“سس انبه” بخاطر ادویه و چاشنی های خوش عطرش یک سس پرطرفدار و پرخاصیت است. که برای انواع ساندویچ گرم بخصوص فلافل استفاده می شود.
- انبه :400 گرم
- برگ بو :دو عدد
- سرکه سفید :مقداری
- زیره :یک و نیم قاشق مربا خوری
- فلفل سیاه :دو قاشق مرباخوری
- جوزهندی :کمی
- سیاهدانه :دو قاشق مربا خوری
- نمک دریا:یک قاشق مربا خوری
- لیمو :نصف یک عدد
- سیر:8 حبه
- تخم گشنیز:دو قاشق مربا خوری
- روغن زیتون:سه تا چهار قاشق
سس انبه
ابتدا تخم گشنیز، دانه فلفل سیاه، زیره، نمک دریا و برگ بو را آسیاب کرده و به شکل پودر درآورید، در آخر جوز هندی و سیاهدانه را افزوده و در صورت تمایل یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز اضافه نمایید.
در مرحله بعد سیرها را رنده کرده و انبه ها را با گوشت کوب له کنید، سپس انبه و سیر را با هم مخلوط نمایید.
تابه ای را روی حررات قرار داده و کمی روغن زیتون بریزید و ادویه ها را تفت دهید تا عطر آن بلند شود، مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.
بعد از اینکه ادویه ها کمی تفت خورد مخلوط انبه و سیر را به تابه افزوده و خوب مخلوط نمایید تا ادویه ها و انبه بخوبی با هم ترکیب شوند.
در ادامه یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق آب لیموی تازه را افزوده و با شعله بسیار کم مواد را تفت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
در آخر نمک ،ترشی و تندی سس را امتحان کرده و در صورت نیاز کمی آب لیمو، نمک و فلفل اضافه نمایید، سپس شعله را خاموش کرده و بعد از اینکه خنک شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید.
سس انبه بی نظیر و خوش عطر
پاسخ ها