گاهی اوقات درست کردن خیلی از دسرها به نظر ساده میرسد ولی مطمئن باشید درست کردن حتی سادهترین آنها هم فوت و فنهای خاص خودش را دارد.
همشهری آنلاین: گاهی اوقات درست کردن خیلی از دسرها به نظر ساده میرسد ولی مطمئن باشید درست کردن حتی سادهترین آنها هم فوت و فنهای خاص خودش را دارد.
اگر قرار است چند ساعت دیگر برایتان مهمان بیاید و در خانه فقط ژله و بستنی ساده دارید به جای آنکه ژله را درست کنید و روی بستنی بریزید و به صورت دسر سرو کنید، با همان مواد دسر ژلهای درست کنید.
یک بسته پودر ژله آماده با طعم دلخواه
یک پیمانه آب سرد
یک پیمانه آب جوش
یک بسته پودر ژله آماده با طعم دلخواه
یک پیمانه آب جوش
یک پیمانه بستنی وانیلی
۱. در ظرفی یک پیمانه آب جوش بریزید، پودر ژله را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از حل شدن، آب سرد را هم اضافه کنید.
نکته: اگر میخواهید ژله شفاف و یکدست شود، حل کردن پودر ژله در آب جوش را روی بخار کتری در حال جوش انجام دهید.
۲. قالبی که میخواهید ژله بستنی را در آن درست کنید، آماده کرده و مایه ژله را داخل آن بریزید. قالب را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ژله خوب سفت شود.
نکته: برای اینکه ژله و ژلهبستنی بهراحتی از قالب بیرون بیاید، پیش از ریختن مواد قالب را خیس کنید.
۳. پودر ژله دوم را در آب جوش حل کنید و کمی بگذارید تا خنک شود. سپس بستنی وانیلی را به آن اضافه کرده خوب هم بزنید. به این ترتیب ژله بستنی که لایه دوم دسر است آماده شده، پس از کمی خنک شدن برای ریختن در قالب آماده است.
نکته: اگر بستنی را از قبل بیرون نگذاشته بودید مرحله حلکردن بستنی در محلول ژله و آبجوش را روی کتری درحال جوش انجام داده و مرتب همبزنید.
۴. قالب را از یخچال درآورده، ژله بستنی آماده شده را روی لایه ژله ساده (که خوب بسته و سفت شده) بریزید. سپس در یخچال بگذارید تا لایه دوم هم خودش را بگیرد. بهتر است به مدت سه تا چهار ساعت صبر کنید. در مرحله سرو کردن برای خارج کردن دسر از قالب یک کاسه بزرگ آب جوش آماده کنید قالب را در آن بگذارید و سپس در ظرف پذیرایی برگردانید.
این روزها قالبهای مختلفی با جنس و شکلهای متنوع عرضه میشوند که شما میتوانید با توجه به فرم قالب از پولکهای شکلات و ترافل هم استفاده کنید؛ به عنوان مثال با توجه به اینکه قالب استفاده شده در تصویر گل آفتابگردان است اگر شما هم چنین قالبی پیدا کردید، ابتدا پولکهای شکلاتی کف قالب چیده شده و سپس ژله را روی آن ریختهاند.
اگر میخواهید ژله بستنیتان یکدست و یکنواخت شود بستنی وانیلی را بگذارید در دمای اتاق گرم شده و نیمه آب شود و بعد به ژله و آب جوش بیفزایید. در ضمن اگر از حرارت آب جوش هم کم شود، بستنی بهتر در آن حل میشود و لخته لخته نمیشود.
این دیگر هنر شماست که با توجه بهشکل قالب یا طبقات ژله و ژلهبستنی پودر ژلههایی با رنگهای متناسب استفادهکنید. این موضوع رابطه مستقیمی با نتیجه کار دارد.
پاسخ ها