایگاه ها اکنون چگونه است؟ محمد عطاپور، مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه ها و مجتمع های خدماتی، رفاهی و بین راهی در خصوص آخرین وضعیت جایگاه ها برای مقابله با ویروس کرونا گفت:تا کنون دستورالعملی به جایگاه ها در خصوص استخدام متصدیان جدید ابلاغ نشده و باید گفت که انجام این کار در زمان کم غیر قابل اجرا است چراکه افرادی که استخدام می شوند می بایست آموزش ها و دوره های لازم را طی کنند.
وی افزود:علاوه بر این لازم است تا این افراد آزمایش هایی را انجام دهند که سلامت آن ها تایید شود و به نظر نمی رسد که بتوان در زمان محدود تعداد متصدیان جایگاه ها را افزایش داد اما لازم است تا تمهیدات لازم برای این مساله انجام شود.
مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه ها و مجتمع های خدماتی، رفاهی و بین راهی با اشاره به اهمیت این مساله اظهار کرد:باید تمهیداتی در نظر گرفته تا روند استخدام این افراد با سرعت بیشتری انجام شود که این کار لازمه همکاری دولت است. چراکه اجرای این طرح هزینه بر و زمان بر است.
عطاپور با اشاره به نبود امکانات بهداشتی در پمپ وبنزین ها گفت:در حال حاضر همه جایگاه ها به این امکانات دسترسی ندارند و لازم است که دولت به این موضوع توجه جدی داشته باشد.
وی با اشاره به کاهش درآمد جایگاه ها در پی شیوع ویرووس کرونا و کاهش تردد درون شهری و برون شهری، ادامه داد:قرار شده تا بانک ها تسهیلاتی را برای جبران این مساله در اختیار جایگاه ها قرار دهند ما منتظر کمک آن ها هستیم به علاوه اینکه در شرایط فعلی جایگاه ها با تمام قوا مشغول فعالیت هستند تا شرایط کشور به حالت عادی بازگردد.
مشاور عالی انجمن مالکان جایگاه ها و مجتمع های خدماتی، رفاهی و بین راهی با تاکید بر اینکه باید کمک کرد تا جایگاه ها به امکانات بهداشتی تجهیز شوند، تصریح کرد:تنها 10 درصد جایگاه ها تجهیز شده اند و لازم است تا در این شرایط به این موضوع توجه بیشتری شود تا تمام جایگاه ها به امکانات بهداشتی مجهز شوند.
انتهای پیام/م
پاسخ ها