اگر بخواهید یک ترشی جدید و متفاوت در خانه درست کنید، “ترشی انجیر” گزینه خوبی برای انتخاب شماست چون طعم بی نظیری دارد.
- انجیر :2 کیلو گرم
- شکر: 750 گرم
- آب :1 لیوان
- دارچین:1 قاشق غذا خوری
- سرکه : به مقدار لازم
ترشی انجیر خوشمزه و خانگی
ابتدا انجیرها را شسته و داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
در مرحله بعد آب، دارچین و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس انجیرها را افزوده و اجازه دهید چند جوش بخورد.
انجیرها را از روی حرارت برداشته و بگذارید برای دو روز کنار بمانند. بعد از دو روز دوباره آن را بجوشانید و برای دو روز دیگر آن را کنار بگذارید.
این کار را سه مرحله انجام داده و در آخر انجیرها را داخل شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را ببندید و برای مدتی در جای خنک قرار دهید تا برسد.
درست کردن ترشی انجیر خانگی
پاسخ ها